יריית פתיחה

jerusalemit

New member
התכוונתי שאילו היית נולד בתקופת צווארון חנק

התכוונתי שלך כנראה, מכופף ונועץ, יש נטיות הומוסקסואליות, חבויות או גלויות זו כבר בעיה שלך

ובאמת שרציתי לכתוב "אוהב" במקום אוהבת, זה לא מצחיק, ובאמת טעיתי שם בכתיב

Jake Speed

New member
באמת למה?

אתם עלולים לשמוע דברים לא נעימים.

הנה רשימה:
אין פיית שניים
אוסלו זה לא באמת שלום
הכלב שלך לא באמת בגן עדן לכלבים

ושמנות זה טעם פופולרי בקרב 2% מהאוכלוסיה, אולי.

מותר לכתוב...

אבל מדהים אותי לחשוב שאתה באמת מאמין שמישהי כאן מעונינת לקרוא את השטויות שלך. אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים חוץ מלכתוב בפורום שלא ממש מעוניין בך ובדעותיך? אתה רוצה כמה הצעות איך להעסיק את עצמך?

מה קרה מותק? אנחנו מפריעות לך בעיניים?

אתה מוזמן להסתכל למקום אחר. אנחנו שמנות ויפות, ואין לנו כוונה להשתנות רק כי איזה טמבל החליט לקשקש לנו בשכל.

אבל הוא שאל שם כמה שאלות בסוף

שאלות מעניינות דווקא.
למה לא להגיב להן עיניינית ולפחות להוציא מזה דיון פורה?

שאלות די טחונות ולעוסות...

שבינינו - בחיפוש קצרצר בפורום הו יכל היה למצוא תשובה עליהן בלי לקשקש בצורה אנטישמנית לפני כן...

כל הקשקשת שלך לגבי ששמן זה מכוער...

ושנעשה כבר דיאטה.

אין לך משהו יותר מעניין לעשות חוץ מלקשקש כאן שטויות?

את לא מפריעה לי בעיניים

ואין לי שום חפץ לשנות אותך.
וזה לא יפה לקרוא למישהו שאת לא מכירה - טמבל.

אבל אני סולח לך.

וואו, תודה...

אני לא יודעת איך הייתי מצליחה לישון בלילה בלי שתסלח לי. באמת.

ותתפלא כמה קל להתרשם שמישהו טמבל.

PantherettePitz

New member
דעתי

שקודם כל, נראה לי טיפשי לומר שאם פעם נשים רזות קיבלו יחס לא טוב ולא היה להן מה לעשות לגבי זה, אז היום נשים שמנות צריכות לקבל יחס לא טוב בלי לעשות משהו לגבי זה. היו ויש בעולם הרבה דברים לא צודקים, ואין סיבה להצדיק אחד מהם בהתבסס על אחר.
מבחינה מעשית, אני חושבת שכן נכון להיות מסוגלים לקבל את הנטייה של אנשים, כקבוצה, להתקבע סביב איזשהו אידיאל, לאו דווקא לגבי משקל ואפילו מראה חיצוני. אני אמנם לא שמנה, אבל גם אני מן הסתם לא נראית כמו מודל היופי של החברה המערבית (התחלתי לפרט אבל זה ייגמר במסרים הזויים מכל מיני אנשים ואני לא צריכה את זה), ומבחינת אישיות אני בהחלט נחשבת חריגה. אז אני יכולה לצאת להילחם, ויש מקרים שזה יהיה מוצדק (למשל, בפורום הזה מדברים הרבה על יחס לא נעים ולא מוצדק מצד רופאים, וזה לחלוטין לא משהו שצריך להשלים איתו), ואני יכולה להבין גם שמעבר לשמירה על הזכויות שלי, שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, אני לא צריכה לצפות מה-Average Joe לאהוב אותי כי דרכה של חברה להתקבע סביב מודל כלשהו, ואני לא יכולה אבל בעיקר לא רוצה להיות המודל הזה. מישהו דיבר פה על 2% מהאוכלוסיה שאוהבים שמנות, ומבחינתי אם 2% יאהבו אותי זה יופי; גם אני לא משתגעת על אחוזים ניכרים מהאוכלוסיה.

