ישבנו בערב חג

comingof01age

New member
אני כותב אתם - כי אתם זה כולם.

והכל בא לידי דיון - לא אחרת - אף אחד כאן לא יכול לברוח מהחיים שלו והחיים כוללים אנשים אחרים בהתאם לשייכות שלכם בעולם.

IBP1

New member
ואיפה אתה במשוואה הזאת ???

כי אז נדמה לי כי אתה ממלט עצמך מאחריות התלוייה על כולנו .... למה אינך משתמש במילה "אנחנו " ?

גם לי מפריע השימוש במילה אתם

במקום אני או אנחנו.

comingof01age

New member
אז "תדלגו" על המילה "אתם" - או שלא תקראו..

אם משהו מפריע לכם בהודעות - בבקשה, התעלמו ממה שלא בא לכם לקרוא.

comingof01age

New member
אתה יודע מה זה אחריות?

ולאיפה היא נקשרת? אם כן -שתף כמוני גם דיעה משלך.

IBP1

New member
אחריות ???

הממממ כשהייתי בן 20 הקמתי את "שרשרת אחיות " ,זה קצת מוזר שחייל בשטחים ,מקים דבר שכזה מתוך הרעיון שמכיר באחריות חברתית אחד לשני . האירגון פעל במשך 17 שנים ,ללא תרומות וללא פרסום ובלי עין הרע הסתדרתי טוב מאוד .... בשנים האחרונות אני משמש כאח גדול לבעלי בעיות נפשיות כאלה ואחרות ....אני לא מקבל על זה מאומה למעט התחושה הטובה שאתה משפר למישהו משהו בחייו . אני לא יודע איך לקרוא לדרייב הזה הדוחף אותי להמשיך ....אך יש לי תחושה שזה קשור לדבר הנקרא אחריות ....

אולי אם עוד כמה אנשים היו לוקחים ממני דוגמא ועושים משהו ,היה כאן נעים יותר לחיות .

מה דעתך אתה לעשות משהו למען מישהו אחר ???

comingof01age

New member
אחריות ממש לא תלויה על כולנו..

כל אחד אחראי על מעשיו לאדם אחר - אתם רוצים להיות אחראיים? תהיו אחראיים לעצמכם. שלא "תעזרו" לאיזה חולה נפש או חולה פיזי או אדם שנפגע מתרופות מרשם ותגבו ממנו עוד תשלום על טיפול הוליסטי - פשוט תצאו מגאוות הרפואה הגלובלית הזאת שאתם יודעים לרפא מה שרופא אחר דפק והרס - גם בתמורה לכסף..

אחריות זה כל אחד אחראי לעצמו - כשאם מבקש ממך עזרה - ואתה רופא - הסבר לו כיצד התיזה שלך עובדת - ותתן לו להחליט אם זה מתאים לו או לא - וגם אז - אל תשנו את גירסתכם/האתיקה הרפואית שלכם/ שיטת הריפוי ברגע שיש הסכם -ולמה צריך לחתום על הסכם וחוזה לפני טיפול? מה יש להסתיר? מה שמתחיל בטיפול ממכם. ייגמר בלהגיד לריפוי שלכם שהוא לא עוזר. ואתם צריכים להבין שאחרי עשורים של שנים - הוא באמת לא עוזר או עובד - עוזר אולי כי הוא דופק כמה מערכות בגוף וגם את הכיס אבל מעבר? אין שם הרבה עזר וזה שאדם שהוא רע מיסודו ייקח אחריות על כולם זה יהיה אסון. נסו.

IBP1

New member
אני לא רופא ככה שטיפול רפואי הוא ממני והלאה..

אני משמש כאח גדול למספר אנשים ואני אינני גובה על כך תשלום משום מקור כל שהוא.

