ישועה לאמא

דוטקצי

New member
ישועה לאמא

שלום אני דוטקצ'י ויש לי אמא,שתהיה בריאה בת שמונים, אמא שהיתה חרוצה ועמלה כל חייה עבדה,פעלה ועשתה הכל:צביעת הבית בכל חג כולל תקרה,בניית סוכה מעצים,(לא סוכה מוכנה),,,קניות וסחיבות מהשוק,סרגה, רקמה ,,ועוד ועוד, היום סובלת אמא מאוסטופוראויס חמורה והגרוע שאין לה סכוסים בכתפיים ,בברכיים,במפרקי הידיים,מתקשה בהליכה ואינה מסוגלת להושיט יד להכין אוכל או שתיה, הקשה ביותר זה הכאבים,כל תזוזה הגוף חורק ומשמיע קולות של שחיקת עצם בעצם,כמו התפוררות,כל התרופות שנתנו לה על מנת להקל על כאביה ,כולל זריקות לא הועילו,למורפיום אמא אלרגית-מגיבה רע מאוד.רק וולטראן פורטה מקל במעט,אך גורם לדימום מהקיבה, מה עושים? אנא,יש תרופה או דרך להקל על הכאבים הממושכים ובלתי נסבלים? בעייה נוספת ומטרידה,אמא נותנת שתן רק בלילה,במשך היום כמעט לא יוצאת לפיפי, בלילה כל חצי שעה נזקקת לשירותים,קשה לה להלך וזו בעייה!!! היש מזור? אנא ענו לי,המצוקה קשה היא,|

יכול להיות שדיברנו בטלפון לפני כשבוע?

היו עוד פרטים באותה השיחה (אם זה אכן אתה) שהדאיגו אותי. בכל מקרה, לי אין ממש נסיון בבעיות מהסוג הזה ולכן העדפתי במקרה הזה להמנע מהטיפול. אני מקפיץ את ההודעה שלך למעלה בתקווה שמישהו מנוסה יותר בבעיות הנ"ל יוכל לראות אותה בקלות ולסייע לאמך. בברכה, אור.

תודה לאור על הקפצת ההודעה.

מנסיוני, אפשר להקל עליה מאוד בעזרת טיפול ברפואה סינית. לעודד צמיחת סחוס, לא ניתן בשלב זה של חייה, אך בהחלט ניתן להקל בכאבים ולשפר את איכות החיים. אתה מוזמן לבחור לך מטפל לפי אזור מגורים, מתוך רשימת המטפלים בלוחות הפורום. חלקם יוכלו לעזור מאוד. בריאות שלמה לאמך. שירי.

דוטקצי

New member
אני חפצה לבחור לאמא מטפל לפי אזור מגורי

תודה להתייחסותך, אני חפצה לבחור לאמא מטפל לפי אזור מגורי אנא צייני באזור הקריות/חיפה אם יש מטפל שמגיע הביתה כיאמא לא ניידת. תודה דוטקצ'י

מטפל באזור חיפה והקריות.

ברשימת המטפלים של הפורום, כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?pagenumber=1&Id=1812&catId=4533 יש לפחות ארבעה מטפלים שפועלים באזור חיפה והקריות. אזור פעילות רשום תחת שמם. אני מציעה לך, ליצור קשר עם אותם מטפלים ולברר למי מהחבר'ה יש נסיון קליני בטיפול בסוג הזה של הבעיות ומי מהם עושה ביקורי בית. מקווה שתמצאו מטפל ושהישועה תגיע במהרה. כל טוב, שירי.

למעלה