יריית פתיחה

יריית פתיחה

היי לכן נשים שמנות, שמנמנות וסתם מתחזות.
חשבנו לדון אתכן בנושא די מעניין שקשור לפורום הזה.
כשאני מדבר בלשון רבים, זה אולי גם כמה גולשי תפוז מפורום אחר - שיחת גברים.
בעיני, הם חכמים ומצחיקים אבל אל תטעו גם דעתניים ולא נשארים חייבים אז עדיף לא לריב איתם.
אצלנו, אנו נותנים מקום לבטא כל דעה, גם אם היא הפוכה ממש לשלנו. ואפילו אם היא מציגה אותנו באור קצת שלילי. בעצם מה זה קצת? אפילו המון שלילי.

אני מקווה שגם כאן נמצא פתיחות דומה לדעות שונות ומי יודע אולי תתארחו אצלנו בהזדמנות.
הכי אני מקווה שיהיה כיף ומעניין.

עכשיו לנושא.
כפי שאתן ודאי יודעות, בעבר, משך אלפי שנים, נשים שמנות נחשבו הכי יפות.
המשקל אפילו העיד על מעמד בחברה. כלומר הרזות, הכוסיות של היום, נחשבו לא רק למכוערות אלא גם לעניות וממעמד נמוך.
הדברים הגיעו עד כדי כך שלנשים במשקל ה"לא נכון" היו כל מיני סוגים של "תכשיטי חנק" שנועדו לשוות לצוואר שלהן מראה של צוואר כפול (הידעתן?)

וכך היה משך אלפי שנים.
ואיש לא פצה פה וצפצף.
כלומר, לא קראו תיגר על התפיסה לגבי יופי.
ומי שהיתה רזה ... אז זבש"ה.

אז...
אולי גם היום
במילים בוטות
זה בעיה שלכן שאתן שמנות
ומצבכן עוד קל יותר
כי רובכן יכולות לרזות
אם אתן באמת באמת רוצות
והרזות של פעם לא יכלו להשמין
כי לא היה להן אוכל

וחוץ מזה.
מה אתן חושבות שזה אומר?
התפיסה של יופי.
למה בעיני, אשה רזה היא בדרך כלל אשה עם גוף יפה יותר?
ממה נבנתה התפיסה הזו שלי ליופי?
האם אנחנו – בני האדם – בעצם "לוח חלק" שמחכה שיאביסו אותו באמונות ודעות?
ומה שישפכו פנימה ישפיע עלינו במידה כל כך רבה, בתת הכרתנו?
ואפילו בדברים כמו מה יפה?
ומה מיני?

מה מוסרי?
מה חכם?
מה קול?

ובעצם מה לא?

תגובה

אז ככה מר כופף ונועץ. הניק שלך הוא לא משהו, וזה בלשון המעטה. המקום שאתה כותב בו - גם לא להיט גדול ובעיקר סקירת ההודעות שלך - אף מבלי להכנס אליהן - אומרת עליך הכל. לדעתי העניה אתה לא שווה שנדון איתך על איזשהו נושא.
ובינתיים תחזור לאתגר את מוחך הזעיר בשאלות הרות עולם, כמו - למה ה"כוסיות" לא נותנות לך.... (איזה יופי של כינוי, והעובדה שאתה משתמש בו מעידה עליך יותר מכל)

זה לא הוגן לפסול ככה מישהו

בטח לא בגלל השם של הניק שלי.
והמוח שלי לא כזה זעיר.

ואני באמת נחמד.
את תאהבי אותי גם.

Melen cholya

New member

Jake Speed

New member
יש חוסר טעם

בלדוןצלגופו של איש במקום לגופו של אישיו.

הייתימעושה את זה איתך,
אבל אני חושש שיש לך יותר מדי גוף לדון בו.

תראי, דבה כשרה (זה בעצם המשמעות של הניק שלך) להיגרר לניבולי פה על מישהו שאני אוהב, ועל האכסניה שמשמשת אותו ואותי ועוד כמה מרעינו, זה בזוי.

אז או שאת יכולה לענות לעניין, או שתחזירי את הראש שלך חזרה לתוך האבוס.

jerusalemit

New member
זה כי הומואים השתלטו על העולם

במשך אלפי שנים הקודמות הומואים היו בטוחים שלהיות הומו זו סטית-על, אבל בתקופתינו לצערי הרב זה כבוד.

אז.. מכופף ונועץ... איך אמרת? אתה אוהבת נשים רזות? כאילו, ממש רזות? זה הטעם שלך?