בלשון קצרה אתה בורח מאחריות קולקטיבית של החברה .... וואללה איזה יופי ....אתה מטיח אשמה בקבוצה לה אתה שייך ובה אתה חי ,אך כשזה מגיע להפשיל שרוולים ולעשות משהו אתה פשוט מתחמק מאחריות ....אולי לא שמת לב במראה ,אבל בתור אזרח המדינה ,אתה חלק מהקולקטיב ,אתה חלק מהבעיה ,אתה לא רוצה להכיר בזאת ,אבל אם כל אחד ינהג כמוך ,הבעיה תישאר עימנו , לכן אשאל אותך בשנית ,העלית בעיות רות ,איך אתה משנה את פני הדברים שיהיה פה קצת יותר טוב ???
תחשוב לפני שאתה עונה...

comingof01age

New member
מה היא לדעתך אחריות קולקטיבית של החברה?

אין כזה דבר אחריות קולקטיבית וזה שהיית אח גדול לאדם או נוער במצוקה זה בגלל שרצית לעשות את זה -זה לא משהו שצריך להופיע בקורות חיים שלך כסטאג' "עזרתי" זה כמו שיהיה לך במיוחד בקורות חיים *שירת בצבא. נו ושירתת - ונתנו לך נשק או עברת הכשרה קרבית או שהיית עובד במטבח - וזה הופך אדם למשהו נעלה יותר ואחראי יותר? תלוי בעיני מי.

בתור אזרח. אני אזרח. המדינה היא לא קשורה אליי ואני לא קשור לאזרחיה. מה בעיה בזאת? כולנו חיים פה - זה לא הופך אותנו לאחראיים על המעשים של אחד של השני ובטח שלא ל"גיבושון" של "כולם ביחד" באיזה חוג שמישהו מעביר לילדים בקייטנות -זה עובד על ילדים המשחקי חברה האלה - נהיה כמה שעות ביחד ונצחק - זה גם נקרא "חג" או לעשות על האש בחגים - זה הביחד של ארצנו.
מעבר לכך חברות זה ללמד ילד או אדם זקן - כי הם יותר נזקקים לחברה - וגם אותם אתם זורקים איכנשהוא לעת זיקנה - או בעודם צעירים - אז התנדבת לשוחח עם נוער במצוקה. יפה. כל הכבוד לך. לזה תקראו "שירות מדיני" או "התנדבות" אבל זה לא ממש לעשות למען האחר - אלא יותר לרחם עליו ולדבר עימו כמה שעות - "כשי שלא ירגישו לבד".. אז את הרחמים העצמיים שלכם - כן, שלכם - תשמרו לעצמכם. מי צריך שירחמו עליו ואז ינדבו למענו כי "הם מסכנים.." עשה משהו כי אתה רוצה לעשות אותו ולא למען לכתוב אותו כ"עשיתי את שלי ועזרתי" - התנדבות זה לא צבא.

מעבר לכך - האזרחים פה לא סובלים אחד את השני מיום ליום - אז אין אחריות.

IBP1

New member
חזרתי ....

מסכים איתך לחלוטין , מסכים עם כל דבר בדברייך .
הצבא לא עזר אך שאלה לי אלייך , המודעת את מה היה המצב אילולא היה לך צבא ???

מה שאני אומר מבוסס על היותי עובד עם פועלים מהשטחים ,השמעת פעם אותם ???
הנה משהו שהם אומרים אך ורק כאן בשטחינו רחוק מהצד שלהם .... בחיים לא תהיה הכרה פורמלית בנו כיהודים הזכאים לחיי שלווה ושלום מפני שהם פוחדים פחד מוות מהגורמים הקיצוניים הקיימים בצד השני ,כשם שאנו פוחדים מאלה המצויים בצד שלנו !!! אבו מאזן מודע לזה ויודע שדמו בראשו וכך כל מנהיג ערבי כהוא זה .מי שרוצה לראות הוכחה לכך שיבדוק מה קרה לנשיא סאדאת שהחליט למרות שידע מה עשוי להיות גורלו . אותו דבר קורה אצלינו בין מנהיגנו החוששים להפוך להיות יצחק רבין הבא .... תראו מה קורה ליאיר לפיד וזה רק בגלל שהוא שר האוצר ... מאדם נערץ פעם ,הפך לדמות שנויה במחלוקת רק בגלל שהוא מחפש לעשות את תפקידו כשר האוצר . זה לא קשור לדת כזאת או אחרת זה קשור לדבר שאנו כבני אדם לא למדנו מעולם לכבד את השונה.

