נדמה לי שכך היו מכנים בזמנו את המצלמות הכי פשוטות שרק אפשר שבעצם היו קופסא שמצוידת באמצעים הכי בסיסיים. עם המצלמה הזו צילמתי תמונות יפות למדי לפחות לטעמי לדוגמא תמונה משנות הששים של שלג בירושלים מראה של עמק המצלמה עודד
כזו? או השתמשת...בטבלאות נוסחאות (אני זוכרת את אבי משתמש בזה-אנחנו עומדים ומחכים בעמידת דום מתוחה לרגע הצילום,והוא מפשפש בנוסחאותיו ואח"כ עובר כפתור כפתור ומוודא התאמה מלאה לנתוני הטבלה)
מחייך... אם חושבים על זה אז באמת כל הגישה לצילום השתנתה.. לא רק השיפור בציוד אלא שכל אחד יכול היום לצלם צילומים ברמה.. בעבר את בטח זוכרת שהיה מקצוע שנקרא צלם והמשפחה היתה הולכת אליו פעם בשנה להצטלם.. מה דעתך על הרעיון ש זוג צעיר יצטלם למשל בראשון לינואר של שנת נישואיהם במקום מסויים ובזוית מסויימת ומאז מידי שנה הוא יחזור לשם להצטלם עד שיצטרף אליהם התינוק וכך שנה מידי שנה תצטלם המשפחה המתרחבת והמתבגרת.. אני מדמיין לעצמי את הקולאז של חמישים תמונות אחת אחרי השניה שנה אחר שנה תמונות שממחישות את הזמן החולף.. אני מצרף לך צילום מלפני המון המון זמן של אימי שנעשה כמובן על ידי "צלם מיקצועי" של פעם.. עודד