ירידות

ChilD SouL

New member
אה, כבר עניתי לך - אבל...

בתור אחת שידועה שתמיד עוצרת רכבים [בין אם זה אוטובוסים\מוניות וכו'] בשביל להשתין - אני יכולה להבין אותו. אולם אני לא עושה את זה בחוץ באמצע הכביש אלא בתחנת דלק כי בכל זאת אני בחורה וזה קצת יותר קשה, אבל עדיין - כשיש פיפי נורא קשה להתאפק לפעמים - קורה, לא עשה שום דבר רע לדעתי. מוריד לי בעיקר כאלה שיורקים כל דקה\חמש דקות\רבע שעה - זה ממש יכול להוריד לי אם הכרתי בנאדם ותוך כדי שיחה הוא מתחיל לירוק, פשוט בעעעעע.

d e m o sthenes

New member
לדעתי קצת נספחת, זה שברח לו כמו

שהוא טוען זה באמת מגעיל, אבל אם באמת חייבם להשתין אז משתינים בחוץ, הולך מאחרוי איזה שיח וזהו, באמת לא ביג דיל.

מיטללל

New member
הכביש לא שלך

למה זה לא ביג דיל ? למה אנשים מבחוץ צריכים לראות גבר ערום משתין? למה אישה זקנה צריכה לדרך על הפיפי שלך? למה ללכלך את הסביבה? איפה הטישו?!

b0redavid

New member
ירדתי למישהי שלא...

התקלחה שלושה ימים! (היא אמרה לי אחר כך!!!) תנצחו את זה!

מיטללל

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo106.gif

(קראת את ההודעה?! ניסיתי כמה דקות לחפש את הקשר...)

EdisonGirl

New member
הנה הוא:

"מה הדבר הכי מוזר שהוריד לכם סתם ממישהו
" לא ניסית מספיק

מיטללל

New member
אה

שכחתי שלא התרכזתי רק בעצמי בהודעה הזו
בכ"מ, איכסה :/ ונראה לי שטיפה נסחפתם בתגובות שלכם מבחינתי, המעשה שהוא עושה לא קביל ודיי מגעיל ברגע שאנחנו עוברים את גיל 3, אנחנו צריכים להיות מסוגלים לשלוט בנו ובצרכים שלנו. זה לא אומר שמבחינתי צריך להוציא אותו להורג או שזהו, הוא מחוק בטיפקס.

EdisonGirl

New member
אני דווקא חושבת שאת נסחפת..

התגובה שלך למה שהוא עשה לא פרופורציונאלית יחסית ל"עוון" שלו.. דווקא מתוך זה שאת אומרת שברח לו, אני יכולה להבין שהוא מאוד לא רצה ולא הרגיש נוח עם הרעיון, אבל כשזה הפך להיות דחוף, לא הייתה לו ברירה, ואז... את הגבת את מה שהוא אולי חשש שתגיבי. זה לא דבר כזה נורא כל עוד הוא לא הפך ת'כביש לשירותים ציבוריים...

b0redavid

New member
../images/Emo45.gifלגמרי! ...better out, then in

אני לא רוצה לחשוב איך תגיבי אם תלכי עם בחור למסעדה והוא ב*טעות ישתמש במזלג הסלט למנה העיקרית...|פחד|

b0redavid

New member
היא הזכירה את ה"עובדה" יום אחרי!../images/Emo4.gif

ציחצחתי לשון עד דם ומעבר...

בהתחלה חשבתי שזה הוא המוזר...

אבל אז חזרתי אחורה וראיתי שכתבת "ידיד"...אז אמרתי שאת המוזרה. אני אישית מתאפק (ומאיץ ל-140)...להשתין בחוץ זה משהו שעשיתי פעם אחת בחיים, בכיתה ב'. אבל אם אני רואה מישהו שמשתין בצד הכביש...שיהנה...למה זה צריך להפריע לי?
דברים שמורידים לי סתם ממישהי? וואי, אני לא רוצה אפילו להתחיל

מיטללל

New member
אוף

הוא לא ידיד בממש אבל אין לי הגדרה עכשיו גם לא תהיה
אני מניחה שאם היה מדובר בידיד, שאני מכירה כבר זמן רב, זה לא היה כזה מזיז לי. וזה צריך להפריע לך כי כביש זה לא המקום הפרטי שלו או שלי או שלך
ואנשים צריכים להתנהג ברמה מסויימת, שהם לצד אנשים אחרים. ו... תתחיל

איזה כביש זה היה?

אם זה בתוך העיר, אז כן...זה דבילי. אבל בכביש מהיר/בינ עירוני? ממש לא משנה לי. זה צריך להחמיא לך שהוא מתנהג איתך בצורה טבעית

למעלה