גם אני קצתי במלחמות והרג ואת השלום האמיתי ,אני זוכה לראות כאשר אני עושה פרוייקט הקמה ויושב לנגב צלחת חומוס עם הפועלים שלי באתר כזה או אחר . שם ליד הצלחת ,אין יהודים ואין נוצרים ואין מוסלמים ויש צחוקים ובדיחות ויש כבוד זה לזה ולרגע כל מה שקורה מסביב נראה כהגדה הזויה .

הם , הפלסטינים העובדים אצלינו מודעים לחוסנו של צה"ל . הם אלה המעדיפים אותו בשטחם מעל התנזים ,החמאס, אש"ף ויתר האירגונים .....מהסיבה הפשוטה , הוא זה שמאפשר להם לחיות באמת בשקט . על כן רבים מהם מתקשרים למודיעין הצבאי ומלשינים ומדווחים על הצד שלהם . הם לא רואים בזה הלשנה ,זה הדבר המצחיק ביותר ,הם יודעים שביום שצה"ל יעזוב את עריהם הבלאגן יחול שם.
המשכורת היומית בעזה היא 30 ש"ח ליום עבודה בן 10 שעות מזה ינוכה לעובד "מיסים " ,עבור שכר עבודה זה הפועל לא יכול לקנות כמעט כלום !!!! .... בעלי המזל עובדים במחסום ארז עבור 120 ש"ח בלבד . הבחור שמגרף אצלי מקבל לשעת עבודה אחת 30 ש"ח . רצף מתחיל מקבל היום מינימום 450 ש"ח שכר 8 שעות עבודה וכן ארוחת צהריים . כמה ישראלים בארץ הזו יכולים להגיד שהם מביאים הבייתה 450 ש"ח כל יום ?

כאן יש לנו צבא ששומר עלינו בלילה , שם להם יש את הפלגים המגיעים לגיחות באמצע הלילה ועורכים חיפושים בלי צו חוקי ואוי ואבוי לך אם מצאו ברשותך .הם יכולים לקחת מכל הבא ליד ולך אין לאן לפנות עד כדי כך שאתה מתפלל שצה"ל - צבא האויב יגיע לשכונה שלך . כאן בפורום מותר להצהיר על נטיה מינית כזו או אחרת ,זהו חלק מזכותינו להבעה עצמית , שם אתה "זוכה" לכדור בראש ואפילו הכלבים לא מתקרבים לגופתך המוטלת בצידי הדרך .

אלה הנחשפים כבעלי נטיות שלא תואמות "למיינסטרים " יש ארבע ברירות :

1. למות מוות של קדושים (דהיינו מחבל מתאבד ).....
2. לסרב ולחטוף כדור בראש .....
3. לברוח לישראל ולחיות כאן בתקווה שישראל לא תתפוס אותם ותחזיר אותם לשטחים.....
4. להתאבד !!!

פעם הייתה להם ברירה חמישית לברוח למצריים ,האמת שזו עדיין נותרה בעינה (דרך המנהרות ) ...הבעיה כעת היא שחיילי מצרים יורים קודם ואז אפילו לא שואלים שאלות איש בעולם למה בזבזו שקל תשעים על בעל נטיות מיניות כאלה ואו אחרות ....

