ירח על ים המלח

oded1000

New member
ירח על ים המלח

את התמונה הזו צילמתי לפני המון שנים עם מצלמת BOX הנחתי אותה על עמוד קטן שמתי על B וכיוונתי אל החברה שלי שעמדה מול הירח שהאיר על ים המלח וזה מה שיצא...

I R I S C

New member
התמונה קסומה ומקסימה!

הצללית,הירח,האור על המים-פשוט מגניב. גם היום לא נס ליחה! הייתי מגדילה לפוסטר. ושאלה-למען באי הפורום: מה זו 'מצלמת BOX ' ?

oded1000

New member
מצלמת "BOX"

נדמה לי שכך היו מכנים בזמנו את המצלמות הכי פשוטות שרק אפשר שבעצם היו קופסא שמצוידת באמצעים הכי בסיסיים. עם המצלמה הזו צילמתי תמונות יפות למדי לפחות לטעמי לדוגמא תמונה משנות הששים של שלג בירושלים מראה של עמק המצלמה עודד

I R I S C

New member
נשמע מעניין.ומד האור-היה בה במצלמה

כזו? או השתמשת...בטבלאות נוסחאות (אני זוכרת את אבי משתמש בזה-אנחנו עומדים ומחכים בעמידת דום מתוחה לרגע הצילום,והוא מפשפש בנוסחאותיו ואח"כ עובר כפתור כפתור ומוודא התאמה מלאה לנתוני הטבלה)

oded1000

New member
"צלם מיקצועי" של פעם

מחייך... אם חושבים על זה אז באמת כל הגישה לצילום השתנתה.. לא רק השיפור בציוד אלא שכל אחד יכול היום לצלם צילומים ברמה.. בעבר את בטח זוכרת שהיה מקצוע שנקרא צלם והמשפחה היתה הולכת אליו פעם בשנה להצטלם.. מה דעתך על הרעיון ש זוג צעיר יצטלם למשל בראשון לינואר של שנת נישואיהם במקום מסויים ובזוית מסויימת ומאז מידי שנה הוא יחזור לשם להצטלם עד שיצטרף אליהם התינוק וכך שנה מידי שנה תצטלם המשפחה המתרחבת והמתבגרת.. אני מדמיין לעצמי את הקולאז של חמישים תמונות אחת אחרי השניה שנה אחר שנה תמונות שממחישות את הזמן החולף.. אני מצרף לך צילום מלפני המון המון זמן של אימי שנעשה כמובן על ידי "צלם מיקצועי" של פעם.. עודד

oded1000

New member
צילום מקצועי של פעם

בהמשך למכתבי הקודם אני רואה שהצילום שניסיתי לצרף לא נקלט אני מנסה לצרף "צילום מקצועי" אחר שלה עודד

The Cat Woman

New member
צילום מקסים! ממש יפה!../images/Emo15.gif

אהבתי את אור הירח שנופל על המים ובדיוק שם- היא עומדת... לזה אני קוראת- תמונה כמו בספרים!

oded1000

New member
מקדש הברבור השחור

לפעמים זה סתם גימיק אבל המוטו של בדיוק שם הוא עומדיוצר קומבינציות נחמדות כמו בתמונה שצולמה בפרק בבורמה..

למעלה