polegra

New member
אמנם לא אהבתי חלק מבחירת המילים שלך

שנועדה בברור על מנת להתסיס...אבל מנסה לענות לך

אני לא מדברת על אידאל יופי כי באמת שכל אחד ימשך למה שבא לו ...זה לא ממש מעניין אותי
מה מוסרי ומה חכם? לצערי הרוב בוחר את זה כשהרוב כולו לא חכם ולא מוסרי
אתה תגדיר את השונה ממך ותוקיע אותו דווקא על מנת להגדיר את עצמך
אני לא חושבת שמאביסים את המח בדעות קדומות
אני כן חושבת שמרוב שהיה גל שניסה להביא את השונה קדימה ולהתמקד דווקא ברזות מאוד נכנס איזה טרנד שתפס ורק עם זה
בעבר נכון שהייתה העדפה לשמנות אבל לא הוקיעו רזות כפי שעושים היום
מצד שני בעבר גרו בכפר ןמן הסתם התחתנו עם מי שגדלו איתו כך שגם למראה הייתה פחות חשיבות יותר לכסף ומעמד
היום זה שונה, תקרא לזה מרד הנעורים של ההתפתחות שלנו
בו נבעט המוסכמות ונלך על הקיצוני ביותר ונעשה דווקא!
אבל הדווקא תפס וזה הפך למיינסטרים היום
אפילו מרלין מונרו כבר לא מספיק רזה היום בשביל להחשב אישה יפה וחשוב מכך...רזה!
גם בעניי גלית גוטמן אלוהית ואני לא מבינה את התחת של קים קרדשיאן...אז מה?

טלי

איזה מילים לא אהבת?

מה שהתכוונתי במוסרי וחכם זה שכמו שמכתיבים לנו מה יפה
יכול מאוד להיות שמכתיבים לנו מה מוסרי
ואנחנו לא מרגישים

לגמרי לא מסכים איתך שפעם למראה היתה פחות חשיבות.
תמיד היופי היה חשוב.
השאלה מה נחשב היה יפה.

Blue Rose

New member
אם פעם ....

אנשים בעלי מראה מסויים נחשבו נחותים, אז היום זה בסדר שאחרים נחשבים נחותים ותכל'ס בעיה שלהם, כי הם יכולים לשנות את המראה.
אם פעם אנשים מגזע מסויים נחשבו נחותים (אפריקאים כעבדים? דוגמאות אחרות? משיהו יכול לחשוב על משהו?), אז זה בסדר שהיום אחרים נחשבים לנחותים ותכל'ס בעיה שלהם...מה זה מהשנה הסיבה...

מלבד זה- נדמה לי שבאת עם שאלות די בסדר...אז אענה...דעתי בלבד כמובן...

מה אומרת התפיסה של היופי?
היא אומרת שהיא תפיסה. והיא משתנה עם האופנה. מה זה אומר לי? שבגלל שאני לא חושבת שאנשים צריכים להתאים לאופנה- אני לא מאמינה שאנחנו צריכים להתאים את עצמנו לתפיסות הנהוגות בחברה. דברים המגדירים את ה"נורמלי" וה"נכון" ובונים סטטוס של אדם בפני החברה ובפני עצמו (אם יש לו דימוי/ביטחון עצמי נמוך).
היום זה "נכון" ללמוד לתואר (פעם למדו מקצוע)...אבל הרבה אנשים לא עובדים בתחום שאותו למדו. אז למה חשוב שלמדת משהו? בשביל שתוכל לעשות V על תואר? בגלל שזה עושה אותך יותר טוב ממי שלא למד? זה תפיסה (לדעתי) וגם זה עניין של אופנה. עוד דוגמה?
יש היום משפחות שמחליטות החלטה - לא להכניס טלויזיה/מחשב לבית. בעבר לא היו טלויזיות ומחשבים...(באמת היה צריך לכתוב את זה? תוהה לעצמי...) אם מישהו יגיד לך שאין לו טלויזיה+מחשב בבית- לא תעיף לעברו מבט עקום ? לא תחשוב עליו אוטומטית דברים שליליים?