כתבת הסכם עם מצריים .... על איזה הסכם את מדברת ,איפה יש שלום ??? את קונה מהם גז ,חול , מלט ועוד ועוד דברים .... הם לא קונים ממך מאומה !!!! זה לא שלום זהו מצב של אי לוחמה ,היה לנו עד לא מזמן אחד כזה עם אסאד האב והבן . היה גבול שקט במשך 40 שנים בלי הסכם שלום . נציץ לרגע אל הגבול הצפוני שלנו עם סוריה ,עד לפרוץ האביב הערבי שום כלב לא התקרב לגדר בלי אישור כאשר בידו נשק . החיילים הסורים עצמם אפילו לא עשו זאת . היה לנו שקט ושלווה כל זמן שצה"ל היה שם וישנו שם . בסוריה ,כל ילד יודע שאם הוא נפצע ,עליו להגיע לשם ובכדי לזכות בטיפול רפואי טוב עליו להימלט מציפורני חיילי עמו ולחפש אחר חיילי צה"ל שיטפלו בו ויביאו אותו לבית חולים.

חברים ,הבעיה אינה הדת ,אינה צה"ל ,אלא אלה המרשים לעצמם לנהוג כבוסים של העולם ואחותו . לשני הצדדים בפלונטר הזה יש כאלה . הם לוקחים את החוק ומשתמשים בו כראות עינם להצדיק את מעשיהם . אני אזכיר ואומר דבר פשוט .... לימוד תורה הוא משהו שאני לא מזלזל בו כהוא זה .מי ששם לב לתפילות של העם היהודי ,רואה כי התפילה הנאמרת שם היא ברכת "עושה שלום " , הברכה הזאת היא לא פלסתר בעיניי ,זו לא חותמת גומי .כל מי שהוא יהודי חייב לשאוף אליה ולרצות בה ולא משנה המחיר . בעיניי לא הלבוש השחור של מגזר מסויים הופך אותם ליהודים טובים ואו פחות טובים . לא כולם מקשה אחת ולא כולם קיצוניים ולא כולם חסידי אומות עולם. אני לא פוסל אנשים בגלל מראה כזה או אחר ,אני פוסל כל אחד שאינו רואה בי ואו בכל אחד אחר כשווה לו .

צה"ל , החוקיות שלו בעיניי נמדדת בכך שהוא אמור לבוא ולהגן על תושבי ארצו ,בלי הבדל כל שהוא . כל מי שעומד ומכוון נשק כלפי צה"ל על מנת לפגוע בכוונת תחילה ,בלי כל התגרות ....דמו בראשו !!! זה לא מעניין אותי אם הוא .פלסטיני , מתנחל קיצוני ,מבריח סמים או אפילו חייזר . היום זה צה"ל מחר זה המשטרה ,מחרתיים זה החוק ולבסוף אנו תושבי הארץ הזאת .

צה"ל הוא כלי שרת של העם , של המדינה ,הוא לא קובע מאומה ,הוא מיישם את המדיניות של הממשלה שאנו אזרחיה בחרנו בבחירות דמוקרטיות .אני לא בחרתי בביבי והוא לא מייצג את עמדתי כלל ,אך הוא נבחר על ידינו כראש הממשלה שלנו וחוקי המשחק בדמוקרטיה הם שהוא מחליט מה צה"ל יעשה ,צה"ל לא עושה שום צעד שראש הממשלה ושר הביטחון אינם חפצים בהם .
אנחנו צריכים לברך על כך שאנו מדינת חוק ויש לנו צבא אחד ולא מיליציות של חמושים כמו בסוריה שאתה לא יודע מי הטוב ומי הרע.

