ירידה מן הארץ

Michal7

New member
סערות ברקים

אם כבר מדברים על סערות ברקים. כשבעלי ואני חזרנו מנופשון ביוריי קולורדו, נסענו בתוך סערת ברקים, וא י מ א ´ ל ה כמה שפחדתי... (אני בטוחה שגם ליבו של בעלי החסיר פעימה, אבל הוא גיבור ולא הראה את זה
אגב, היה שם שלג במאי, מי היה מאמין?? בשבילי זה היה אחלה, הואיל ואנחנו באים מהעיר המדברית פיניקס, אריזונה, שבה ירד שלג רק פעם אחת בהיסטוריה- בדצמבר 1998, וזה ממש לא הודות לנפלאות מזג האוויר באדיבותו של הקב"ה
המשך יום נעים לכולם!
מיכל

תמי20

New member
בקשר לעזביבה של הארץ

אנחנו באותו מצב אני טסה ביום חמישי לארה"ב לכיוון יוסטון יש לי שם בית מסודר אח שלי מחכה לי. ואני טסה דרך ניו יורק. אין לי גרין קראד אבל רק אם אני אתחתן אז יתנו לי . אם אתה מעוניין במידע כלשהוא כל דבר תיצור איתי קשר דרך האימייל זה הכי פשוט וקל. שמי תמי [email protected] אני מקווה שתסתדר תמי20

roger

New member
דעתי.

הנה לכם דעתי אתם יכולים לקבלה או לא. אך לפני כן אני רוצה להדגיש שאני לא מכירה כל אחד ואחד מכם ואיני יודעת מה הסיבות שלכם, ולכן אל תקחו את דברי כביקורת כלפיכם... אני לא יודעת מה איתכם, אבל מאז שנולדתי גודלתי וחונכתי כישראלית, כמי שמדינת ישראל היא הבית הלאומי-היהודי שלה. אני אישית, לא ירד מהארץ!, כמובן שהמצב הביטחוני מלחיץ, אך יהיה מה שיהיה אני נשארת כאן כי - אין לי ארץ אחרת!!!
אני חושבת שחלק ממה שהפלסטיניים מנסים לעשות זה להביא אותנו לעזיבת הארץ. ואני לא רוצה למלא אחר מבוקשם. תודה על ההבנה, רוג´ר.

למעלה