יריית פתיחה

NISAN1979

New member
לירות אתה בהחלט יודע- לכוון ממש לא...

לא מבין, אולי תסביר מה העניין לכתוב הודעה כזו בפורום כזה? לרוב האנשים שנמצאים כאן יש יתרון משותף , והוא שהם בנויים גופנית בצורה שונה ממך. הם נהנים אחד מחברתו של השני, משוחחים ומשתפים דברים בצורה חברית ומפרגנת ( כמו שראוי לעשות כל אדם שמכבד את עצמו). מה שכתבת נשמע א.פוגע ב.מתנשא ג. חסר כל מטרה.טעות אחת גדולה. רוב הגברים אוהבים נשים שמנות, ופחות נמשכים לרזות. הכל בעיני המתבונן! שמנות הן חמות, נאות, יפות ( ומיותר להגיד שלוהטות בחדר המיטה) אז בפנייך שני אופציות ידידי היקר, או שתודה שאתה מת על שמנות (כי אחרת מה יש לך להכנס לפה בכלל...) או שפשוט תחפש לך חדר אחר... (;

ומה שאת/ה עושה יותר טוב?

להכליל שכל השמנות "לוהטות במיטה"? הן בהכרח "חמות"? אלו לא הכללות?

NISAN1979

New member
אז בהחלט כן

יתכן שהאמירה הייתה מעט בוטה, ובזה את בהחלט צודקת משום כבוד הגולשים ושפה נקיה. לעניין של הכללות הרי שם הפורום ״שמנות ויפות״ עצמו כבר מכליל, ואם כך ניתן להגיד זאת על כל הודעה כזו או אחרת שקיימת בפורום...בכל אופן ההבדל המהותי הוא בתוכן. ההודעה המרכזית באה להדגיש חסרונות באנשים, סוג של עקיצה שנותנת הרגשה לא נעימה לכל מי שמשתתף בפורום וקורא את ההודעה. זו סוג של ״ביקורת״ לא ממש נעימה שאף אחד לא הזמין אותה. אני לא חושב שזה ראוי להכנס לפורום מסויים ולתת תחושה לא נעימה למי שנמצא שם. זה כמו להכנס לפורום של גרושים גרושות ולהאשים אותם במצבם... אנחנו כאן כי זה טוב לנו, לשתף, להתחזק, ולהינות מחברת המשתתפים בפורום, ולשמוח במה שאנחנו, וכל מי שמנסה להחליש או לעקוץ בכוונה תחילה אינו ראוי- אני דווקא ניסיתי לפרגן ממקום אמיתי, יתכן שקצת נסחפתי מהתלהבות יתר, אבל פה נעוץ ההבדל... וזה בהחלט שונה!

NISAN1979

New member
את לא נוגעת בנקודה...

יתכן שהאמירה הייתה מעט בוטה, ובזה את בהחלט צודקת משום כבוד הגולשים ושפה נקיה. לעניין של הכללות הרי שם הפורום ״שמנות ויפות״ עצמו כבר מכליל, ואם כך ניתן להגיד זאת על כל הודעה כזו או אחרת שקיימת בפורום...בכל אופן ההבדל המהותי הוא בתוכן. ההודעה המרכזית באה להדגיש חסרונות באנשים, סוג של עקיצה שנותנת הרגשה לא נעימה לכל מי שמשתתף בפורום וקורא את ההודעה. זו סוג של ״ביקורת״ לא ממש נעימה שאף אחד לא הזמין אותה. אני לא חושב שזה ראוי להכנס לפורום מסויים ולתת תחושה לא נעימה למי שנמצא שם. זה כמו להכנס לפורום של גרושים גרושות ולהאשים אותם במצבם... אנחנו כאן כי זה טוב לנו, לשתף, להתחזק, ולהינות מחברת המשתתפים בפורום, ולשמוח במה שאנחנו, וכל מי שמנסה להחליש או לעקוץ בכוונה תחילה אינו ראוי- אני דווקא ניסיתי לפרגן ממקום אמיתי, יתכן שקצת נסחפתי מהתלהבות יתר, אבל פה נעוץ ההבדל... וזה בהחלט שונה!

NISAN1979

New member
בטח שיש הבדל...

למעלה