אז מאיפה מתחילים

ממלכת כהנים וגוי קדוש ,(לאור ההתעניינות בתורה)
אז מה אתם לא אחראיים מה קורה לחייזרים בגלקסיה אחרת , או לכל גויי הארצות ,
אתם לא יושבים על עין הארץ , ואתם רק חושבים שאתם באיזה מקום גאוגרפי קטן ,
ולא על הנקסוס של כל הבריאה , שממנה יוצאים אין סוף מציאויות .
אתם אוחזים שטח בצרות מוחין לא מבינים שגם יהודה תילחם , וזה בעצם תרגום של אוחזי שטח בעין הארץ על הנקסוס של ריבוי מציאויות .
הארץ רחבה לפניהם , מה שקרה היא שנחתתם על התחת יותר מידי ושקעתם כי השקעתם , ומידי פעם יש חלון של שקט ל-40 שנה 80 שנה
או פחות , לאן מניידים כוחות כנגד כל הבריאה בעין הארץ , ומתי איזה מציאות כלשהיא מחליטה לפתוח במלחמה .
אתם שבגזרת שמאל דשמאל אדמה דאדמה ,מהווים פחות מפרומיל של השטח בו פרוס העם .
ורק אצלכם יש את התופעות של הגויים , ואתם מתייחסים לזה כאורח חיים נורמאלי .
ועוד רוצים שלום , בגזרות האחירות יש די שקט , רק פה אתם מאבדים כיוון אמונה , ורק רוצים שקט .
ובדרך טיול לחו"ל .אם אופציות להתבולל במסגרת בחירה חופשית ,
לא חביבי אתם בשלב לפני שמעיפים אותכם מפה על חטאותכם הנורמטיבים , לכן הגעתם לגיזרה זו ,
ומשום מה יש הרבה שמאלנים ונרדפים מינית ופוליטית והרבה מוכי גורל כולם מקובצים עם דרפורים וערבים ,
ובטעות כי אתם רק פוגשים אחד את השני בתור עומדים לפני גירוש אתם חושבים שאתם קובעים או יותר מצחיק שיש לכם כוח להשפיע דרך הפייסבוק .
עוד חרטא מערכתי לבלבלת העומדים לעוף .
ולא המדינה לא תעלם אם אתם תעלמו , ורוב העם יושב בימין , ואם צריך אז יכבשו אותכם ואז תהיו תחת שארייה יהודית ימינית ,(ויש הרבה צה"ל בימין שלא סר לפיקוד שלכם או לממשלה) . וההנהגה של העם שלא טולרנטית לאף אחד מהגחמות שהעלתם , ובטח לא לגישה תבוסתנית המושפעת מ-10 השלבים של ערפת , שאתה מדקלם את התוצאה של החולשה של זה .
אתה מתעניין בתורה זה נחמד , גם אני עם ג'ינס וטי שירט ונעלי סקוני , רק עם תוספת של ציצית (והיא מתחת לבגדים אז גם לא רואים) .
אתה צריך לקחת אוויר ולגלות מה עוד יש פה , והרי אתה יכול לחצוב מה שבא לך , מהרריה ברזל ומהם תחצוב נחושת , דהיינו לייצר איזה מציאות שבא לך .
אתה חי במציאות שמישהוא אחר ייצר , ואתה מנכס זאת לעם או למדינה או להיסטוריה היהודית , אתה בטעות .
ואם מעבר להתעניינות אקדמאית בתורה היית פועל , ומייצר מציאות ויש אין סוף אפשרויות לייצר מציאויות , כולל כדור ארץ שונה לחלוטין ,
אז אתה במאחז גבול של לא רק מה שאתה תופס בתור גודל גאוגרפי הקטן של המדינה , ובו טיילת ועשית מילואים ,יופי , מה להתלונן , תעשה תבנה .
וכמו המשפט בסרט אם תבנה הם יבואו , ואתה מהם שבאו , לא מתאים לך זה בעיה , אולי אתה רוצה גיזרה שקטה אם נופש ומעברים לכוכבים אחירים ולא רק למציאויות אחירות
כי גם את זה יש , אתה בפרובינציה של אימפריה , ואתה במוחך הקודח חושב שארה"ב היא האימפריה .
עד היכן סובב אותך ערפת זאת השאלה .
דוד

IBP1

New member
הממממממ.....

