ירידה במשקל

izackv

New member
אני מתנגד לקביעות חד משמעיות מהסוג הזה.

"השמנה זאת הגנה" זה יפה בתור משפט. זה תמיד נכון? את באמת בטוחה בזה במאה אחוז? היית מוכנה להמר על החיים שלך שזה נכון? אני מכיר מקרים (כמו זה שלי למשל) שהשמנה לא הגיעה ממקום של פחד. בוודאות. למה כל כך קשה לך לקבל שאולי יש מקרים שבהם השמנה לא מגיעה מפחד? זה מתנגש עם אמיתות קדושות שלמדת איפושהו? מה עם עקרון הספק? אני בטוח שהחיים פשוטים כשיש אמיתות כל כך חזקות שתמיד מתקיימות. חבל רק שהמציאות קצת שונה לפעמים.

izackv

New member
כלומר את מוכנה להודות שאולי, רק אולי יש

סיכוי שהשמנה היא לא בהכרח תוצאה של פחד והגנה?

freearth10

New member
להודות...

לא, לא הצלחת לשכנע אותי. לכל מה שקורה בחיינו יש סיבה. אם אנחנו מדברים על השמנת יתר - זה לא בא ממקום בריא ובריאות היא פיזית-רגשית-רוחנית. מקווה שיום יבוא ותצליח לשחרר את ההדחקה הזאת. בינתיים אנחנו יכולים רק להסכים ...שאנחנו לא מסכימים.

izackv

New member
יש הבדל בין להגיד שהשמנה לא מגיעה ממקום בריא

לבין לטעון שהשמנה היא בהכרח בגלל פחד והגנה. הדחקה? לא ממש. פשוט קצת הבנה בלוגיקה ובעוד כמה דברים, אני מניח. אבל זה בסדר, בדיוק כמו שזה קל להכניס הכל לתוך שבלונות מדוייקות מוחלטות (השמנה=פחד) כך גם קל לטעון שמי שלא חושב ככה כנראה מדחיק. השתחררות משבלונות עשויה לפעמים לקדם.

freearth10

New member
יש הבדל... אין הבדל

אתה מתווכח עכשיו כדי להתווכח. מקווה בשבילך שאתה צודק.
מאיה

izackv

New member
זכותך להרגיש ככה. זה עדיין לא משנה את העובדות

את לא מכירה אותי וכנראה גם לא ממש מבינה מה שהפריע לי. אין לי שום סיבה "להתווכח כדי להתווכח". זה פשוט עוד פעם בריחה שלך לפתרון קל עבורך. אם קשה עם הדיון הזה, אז זה בגלל שאני סתם מתווכח. איפה את בכל הסיפור? לי מפריע מאוד שאנשים מדברים על דברים מאוד לא החלטתיים בביטחון מוחלט כאילו אלוהים בכבודו ובעצמו ירד מהר סיני והסביר להם את זה. מרפא אמיתי לא טוען שביו ארגונומי יכול לפתור כל בעיה, שהשמנה תמיד נובעת מפחד ושהומאופטיה יכולה לרפא כל מצב. אפילו רייקי מסתבר לפעמים יעיל יותר ולפעמים יעיל פחות. החלטיות הולכת הרבה פעמים יד ביד עם שרלטנות. בעיקר בתחומים כמו רפואה משלימה. אף אחד מאיתנו לא יכול באמת להבין מישהו אחר בצורה מלאה, להתאים למישהו אחר בצורה מלאה ובאופן אישי תרופת פלא כזאת או אחרת וכדומה. אבל לטעון ליכולת כזאת, כל אחד מאיתנו יכול. אני מבין בדיוק מה גרם לי לבזבז אנרגיה על תשובה והתיחסות ומה הפריע לי. מקווה שגם את מבינה את אותם הדברים בשביל עצמך. ויעזור לתהליך אם תנסי אותו בלי ליחס לי פחד, הדחקה, רצון להתווכח סתם ושאר דברים

freearth10

New member
כדי להתאים לא תמיד צריך להבין...

כן, אני לא מכירה אותך, אבל אתה מסתבר גם לא מכיר אותי... איפה קראת שכתבתי שקנסיולוגיה (זה התחום בו אני עוסקת) תפתור לך את הקושי עם ההשמנה? אני האחרונה שאטען זאת. האנשים שמגיעים אלי יודעים שהם באים לעשות יחד תהליך שיוביל אותם קדימה. לפעמים הרבה לפני שאנחנו מצליחים לשחרר את הקושי שבגללו הגיע המטופל, אנחנו משחררים דברים אחרים, שבלעדיהם אי אפשר להגיע אל הדבר שבאמת מציק. לא ההומאופתיה, לא הביו אנרגיה ואפילו לא הקנסיולוגיה מרפאים את האדם. בעזרת כל השיטות האלו אנחנו משחררים יחד מקומות חסומים בגופנפש שלנו ומאפשרים ללב לרפא את עצמנו. לפני שנה היו אצלי בו זמנית שני ילדים בני אותו הגיל ששניהם הגיעו בגלל הרטבת לילה. לאחד הספיקו בדיוק שני טיפולים, כדי להשתחרר ממנה (אבל הוא הגיע מה זה מוכן לטיפול ונשאר לטפל גם בבעיות אחרות שלהם הוא בכלל לא היה מודע) השני גם לאחר 10 טיפולים לא השתחרר ממנה, כי היה לה עוד ערך מוסף בחייו, למרות שמספר ההרטבות ירד ובמקומות ממש לא נעימים הוא הפסיק להרטיב. לשמחתי אני לא צריכה להבין שום דבר. הגוף יודע את הכל ומוביל אותנו בעזרת הידיים למקום הכי נכון לטפל בו. פחד, הדחקה, כמו גם כעס, אשמה, עצב...הם חברים ולא אוייבים. הם אלה שמגנים עלינו. תאר לך מה היה קורה אם ללא שום פחד היינו קופצים מהקומה ה-10. הפחד מונע זאת, אבל כשהוא מגיע גם כאשר אנחנו הולכים על המדרכה או בבית אז נתנו לחבר את האחריות על חיינו והוא מנהל אותה רק בדרך שהוא יודע. ואיפה אני בכל הסיפור? אני ידועה כמי שאוהבת להתווכח, כנראה פיצוי על שנים של שתיקה בתקופה בה הייתי הילדה "הטובה". הפעם הרגשתי שכבר מזמן הפסקנו לתרום זה לזו. ולמה בכל זאת עניתי? כי היו כאן כמה אי דיוקים בקשר ליכולת הריפוי של הרפואה ההוליסטית ולא רק אתה קורא את התשובה. וכן, למרות שאין לי שום קשר אל הדת, אני מרגישה מאוד קרובה אל אלוהים.
מאיה

yoramg007

New member
שליטה על משקל גופנו בראיית הביורגונומי

לשואלת הניכבדה שלום, השאלה הנישאלת לדעתי היא לא כיצד לרדת במשקל, אלא כיצר לא לעלות בחזרה במשקל אחרי שהצלחנו להפחיתו. בראיית הביורגונומי עליה במשקל נובעת מחוסר יכולת לשלוט בתאבון המופרז שיש לנו וזאת כתוצאה דווקא מחולשה של הגוף שאצלך, בבדיקה מרחוק, היא כבר כשלוש שנים. בביורגונומי נחזקך ואז גם תצליחי לשלוט באכילה וברצונך תרדי במשקל בקלות אשמח להסביר יותר [email protected] ,תודה יורם

למעלה