ירח דבש - 4 שבועות בסין

renjintso

New member
אוקיי, כנראה שטעיתי

הייתי השבוע אבל לא קניתי כרטיסים (עיתונות מקבלים אישורי כניסה). אכן המחיר הוא 200 יואן בסופי שבוע\חגים ו-160 ביום רגיל.

מתנצלת על הבורות אבל...

מה מוצג בתערוכה? ניסיתי להבין משיטוטים באינטרנט אבל רק ראיתי את המדינות המציגות ולא את תוכן התערוכה...

xfwind

New member
בד"כ זוהי במה שמנוצלת היטב ע"י מדינות

כדי להציג ולהעביר מסר מהותי לגבי איך רוצים שהעולם יראה אותן. מגדל אייפל, נבנה אגב, לכבוד התערוכה העולמית בפאריס (וגם מתוכנן להיות מפורק בסיומה, מה שלא בוצע). מדינות משקיעות המון בעיצוב ביתן (פאבילון) עם מיצגים, מסרים ותצוגות מדהימות. לכל מי שהעיצוב והארכיטקטורה בדמו - חובה. אני מאוד רוצה להגיע ומקווה שנוכל.

שאלה נוספת

בהנחה שאקח את המלצת הרוב ונתמקד בבייג'ינג, סצואן ויונאן, עד כמה יש שם טרקים של מספר ימים?

guanyin

New member
יש כמה וכמה

המתויירים יותר הם ערוץ דילוג הנמר, יאדינג וביובונג. תיכף אולי תגיע רחל, ותפרט על הטרקים המעניינים. מציעה לכם להעיף מבט בשאלות הנפוצות של פורום אסיה באתר למטייל, יש שם די הרבה מידע על אותם מקומות.

ועוד שאלה... תחבורה...

קודם כל תודה רבה למגיבים, אתם עוזרים לי מאוד! בעניין התחבורה בסין... המרחקים נראים לי עצומים בין יעד אחד לשני, ואני תוהה עד כמה רכבות יגזלו את מרבית הזמן שלנו לעומת טיסות? עד כמה פער המחירים דרמטי? עד כמה הרכבות זמינות ונוחות להתמצאות? האם לתכנן את המסלול המפורט מראש ולהזמין טיסות מהארץ (כי אמנם יותר נוח להזמין מהארץ ואולי גם יותר זול אבל אם מקום מסוים ימצא חן בעינינו ונרצה להישאר?! נתבאס לעזוב...)

קלריסה12

New member
ממש לא בטוח שהטיסות מהארץ יהיו יותר זולות

לדעתי עדיף להרשם מבעוד מועד לאילונג (נתנו לך את הקישור למעלה) ולהזמין כשאתם יודעים לאן ומתי אתם רוצים לנסוע, ככה לא תהיו בלחץ. אני ממליצה להירשם מבעוד מועד לאתר כי אם משלמים באשראי צריך לסרוק חתימה ושאר פרוצדורות שמהבית זה לא נורא, אבל באמצע הטיול זה די סיפור, כך שעדיף לעשות את זה לפני. חוץ מזה, בכל עיר בינונית עד גדולה אפשר פשוט להכנס לסוכנות ולקנות כרטיסי טיסה. אתם יכולים לקרוא עוד על תחבורה ומידע כללי על סין בקישור המצורף.

למעלה