בצע נחיתה בבקשה ואל תגבה לב .
יש לך תאוריה מעניינת ... עדיין אחרי הכל תאוריה .

comingof01age

New member
כשהצבא יחסל "מדענים וטרוריסטים" בלבד, אז נדבר

כשהם יחסלו סתם ערבים - נשוחח שוב. טרור הוא הרס ולכן צה"ל קיים - תהרוג אדם שקונה ממך אוכל? לא. תקרא לצבא על הבא להורגך - ולא כל אדם בא להורגנו - טרוריסטים, פושעים, רמאים, גנבים, רוצחים - באים במטרה להורגנו - ולכן קיימת המשטרה והצבא. לשם מיגור הטרור - זה שאתם מכניסים מסתננים לארץ בתירוץ שהם פליטים והם אונסים וחוגגים כאן - או מתחילים לשים כיפה על הראש לאחר מרכז הקליטה זה כבר נושא יותר גרוע.

טרור זה כבר סיפור אחר. ואני מדבר על טרור. לא על "פשוטי העם".

IBP1

New member
הנה משהו שאני נוהג לעשות .....

כשאני נוהג לקחת פועלים חדשים ,אני נוהג לתת לפלסטינים לבחור את הפועלים החדשים מהצמתים ...אתה יודע למה ? כי אם אני אבחר בטעות מישהו סלפי . באותו רגע כולם יאבדו את החשק לעבוד אצלי ......
אז קיצוניים יש לא רק אצלינו ....
אני כיהודי לא יכול לזהות את הקיצוני אצלם ,אך לזהות את הקיצוניים בעמינו ,זה יותר קל עבורי . אז בבקשה , מה אפשר לעשות בנידון לפי דעתך ?
ובבקשה בלי להתלהם ובלי "אתם" .....

טרור ?!
טרור הוא עניין של אינטרפנטציה .... מה שלנו נראה כטרור להם נראה כמלחמת תחיה לקוממיות . בדיוק כמו שעשינו אנו כאשר כבשנו את הארץ ...תגיד אתה שמעת פעם על המחתרות היהודיות בארץ ,הידעת שעבור הערבים הם נתפסו כחוליות מחבלים ??? אז היום אנחנו סובלים בדיוק ממה שהורינו וסבינו עוללו להם. זה הכל בעיניי המתבונן.

comingof01age

New member
מה זה קשור להעסקת עובדים ערביים?

ואם טרור זה עניין של איך אנחנו רואים אותו... אז הטרור הצליח להגיע לכל מקום.

IBP1

New member
אם אתה רוצה להבין איך נראה שלום אמיתי ....

צריך לצלם ארוחה שכזאת של יהודים וערבים מנגבים צלחת חומוס ליד ערימת פטישים וגרזנים ואבנים שבמקום אחר התמונה הייתה שונה לחלוטין ... ובמקום לשמוע בכי של אנשים פצועים , שומעים גלי צחוק של חברים לעבודה .
בזמן שאתה חולם על שלום אמיתי , אני חי אותו 365 ימים בשנה . לא ההסכמים עם אנשים שיש להם פסק הלכה שפוטר אותם מהתחייבויות כתובות לאויב ,הם אלה שיביאו כאן שלום אמיתי... ביננו לפלסטינים .... אם אתה לא מאמין לי ....תשאל את הירדנים ,מה קרה מיד לאחר חתימת הסכמים בינם לפלסטינים .... תשאל את המצרים גם כן בעניין זה ....אתה יכול לשאול זאת גם את הסורים וחמור מכך את האירנים שקיבלו סטירה מצלצלת בפנים עוד בטרם הדיו התיבשה על ההסכמים מיד לאחר שהכסף האירני זרם לכיסי חאלד משעל .....

