ישויות הדרום מישהו יכול לכתוב מי הן? תודה מראש..(:
G gwizard New member 20/12/06 #6 אין דבר כזה מאגיה זה מקצוע מסוכן ! יישויות לא חייבות להיות נחמדות וחלק גדול מהן יש אג'נדה פרטית. אין דבר כזה "יישויות לא מסוכנות".
אין דבר כזה מאגיה זה מקצוע מסוכן ! יישויות לא חייבות להיות נחמדות וחלק גדול מהן יש אג'נדה פרטית. אין דבר כזה "יישויות לא מסוכנות".
R RainBird New member 20/12/06 #1 כל ישות היא בפונטנצייל מסוכנת כמו שכל אדם יכול להיות מסוכן. אפשר לדבר על ישויות שיש להן פונטנצייל פחות גדול וחוסר רצון לפגוע, אבל זה לא אומר שגם הן לא יפגעו בנסיבות מסויימות. ארדן.
כל ישות היא בפונטנצייל מסוכנת כמו שכל אדם יכול להיות מסוכן. אפשר לדבר על ישויות שיש להן פונטנצייל פחות גדול וחוסר רצון לפגוע, אבל זה לא אומר שגם הן לא יפגעו בנסיבות מסויימות. ארדן.
S spiral dancing New member 20/12/06 #8 בחנות חיות בקש מהמוכר דגי זהב... אבל אל תשים את האקווריום במקום שיכול ליפול לך על הראש\ רגל אחרת גם הוא יכול להיות מסוכן
בחנות חיות בקש מהמוכר דגי זהב... אבל אל תשים את האקווריום במקום שיכול ליפול לך על הראש\ רגל אחרת גם הוא יכול להיות מסוכן
C CF15 New member 20/12/06 #9 קודם כל..אני בחורה! הו..כמה נחמד שיש אנשים כמוך.. שאלה הבא ישר אלייך..י'אח..
G gwizard New member 21/12/06 #11 כלבים מסוג פינצ'ר אלא אם כן תדרכי לו על הזנב ואז הוא יתן בך ביס. אני שוב פעם חוזר למען תביני טוב טוב - אין דבר כזה יישויות לא מסוכנות.
כלבים מסוג פינצ'ר אלא אם כן תדרכי לו על הזנב ואז הוא יתן בך ביס. אני שוב פעם חוזר למען תביני טוב טוב - אין דבר כזה יישויות לא מסוכנות.
G gwizard New member 21/12/06 #13 סבבה חלקנו יודעים טוב טוב מה זה "לקבל מכות" במאגיה ואני אישית לא הייתי רוצה שיקרה לך דבר לא נעים זה או אחר אז מכאן הציניות.
סבבה חלקנו יודעים טוב טוב מה זה "לקבל מכות" במאגיה ואני אישית לא הייתי רוצה שיקרה לך דבר לא נעים זה או אחר אז מכאן הציניות.