ירידות

מותק, את מה זה מגזימההההההה!!

יש לו פיפי, אז בכיף..מה רע?במיוחד כשזה בשטח!..הלו??...גברים כאילו? כיף להם שהם יכולים להשתין בכל מקום
אבל את בטוחה שהוא לא צחק כשאמר שברח לו??! פעם ידיד שלי ביקש לעצור בצד כדי להקיא. יותר טוב? אני נגעלת/נרתעת מכל דבר קטן כמעט.. לפני כמה ימים יצאתי עם בחור ..מקסים, מצחיק, נחמד..וחתיך הורס (ואני לא מגזימה)..אבל איך שהוא סיפר לי מי החברים שלו (שבמקרה אני מכירה) ירד לי ממנו מאוד..אין לתאר כמה! וכן,זה מוזר.

לא מבינה את האנשים האלו

שלא יכולים להתאפק
אני מתאפקת סידרתית
אני אעדיף להתאפק כמה שעות ולעשות בבית במקום שאני יודעת שנקי יחסית (למרות שאני לא יושבת).<--כן, אני יודעת שזה לא בריא לדעתי, זה עניין של חינוך. אולי הוא לא רואה את זה בתור ביג-דיל ? מודה שלא נתקלתי בבחורים שעושים פיפי בגינה
וזה קצת היה לי מוזר.. לא יודעת מרתיע (תלוי אם ראיתי לו או לא
אבל בהחלט מוזר! וכל העניין של השיתוף.. ברח לו ????? טו מאץ' אינפורמיישן!!!!!!

PinkWin

New member
../images/Emo6.gif אני כזו מושפעת

חלמתי שעשיתי פיפי ברחוב
מיטל הכל בגללך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!! נראה לי שזה הסימן שאת צריכה להתחיל להיגמל (ולא רק מהטיטולים...)

לי מוריד ממישהו

שהוא מדבר בשפה של ילדים קטנים, ובדרך כלל זה להשתמש במילה "בולבול" ולא כדי לתאר ציפור וכדומה. תסלחו לי, אבל אותי זה דוחה ומרתיע. ודבר כמו שקרה למיטל גם היה דוחה אותי.

מיטללל

New member
סיכום שרשור (../images/Emo6.gif)

אני עדיין חושבת שעצם המעשה הוא תת רמה ומגעיל (וכדומה
) אבל בזכות ההודעות שלכם הפנמתי ש- א. הוא אולי לא עלה לחברה סתם מחוסר נעימות. ב. הוא האמין שהוא יוכל להתאפק. ג. הוא גילה שלא. ד. קורה (וחבל שכך) ו. דיי לסינון
ז. עדיין מגעיל כזה. ח. אבל יאללה,עבר,חלף לו.

מיטל! את נבחרת קבל עם ופורום!

את נבחרת כמסכמת הסיכומים אחרי כל שרשור ואם תהיי מספיק טובה אולי גם נקדם אותך ותכתבי פרוטוקול בסוף כל דיון

avi ran

New member
את עושה עניין משום דבר !!!!!!!!!

מה קרה ? אפשר לחשוב , הבנאדם השתין בצד הכביש כי כבר לא היה מסוגל להתאפק , מה את עושה מזה דרמה ? זה מראה שהוא אנושי ואת לא

אור2221

New member
מה את רוצה ממנו

הוא התפדח ללכת, משך את זה הרבה זמן - התפדח ללכת לשירותים בבית של החברה ואז נהג. בין הקפיצות של הדרך והכל, אז ברחה למסכן טיפה באיזו קפיצה של האוטו אז הוא עצר את הרכב והלך להתפנות בצד. מוזר לי שהבעת את חוסר שביעות רצונך, אם לא היית עושה את זה - הוא לא היה נלחץ ומספר לך את העובדה הקטנה הזו. לעשות "בחיק הטבע" נראה לי נורמלי לגמרי, ואם אני לא הייתי מסוגלת להתאפק, בהחלט לא הייתי מעבירה שעות בסבל אלא הייתי עוצרת ועושה מאחורי איזה שיח, והוא עוד גבר...

lolita275

New member
חחחח

מה את רצינית?? אני פעם נסעתי עם ידיד שלי ולי היה פיפי חזק וכן היינו 10 דקות מהבית אבל כבר היינו בחוץ ולא התכוונו לחזור הביתה אז ..כן ..תתפלאי עשיתי את הדבר הכי מבחיל חחחחח פיפי!!!!! מה קורה לך הבן אדם עשה פיפי!!!! לא רוצה ולא נעים לו להיכנס לבית של החברה שלך ...מה הקטע שלך ??? בגלל זה אין לך חשק לדבר איתו ....חחחח את רצינית כאילו הוא אמר לך להחזיק לו !!! צאי מזה ...זה בסך הכל פיפי בדרכים ואת יודעת מה ..אני מאחלת לך פיפי כזה חזק ולוחץ שמאותו רגע כל אדם שיעשה פיפי בחוץ את תביני אותו.... זה רק פיפי .....ואם זה משהו שכלכך מציק לך אז פשוט תגידי לו לא לעשות את זה במחיצתך ... רק בריאותת!!!!

קרה לי שברח לי פיפי בזמן סקס

מה תגידו על זה? פעם שכבתי עם מישהו ובהתחלה לא הרגשתי שיש לי פיפי, התחלתי להרגיש פתאום שיש לי וביקשתי ממנו לאפשר לי ללכת לשרותים והוא אמר לי : חכי רגע, אני תיכף גומר, ותוך כדי לחץ של פיפי גבר והוא החזיק את הגוף שלי עם 2 ידיו ופתאום הוא נכנס בי עם הרבה כוח ( סליחה על הפרטים) וקרה משהו שלא יכולתי לשלוט עליו: השתנתי כזו שלולית ענקית במיטה שלו(!) ולא יכולתי לעצור! ואתם שואלים האם הוא התקשר עוד פעם: כן!!!!!!! ואף פעם לא דיברנו על זה! קורה! תתבגרי!

dag16

New member
פעם הבאה תצאי עם קרש

לא יהיו הפרשות יציאות או תלונות אחרות

b0redavid

New member
חה! חה! הפיפי בדף הראשי!

את מפורסמת לרעה! אני אנצל את ההזדמנות הנדירה הזאת לאמר לאנשים שבשר זה רצח! זהו, לכו להזדיין.

למעלה