הדף סובל הכל , אפשר לכתוב עליו הכל .הסכם שלום שקיים אך ורק על הנייר ישאר על הנייר בלבד.

comingof01age

New member
כן כשזה מגיע לבקר במסעדות בכפרים ערביים..

זה השלום הכי גדול שיש "קירוב לבבות".. כי הם זולים ונותנים מלא סלטים חינם.. צודקים -זהו האחווה וההדיות והשלום ביננו - לאכול ביחד עם אויבנו - עד שמדיע מהאוייב מתנה - ואז יש אהלן וסאלן..:) נו מה? שהחומוס לא ינצח ויביא אחדות? יביא. עד שממשיכים הלאה לעוד כפר ערבי - כי גם שם יש אטרקציה שעוד לא בדקנו..

comingof01age

New member
שוב - כל מה שציינת הוא טרור.

והתירוץ? בחרנו במישהו אחר בממשלה - שלא ידענו שזה הולך לקרות. "איך זה הגיע לראש הממשלה אני לא יודע - לא בחרתי בו" - כי אתה היחיד שבוחר בבחירות? לא. גם לא היחיד להביא את דעותיך - שנמחוק?

"צה"ל הוא כלי שרת של העם , של המדינה ,הוא לא קובע מאומה - ומה המפקד אומר להם?

,הוא מיישם את המדיניות של הממשלה שאנו אזרחיה. יפה.

בחרנו בבחירות דמוקרטיות. יפה. גם בחרתם בהם. ואז הם משנים תפקיד מסיבה כזאת או אחרת.

.אני לא בחרתי בביבי והוא לא מייצג את עמדתי כלל. תהיה אתה ראש הממשלה.

,אך הוא נבחר על ידינו כראש הממשלה שלנו ו-חוקי -המשחק- - העתיד שלנו כמדינה היא משחק?

בדמוקרטיה הם שהוא מחליט מה צה"ל יעשה
,צה"ל לא עושה שום צעד שראש הממשלה ושר הביטחון אינם חפצים בהם .

ואז נהרוג את כולם :

"אנחנו צריכים לברך על כך שאנו מדינת חוק ויש לנו צבא אחד ולא
מיליציות של חמושים כמו בסוריה שאתה לא יודע מי הטוב ומי הרע. "

אתה יודע מי הטוב או הרע או כותב מי הטוב או הרע וחושב שאתה צודק ומושך אחרייך עוד עזים לטבח? כי דיעה זה דבר אחד ויישום דיעה זה דבר אחר.

אז שנמשיך לדבר על הממשלה? עברו הבחירות - ולאחר הבחירות משתנים המפקדים ברגע שמישהו מהממשל נתפס כפושע לכל דבר טאו טרוריסט לכל דבר כמו פוטין ברוסיה וכן הלאה.. מדיני ערב הסעודית שלא נותן שווין זכויות לעם שלו ואתם קוראים לזה כיבוש. זה לא כיבוש. זה שנאת חינם ודת האיסלם שמשתלטת על האזרחים שרוצים חופש לחיות - לא להגיע לגבול של מדינת ישראל עם מטעני חבלה או סמים שאתם מזמינים דווקא די בשמחה מערבים..

אז נא להפסיק לשקר בבקשה.

IBP1

New member
אתה כותב באופן דיי מבולבל ....

איפה שיקרתי אני לא מבין .
אגב אני לא מצביע בבחירות .

comingof01age

New member
נשמע מדברייל שאתה רוצה לחזור למילואים בצבא..

