ישלי דוד ראנץ'

sappy song

New member
אותי בכלל שדדו...

קניתי אותו לפני איזה שנתיים ב70 שקל...
ממליץ על שיר 3,10 ו11

בלע.. מכירה את כולם

רק מתלהבת שיש לי מקורי מואהאהאהאהאהאהא (טוב אני לא יתחיל שוב) נמנמ.. גם אפל שמפו ובורינג טובים
בלע והיה גם צ'שייר קאט חשבתי כבר לא מוכרים אותו הוא עלה 70 ש"ח (שקלים חדשים חע) אבל לא היה לי תקציב =/

sappy song

New member
כן,כל השירים טובים...

אבל אלו בעיקר... כן גם לי לא היה כל כך תקציב פעם, אבל זה היה בתקופה שלא שמעתי עדיין בלינק ושמעתי רק כמה שירים ורציתי לשמוע עוד, אז קניתי "דוד ראנץ'" ו"אנימה אוף דה סטייס" באותו יום...

דאמיט זה היה השיר הראשון שאהבתי

שלהם בכלל והתחלטי לאהוב אותם רק לפני שנה, מוזר. בלע דווקא יש לי תקציב, אבל קניתי בו פוסטר של גרינדיי
ושבוע שעבר רציתי לקנות אנמה אבל קניתי בסוף אמריקן אידיוט. אין לי מושג למה טובנו, שניהם טובים.

sappy song

New member
דמיט זה קלאסיקה ../images/Emo3.gif

זה השיר שבגללו קניתי את הבס החמודה שלי...

חע תודע ../images/Emo9.gif

ודווקא זה הפורום הראשון שכתבתי בו
ורק אחרי איזה חודש כתבתי בפורומים אחרים

RoY Circa182

New member
דוד ראנץ'?

אני קניתי ראנץ' =\ ולפני זה...שעוד עבדתי בבורגראנץ'...זה עלה לי 8 שקל עם שתיה וצי'פס...אה...או שוקופאי!!! אה או גלידה...בתזונה של גלידה באמת....

לא נכון, מקדולנד'ס שולט בע

אבל בינינו, כולם רוצחים! בלע זה הכול אותו טעם פיכס

../images/Emo12.gif הם עדיין מחלקים כתרים?

וואי נראלי שהייתי בת 5 זה הפעם היחידה שאכלתי שם קיבלתי כתר כזה בלע הו, זה היה כתר שווה
טוב אז.. אמ... אפשר ללכת לבורגראנץ' לפלח כתר וללכת לאכול בפיצהאט

RoY Circa182

New member
אין בבורגראנץ כתרים

וואי ואני לא מאמין שאשכרה הרסתי את השיחה ואתם באמת מדברים על אוכל כזה וואי אני מלך אני יכול לקבל כתר? וזה בבורגרקינג הכתרים וחוץ מזה...יוני רשם שהוא אוהב BK שאני לא מבין מה זה קשור כי זה חברת נעליים לא? :) ועכשיו נדבר על נעליים נכון? (מי שאומר שיש לו וואנס וזה החברה הכי טובה בעולם...מקבל פיצוץ לפנים) circa זה הכיטוב שיש וקבלו אצבע משולשת או מרובעת או מעויינת מי שמצליח אצבע משושה אני מביא לו כיף עליי (אה ויוני יגיד אוסיירס, אבל אף אחד לא באמת קורא ת'הודעות שלו כי הוא לא בארץ)

רגע בורגרקינג ובורגראנץ' זה לא אותו

דבר?????
סעמק השרשור התחרפן אני לא רואה מה כתוב בכלל בלע. אה וישלי וואנס, זה כאילו לייק החברה הכי טובה בעולם כאילו.. סתם אין לי אבל אני רוצה =(

sappy song

New member
בורגר ראנץ' זה עם השור...

ובורגר קינג זה עם ה...מה הסמל שלהם?!?!

למעלה