ירידות

מיטללל

New member
ירידות

לפני מספר ימים יצאתי עם איזה ידיד חדש היינו מספר שעות יחדיו ולא יצא לנו ללכת לשירותים וכאלה במהלך נסיעה בחזור, הוא פתאום עצר את הרכב (!) כי הוא היה חייב להתפנות והשתין(!) בצד הכביש(!) אני לא יכולה שלא לתפוס את המעשה הזה כברברי+ ומבחיל++ בעיקר בגלל שדקות ספורות, הוא הקפיץ אותי שניה לחברה שלי, שהביאה לי משהו, זאת אומרת-הוא יכל לבקש להיכנס לבייתה לשניה. כלומר, זה לא שהוא היה בשטח במשך ימים ולא היו לו ברירות(!) הכי נורא שהבעתי את חוסר שביעות רציני מהקטע, הוא אמר שהוא היה חייב, כי קצת ברח(!) לו. מאז מקרה זה, אין לי חשק לדבר איתו כאילו - איכסה. מי המוזר ? מה הדבר הכי מוזר שהוריד לכם סתם ממישהו

duduamar

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מסוגל להשתין ככה סתם באמצע הדרך... אלא אם כן זה באמת מדבר... (ביסל"ח למשל
)... מה שיותר מזעזע זה שברח לו
עוד פעם את יוצאת עם ילדים מגן שושנה? ואיך זה שיש לו רשיון כבר?

מיטללל

New member
זה לא מצחיק :)

זה מבחיל ומגעיל ותת רמה וחברות שלי אומרות לי שאני מגזימה
לכן הבאתי את הסוגיה הכה חשובה לדיון פה. נ"ב- יש לו רישיון יותר מחצי עשור. מי יודע כמה כבישים הוא לכלכך

duduamar

New member
הממ אז ברצינות -

אני חושב שזה לא מעשה כזה מוגזם. אני אישית לא מרגיש נעים לעשות את זה, אבל לא חושב שזה עד כך נורא כמו שאת חושבת... אבל כמובן - כל דעה נכונה בנושא כזה.

PinkWin

New member
לדעתי, את המוזרה...

מסכן היה צריך להשתין. ידידים שלי תמיד היו ניגשים לעץ ועושים פיפי. גם האקס עשה את זה פעמיים. ואפילו חברה שלי! הלכה לעשות פיפי בשיחים. מסכן אולי לא היה לו נעים מהחברה. סכ"ה הוא לא עשה משהו נורא. מה הוריד לי ממישהו? שיער. מה עוד? דיבור. ריח.

../images/Emo4.gif

הלו הוא גבר מותר לו. מזכיר לי נשכחות ... אמצע בלנדייט באמצע פקק ברחוב יפת ביפו שלפתי אותו החוצה והשתנתי על הבית של ה-
. גם ככה לא ממש התלהבתי מהבחורה.

סנטה

New member
אנחנו גברים.

אנחנו לא צריכים נייר,עץ שיטה רחב ענפים או הר ענקי להסתתר מאחוריו אנחנו הולכים לצד ומשתינים. עכשיו : ממה נגעלת מזה שברח לו ? או מזה שזה היה באמצע הכביש ? כי לא ממש הבנתי. אגב,אל תדאגי לכבישים בעלי חיים משתינים בכל מקום כדי לסמן את הטריטוריה שלהם,תני לו גם...

ChilD SouL

New member
זה כן, במקרה ואת גרה איפה שאני.

רוב האנשים שנוסעים בכבישים אז... רוב הסיכוי שאבא שלהם או בן דוד שלהם בנה אותו. ערבים.

Cobe Anan

New member
הדבר הכי חשוב שלימדו אותי בצבא:

``אלוהים נתן לך בולבול כדי שתוכל להשתין בכל מקום!``... סתם- יש מקומות שסביר לעשות את זה, ויש שלא. אני בחיים לא אשתין באמצע רחוב מאוכלס, או בנוכחות אנשים. יותר מאשר בושה, אני פשוט חושב שלהם העניין הזה עלול להיות לא נעים. אבל סתם כביש- מה הבעיה? גם הקטע הזה של השיתוף, ``ברח לי``, היה הולך בסדר עם ידיד ותיק, אבל ידיד חדש? מה, הוא בסדר? כאילו, הוא מדבר איתך!!! דבר אחרון- זה עדיין קצת מוזר שזה גורם לך לסלוד ממנו לגמרי. היציאות שלו (תרתי משמע) אמנם היו לא במקום, אבל פאק, כולה הבנאדם עשה פיפי. זה לא שהוא חירבן בתחנת אוטובוס, או הפליץ לך באוטו עם חלונות סגורים.. יאללה, תחליקי את זה, אחרת את עוד עלולה להפסיד ידיד טוב..

קובבה

ממך לא ציפיתי. אלוהים נתן לך הרבה דברים, אבל את הציפורים הוא נתן לטבע, הוא נתן לך הרבה איברים יפים אז אל תקרא להם בשמות.

לא יודע אם מוזר......

אבל אני חושב שאת קצת מגזימה בנושא..... זה שברח לו, זה כבר משהו אחר שהוא צריך ללכת עם טיטול....... ובאותו נושא, כשעלית לחברה שלך באמת הוא היה צריך למצוא פיתרון לבעייה.....

פדיחה שקרתה לי

ואני מאשים רק את הצבא. ככה זה שאתה מתרגל להתאפק כל הזמן, לא תמיד יש בקבוקי פריגת עם הפייה הרחבה... נסעתי לירושלים, לא יכולתי להתאפק, ביקשתי יפה מהנהג, זאת אומרת, ממש ביקשתי, זאת אומרת, התחננתי, זאת אומרת שהיה *** **** עלי, ואז הוא עצר, ורצתי החוצה. אין מה לעשות, שזה בא זה, גם אי אפשר לחזות את זה שאתה ליד מקום נגיש. בעצם, אם יש מתח מיני בינו לבין חברה שלך, זה היה יכול להסביר הרבה.

למעלה