תתנדבץ לא לשירת לאומי כמו החרדים - תתנדב לעלות על מטוס אוירי ולפוצץ מדען או טרוריסט. בהחלט . אם יש לכם את הידע לדעת מי טרוריסט או לא בערב הסעודית - עשו זאת. אבל "נהרוג את כולם" יגרום לחלקם להגיע למחנה פליטים. ולא הערבים של ארצנו והארתיראים והסעודיים פה הם לא פליטים - הם אוהבים לראות את התמונה שלהם בעיתון כדי לקבל הטבות מהממשלה ומה הביא אותם לארץ אם לא התירות הידוע "של נחיה בשלווה בגבולות 68 בירושלים" ומאז הם נכנסים שוב ושוב להיריון -כמו החרדים - ושנאת החינם נולדת שוב ושוב ושוב - בבית החולים הקרוב לביתך.. אזד מה. שנחכה שהם יהיו מדענים? נחכה. נחכה שהם יהיו מפתחי פצצות אטום? נחכה.

בנתיים, יש מבוגרים שכבר עוסקים בכך -אותם צה"ל רשאי להפציץ -אך אבוי - באמצע המשפט המפקד נחשף כפושע ורמאי כי בנה אמון לעצמו מכספי הממשלה. גם הרבנים עשו כך. ואופס כל מי שריחמתם עליו ובחרתם בו שינה את המצע שלו ו"פוטא או התפטר מרצוני החופשי עקב מחלוקת" כי החשף פרצופו האמיתי - ועוד ארבעה שנים חופים - ואתם מצביעים שוב - ומאשימים את ביבי "מה אין לנו לגילזציה לסמים חינם" ו"למה הערבים מקבים יותר כסף" - כי הם קבלנים בכביש. כי יש להם חנויות של אוכל וסחורה. כי הם עובדים 10 שעות ויותר ביום בכבישים - אז יש להם כסף - איפה הבעיה? ההורים שלהם עסוקים אז הילדים שלהם משתוללים בקניות חסרות מעצורים ובקניית אלכוהול והצקה והטרדה של אנשים בלילות "כי אבא ישן" ומה שאבא לא יודע ולא רוצה להיות מעורב בו - עובר לילד שלא מקבל תשומת לב ונכנס לסתבוכת של פשע כי אין מי שיקשיב לו. לךמרות שרוב הרפואה או העזרה בארץ הם ערבים או רוסים - אין מהם כל רגש או ישועה לגביי דור העתיד - אז דור העתיד החליט להרים ידיים - וזה הבחירה שלהם בכל ערב - לזרוק את ההשפעה הרעה עליהם ולחזור הבייתה ולשוחח עם אימא שלהם - אבל הם מכורים לאלכוהול וכבר מסובכים עם תיקים פלילייים - אז גם הנוער אבוד. אז את מי נאשים?

משרד הבריאות לא אחראי על מה שהילד שלך עושה בלילות.
\
אבא שלך לא נמצא בימים.

אימא שלך הביא ילד חדש לעולם ואתה נזרק עם חברים שלך באיזה קיוסק איכנשהוא.

החברים שלך מסוממים.

ההורים שלך לא שם עבורך.

הפוליטיקה מעניינת רק את המבוגרים.

והאפאטיות חוגגת.

וכשהאפאטיות חוגגת - האפאטיים חוגגים. ואלה בעלי הנשמה סובלים וסובלים.

אז מי באמת סובל כאן? ולמי באמת נקרא טרור? למדכאים אותנו - ולא רק צבאית או דרך נשק להשמד המונית - גם שנאה היא נשק להשמדה המונית., למתעלמים, לשונאים, למלחמות החינם של צה"ל ונפילת הנוער לאלכוהול. כי סמים הם רוצים.

אז סמים זה בסדר מהערבים למדנו - אז מה לא בסדר מהערבים?

ואם למדהו שתה"ל זה בסדר - כשלא יהיה תגמולים לנפגעי טראומה וחרדה של נפגעי איבה - לא יהיה לפסיכולוגים כסף להביא את הטיפול שלהם לאנשים שהם נפגעי חרדה וטראומה צבאית. ואז הממשלה משלמת להם - אבל סימום לא משכיח טראומות - אז עד מתי נברח?

אז נשאל - עד מתי תברחו? זאת הסוגייה האמיתית בארץ הזאת.

למעלה