גם לך עכשיו יותר קל בתקופתינו, תחשוב שהיית נולד עם נטיות כאלה בתקופת צווארון חלק (לא ידענו אגב, והשם ישמור)

jerusalemit

New member
זה נחמד שאתה זוכר אותי כך

אני בתור אימא לילדים לא אוהבת כשאנשים מוציאים את האגרסיות חבויות שלהם במקומות שונים מחדר כושר. אם צריך להעמיד אותם על טעויותם, אני לפעמים שמחה לעזור.

אני חסומה כבר כמה חודשים בפורום "שיחת גברים" , אז אני לא כותבת שם, אבל קוראת 1-6 פעמים בשבוע.

אני כותבת רק בפורום-הבית השני שלי, אבל אחרי איזה דייט שנעלבתי בו עם מישהו מאותו הפורום, הפורום הפסיק למשוך אותי.

והיה מישהו שרצה להיות חבר שלי ( זה כבר קרה אחרי דייט שנעלבתי בו). אבל זה בטח יפתיע אותך, התברר שיותר חשובה לי שינה ועבודה שלי מזוגיות, ואלה לא ציפיתי מעצמי, באמת.

אני מצליחה מאוד בעבודה.

נעשיתי פחות נחמדה ומחוספסת באופן כללי.

זה בגדול עלי.

לגביך אני רואה אותך עדיין כותב, ועדיין דברים על נשים, ועדיין בשיחת גברים, ואני עדיין זוכרת אותך בפגישות של יותר מפעם אחת, ואני עדיין מחבבת ומכבדת אותך מאוד.

אז, מה איתך?

לא זה לא הטעם שלי רזות לגמרי

הטעם שלי הוא אישה יפה.
והיא יכולה להיות עגולה.
והיו גם שמנמנות.

אבל שמנות לא מושכות אותי.

ואני מסכים עם מה שאמרת בקשר לזה שהומואים השתלטו על עולם האופנה ושינו - לגמרי - את התפיסה לגבר גברי - שעיר, לגבר חלק.
וגם הנשים הנעריות זה נגיעה שלהם.

אבל אני חשבתי לדבר גם על נפש האדם, שהיא כל כך גמישה, וקלה להשפעה, שבעצם בכל תחום אפשר לעשות לנו שטיפת מוח.
ועדיין נרגיש שזה חלק מאיתנו.
שזה שלנו.
נטיה שלנו.
העדפה שלנו.
דעה שלנו.

jerusalemit

New member
אוקיי, אז בוא נסכם שאישה רזה זה מותג

כמו אייפון 5

(אגב, יש לי אותו)

Andy Friese

New member
גם במשך אלפי שנים חשבו שכדוה"א עגול, אז זה

אומר שזה נכון?

אף אחד לא טוען שלהיות הומו ראוי לכבוד מיוחד, אלא לכבוד כמו כל אדם אחר.

jerusalemit

New member
זה כמו גירושין

יש לנו ממוצע של 40% רק כמדברים על זה חופשי וזה קיבל פול לגטימציה

אתה חושב שלילוש או וויש או שמש מפורום שיחת גברים היו בכלל מעיזות לחשוב על סקס עם אישה בתקופת צווארון חנק?

Andy Friese

New member
למה "הסטיה" שלהם כל-כך מפריע לך?

את באמת סבורה שהם פוגעים באיכות החיים שלך עד כדי כך שזה לגיטימי לאסור עליהם להיות בזוגיות עם מי שהם רוצים?

jerusalemit

New member
אתה יכול לתאר שיום אחד כלבים ימשכו

לכלבים של מן שלהם? לא תהיה מודאג שסוגי כלב מסויימים יכולים להכחד אז עם הזמן?
אני מניחה שתיתן לכלבים אז לעשות מה שהם רוצים, אבל כן מישהו יצטרך לפקוח את העין שזה לא יצא מהשליטה לגמרי.
ואני לא בטוחה שאלוקים שומר עלינו עד כדי כך.

Andy Friese

New member
את טוענת שהמשיכה שלך לבנות מינך תלויה בכמות

החד-מינים בסביבתך?
שמה שמונע ממך להיות לסבית זה יחס הסטרייטים-ההומואים בחדר?

כלבים זו דוגמא רעה כי הם חיות מבוייתות, אבל בעל-החיים בכלליות היו כאן הרבה לפנינו והצליחו לשורד גם בלי שמישהו פקח עליהם עין.

למעלה