ירידה בארנגיה?

ירידה בארנגיה? ../images/Emo31.gif

קודם כל- מי שאין לו כוח לקרוא הרבה שטויות שיעבור ישר לסוף. ועכשיו אני אעבור למה שאני רוצה להגיד ובטח לא מעניין אף אחד- באופן כללי- אני לא שמחה. אני לא מאושרת. וזה לא חדש. העצבות הזאת שאני שרויה בה החלה להיות רצינית לפני מספר חודשים... עכשיו אני חשה לראשונה בהרבה זמן הקלה מסויימת, ולמרות שהבעיות שהיו לי בעבר, שגרמו לי לעצבות, רק הלכו והסתבכו- אני חשה עלייה באנרגיה, אני חשה שמחה . למרות זאת- פעולותיי היומיומיות, חלומותיי, שיחותיי עם אנשים- הכל מצביע על ירידה משמעותית באנרגיה. אני לא מוצאת עיניין בדברים רבים ובדברים שבעבר ריתקו אותי- אני מוצאת פחות ופחות עיניין. דברים כמו- נגינה, מסיבות, חברים, בילויים וכו´... לעומת זאת אני מוצאת יותר עיניין בכל שקשור למיסטיקה ורוחניות... בקיצור- השאלה שלי היא: איך אפשר להעלות את רמת האנרגיה? אני מאוד אודה לכל מי שיענה.. זה מאוד חשוב לי
חומצה שורפת

אני מקווה שזה יעזור

אחד עיצה שלי פשוט תזרמי עם הכל ותחייכי קבלי כל שינוי באהבה ואל תתנגדי.. שתיים אני ממאמין שזה יעזור לך יש קורס נפלא בחינם של נת אמסטר שיכול לעזור לך זה מלמד על אנרגיה אוניברסלית ואיך למלא את עצמנו בה ועללחץ ועוד ועוד.... גם הילינג קורס של 4 שעות ישנם כמה מקומות בארץ אני אתן לך את האתר... ואני אתן לך את המספר של נתן אמסטר הוא איש ומורה אוהב מאוד ואדיב שישמח לעזור לך 03-6043242 054-717121 אל תתביישי לפנות אליו גם טליה וגם אני עברנו אצלו את הקורס מקווה שעזרתי אור ואהבה אמיר

אלדר

New member
איילת כנסי לאי סי ואני יעזור לך

אין לי כוח בכלל לכתוב עכשיו כלום.. אז האי סי שלי יעמוד לרשותך.. וזה ממש קל לצאת מזה.... אני יעזור לך אבל באי סי שלי... שלך אלדר

rami369

New member
רמת "אנרגיה"

שלום שמי רמי כאשר בן\בת אדם מפעילים מודעות בכל פעולה שמבוצעת, רמת ה"אנרגיה" עולה. אתה שוטף כלים הייה בתוך שטיפת הכלים, התבונן במים הזורמים, הייה מודע לצלילים שהם מפיקים. התבונני באור המרצד על הכלים אותם את שוטפת. כלומר אם נבין את הכתוב מעלה, מדיטציה וריכוז ב"עכשו" מעלים את תנודת השדה הביו אנרגטי שעוטף אותנו ונימצא בנו. תודה על השאלה רמי

דרדרית

New member
הולכת לנסות זאת..

היי לחומצה ולרמי למרות שרציתי לענות לחומצה בדבר ההרגשה הזו של ירידה ברמת האנרגיה.. שאני מרגישה אותה גם אצלי לאחרונה- החלטתי לנסות את דברי רמי. כי אני מאמינה שרק אני יכולה לעזור לעצמי אז אולי שכחתי משהו לאחרונה ובגלל זה הירידה תודה רמי שהזכרת לי משהו ששכחתי שיהיה לכולנו יום נהדר רווי אנרגיות דרדרית

רמי369

New member
מאחל לך רגע נפלא

כשאת כותבת, שהחלטת לנסות את מצהירה שיש בך ספק. המטרה היא להיות במודעות מלאה בכל פעולה או הוייה,ובידיעה שזאת הדרך לחוות חיים שבמהותם הם שינוי מתמיד. זכרי אם יש בך את אותה דבקות וידיעה שיש בזרעון שהייה עץ בגבהה 100 מטר, הינך בדרך להיות המניע ולא המונע. אהבה ואור רמי

Tal_Ya_Tal

New member
היי חומצה, ../images/Emo42.gif

זה נראה כאילו את עוברת תהליך של שינוי, שדורש ממך אנרגיה רבה ולכן, את חשה ירודה. בכל מקרה, הנה תרגיל בהגברת האנרגיה: שבי כאשר כפות רגלייך מונחות על הרצפה. השעיני את שני מרפיקייך על ברכייך או ירכייך, שלבי את אצבעותייך מתחת לסנטר. פערי את פיך, גלגלי את עינייך כלפי מעלה, והצמידי את קצה הלשון אל חלקו העליון של החיך. שהי מספר דקות בתנוחה זאת. זהו תרגיל "מילוי מצברים". אפשרות אחרת של הטענה אנרגטית באמצעות נשימה: שבי בישיבה נוחה, שתי כפות ידייך שלובות זו בזו כשהן נחות בחיכך. עצמי את עינייך והתמקדי בחלק העליון של כיפת הראש. (צ´אקרת הכתר,) נשמי אויר דרך האף, בפה סגור ונשפי אותו באיטיות רבה דרך פה, פתוח למחצה (בתקווה שאיך אסטמתית) שמרי על נשימות איטיות ורצופות. התחילי עם חמש דקות ביום והגיעי עד רבע שעה. כמובן שישנם גם אמצעים נוספים, אבל עליהם אפשר לשמוע לאו דווקא באינטרנט. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ו...דבר נוסף חומצה ../images/Emo42.gif

גם אמיר וגם רמי נתנו לך עיצות מעולות כל אחד מנקודת הראות שלו. התרגיל השני, המצויין בתשובתי, אכן לקוח מתוך האנרגיה האוניברסלית. ולדברי רמי, יש משמעות עמוקה. א ב ל, אני סבורה, שקשה להתחיל מיד בזאת. יש שלבי ביניים. בכל מקרה, להיות ב´כאן ועכשיו´ זוהי עיצה מאד נבונה. בכל מצב. L&L TALYA

למעלה