אנשים שהם לא ה"מיינסטרים" נדחקים הצידה. רק שהמיינסטרים משתנה, וגם אנשים...בעיקר אלו שלא מנסים להיות מיינסטרים...
בוא ניקח את עניין נעלי העקב. בעבר הרחוק לא היו כאלו. זה לא היה הגיוני. אח"כ הפך למיינסטרימי וגם גברים היו הולכים עם עקבים- האצילים...אלו שכביכול לא הלכו הרבה.
עכשיו זה מגיע לרמות כאלו שיש נשים שעושות ניתוחים להסרת חלקים מבהונותיהן כדי שיוכלו ללכת בנעלי עקב, שלא לדבר על בעיות גב ורגליים שמעסיקות אורטופדים...ובעיקר גורמות לסבל....למה? כי ככה קבע המיינסטרים. כולם רוצים להיות מיינסטרים...אתה לא תעדיף אשה בעקבים? בטלויזיה? במכירות?בעסקים?בפורנו? בזוגיות? אז יש עקבים...למרות שחוץ מיופי מיינסטרימי- הן גורמים רק נזקים...

ממה נבנתה התפיסה שלך? זה תהליך סוציולוגי-כלכלי- ועוד כל מיני מילים גדולות שמסתכמות ב"בעל המאה הוא בעל הדעה" (פחות או יותר). בעבר עשירים היו יכולים לאכול יותר- אז שומן היה סמל סטטוס. אני שמן=אני עשיר.
כיום- אני עשיר=יש לי כסף למאמן אישי וחד"כ פרטי בבית, שף פרטי ועוד כל מיני- אז זה הפך להיות סמל סטטוס. בצירוף עם עולם האופנה זה בכלל נהדר....וברור שהתקשורת תראה מה שאנשים רוצים לראות...הכל משתלב נפלא- למיינסטרים אחד גדול. כל מי שלא מתאים למיינסטרים נדחק הצידה. הרבה מהם חיים במטרה להכנס/לחזור למיינסטרים וכל השאר פשוט ממשיכים בחייהם.
האם אנחנו לוח חלק שמחכה שיאביסו אותו? חד וחלק- כן. אבל זו הבחירה שלך כשאתה גדל ומבין, לקחת מתוך הקנבס הענק שנוצר ממך- את החלקים שמתאימים לך וליצור אותך. לא תמיד זה קל...ע"ע אנשים לא מאמינים שחיים כחרדים (יש פורום כזה- לא זוכרת איך קוראים לו)...ועוד המון דוגמאות...אבל זה בהחלט אפשרי.
זה ישפיע בכל המובנים. אם היית גדל בחברה קניבלית...להרוג היה מקובל לחלוטין.מה קול משתנה כל כמה דקות...מה חכם? היום חכם לשמור על הסביבה, בעבר זה בכלל לא היה מיינסטרימי. אז כן...בהחלט. אנחנו יכולים תמיד למרוד ולמצוא את דרכנו בעצמנו- אבל זה לא קל- כי זה בכל דבר שאתה נוגע/עושה/ואומר...מדהים כמה פעמים שמעתי הייוש ובייוש בזמן האחרון....אז בד"כ בוחרים נתיב מסויים והולכים בו...ואז אתה אפילו הולך לקבוצות אנטי מיינסטרים שגם להן יש מיינסטרים (ע"ע גותים) משלהן....בסופו של דבר כדי להיות נאמן לעצמך אתה פשוט צריך להקשיב ללב ולא לעשות מה שמצפים ממך או מה שאתה חושב שצריך לעשות...אלא מה שאתה באמת רוצה...וזה ממש ממש לא קל.

אז - אחרי חפירה שנראית לי היתה יכולה להסתכם בכמה משפטים קצרים...

היום זה לא אתמול וגם לא מחר....אבל זה לא אומר שצריך לקחת איתנו את השגיאות גם....אפשר ללמוד מהן ולהגיד- בעבר הרזות נחשבו פחותות ערך ללא כל הצדקה. למה שהיום יחשבו כך שמנות? לא למדנו שערך האדם לא נקבע לפי מראהו? לא התקדמנו? לא ברור לנו ששמנים הם אנשים כמו כל אחד אחר?וכך גם כל השאר שלא במיינסטרים....

רוזי! שלא מבינה למה חפרה....אולי קצת אסקפיזם מהעבודה?

למעלה