דעתי
שקודם כל, נראה לי טיפשי לומר שאם פעם נשים רזות קיבלו יחס לא טוב ולא היה להן מה לעשות לגבי זה, אז היום נשים שמנות צריכות לקבל יחס לא טוב בלי לעשות משהו לגבי זה. היו ויש בעולם הרבה דברים לא צודקים, ואין סיבה להצדיק אחד מהם בהתבסס על אחר.
מבחינה מעשית, אני חושבת שכן נכון להיות מסוגלים לקבל את הנטייה של אנשים, כקבוצה, להתקבע סביב איזשהו אידיאל, לאו דווקא לגבי משקל ואפילו מראה חיצוני. אני אמנם לא שמנה, אבל גם אני מן הסתם לא נראית כמו מודל היופי של החברה המערבית (התחלתי לפרט אבל זה ייגמר במסרים הזויים מכל מיני אנשים ואני לא צריכה את זה), ומבחינת אישיות אני בהחלט נחשבת חריגה. אז אני יכולה לצאת להילחם, ויש מקרים שזה יהיה מוצדק (למשל, בפורום הזה מדברים הרבה על יחס לא נעים ולא מוצדק מצד רופאים, וזה לחלוטין לא משהו שצריך להשלים איתו), ואני יכולה להבין גם שמעבר לשמירה על הזכויות שלי, שזה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו, אני לא צריכה לצפות מה-Average Joe לאהוב אותי כי דרכה של חברה להתקבע סביב מודל כלשהו, ואני לא יכולה אבל בעיקר לא רוצה להיות המודל הזה. מישהו דיבר פה על 2% מהאוכלוסיה שאוהבים שמנות, ומבחינתי אם 2% יאהבו אותי זה יופי; גם אני לא משתגעת על אחוזים ניכרים מהאוכלוסיה.