ירושלמי 2007

קצת מעליב

אם הבן אדם נהנה מזה סבבה. תני לו לפרוק. עולה לך כסף? בשלב מסוים הזמן יעשה את שלו וזה יעבור לו. וחוצמזה בשביל מה יש מנהלים? אם זה מפריע לתפקוד התקין של הפורום הם כבר יטפלו בזה. נ.ב אני אישית נהנה לקרוא את התגובת שלו מדי פעם.

תנוח...

זה שיש כמה אנשים שלא רוצים שתברח מהפורום זה לא אומר שאתה הולך להציף אותנו שוב נכון?

אני bitch=כלבה זה נכון

ואני לא אגיד לך לברוח כי לצערי אין לי שליטה על זה.. אבל אני כן אבקש ממך.. לא להציף את הפורום בשירשורים כמו "מי כותב הודעות הכי מענינות?" או כל מיני דברים כאלה אני לא מאשימה אותך בריבוי ניקים כי אין לי מושג אם זה נכון.. אבל שוב פעם..אל תנוח אל תברח תעשה מה בז** שלך רק תתחשב בעוד אנשים שקוראים פה ולהם מסתבר חשוב הרמה של הפורום הזה... אמהה תתחיל ב לא לבקש תרגום כל מילה באנגלית שאתה לא מבין זה יכול להיות נחמד (טכנו לא רוצה לפגוע ..סתם אומרת מה שהיא חושבת)

צודקת סורי.

ראשית: אולי בגלל זה פתחתי עוד הודעה (אוקייייייייי) ושם כידוע אמרתי שאם אפחד לא רוצה שאני יכתוב יותר אז אני לא יכתוב ז``א לפתוח הודעות חדשות. אבל אני ימשיך להגיב ולא לכולם. שנית: הניקים האחרים הם חלקם שלי ולא כולם.

אוקיייייייייייייייייי

מה שתגיד.. לנהל וויכוחים ושיחות עם עצמך? הפסיכולג שלי אמר לי שקוראים לזה פיצול אישיות אולי יש גם דבר כזה בניקים? תחשוב על זה...

אז זהו שלא

בניקים האחרים אני מדבר על דברים שונים. אומרים שלמי שיש פיצול אישיות הוא תחמן לא קטן,,,

אבזץ

New member
כל מילה זהב.

הודעה חשובה - להכניס לטאגליין - ירשלמי2000 כמשל. אני נגד חנפנות מעושה. עם כל הכבוד הודעותיו עוברות את גבול הטעם הסביר.... ומצטרף להערה לגבי ציניות מרושעת והערות פוגעניות, יותר מדי הודעות מלאות אותם וחבל, אין צורך בהן. אם למישהו יש ביקורת על משהו או על מישהו, יאמר הוא אותה בקול רם גדול, ישפטו הקוראים, יטיבו דרכם הטועים. ונסלח. מספיק לגרור מריבות לנצח - לא בריא ללב, מחוספס למגע, מדיף ריח רע, לא נאה לעיניים, לא נשמע טוב ולא טעים לחך. ונזכה לביאת משיח במהרה... אמן.

לא בריא זה מושג יחסי. יש אנשים שבריאים יותר

מידי. שכדי לחיות, הם צריכים לריב. כי לא על הלחם לבדו יחיה האדם, אלא על החרם. יש אנשים מסתבר, ללא קשר למוצאם או צבע עורם, שבלי לקום בבוקר ולומר "חבצלת זונה, או מוישלה גנב" הם לא קמים/מעדיפים לא לקום/ בוקר נהיה לילה/ הלילה לא לילה היום לא יום /בבוקר מיתן ערב ובערב מי יתן בוקר/ וכן הלאה וחוזר חלילה עד 260 קמ"ש.

מתלבט13

New member
מסכים

הערות ציניות ורמזים מסוגים שונים. בפרט על גבי הפורום, הם דבר מרגיז. אם רוצים שמישהו ישתוק אמור לו בפנים. אם לא מתאים לך, אל תביא לו בעקיפין את הרמז שהוא מטרידן סידרתי בעצם מלפני מאה שנה. מאידך נורא לא נעים לומר דברים בפנים. אפילו כאן (בלי לומר מילה על נושא הדיון) דסדס אמרה את דעתה והיא יצאה (בעיניים של כמה) מניאקית. אז עדיף לרמוז וכאלה??? לא נראה לי. ואגב, אם דסדס היתה אומרת את דעתה לפני זמן היא היתה כנראה אומרת את זה הרבה פחות פוגעני. כאשר שותקים תקופה, וכאלה. כאשר זה יוצא זה יוצא די חריף. בכל מקרה איפה האיש הטוב הפתוח הישיר והגלוי שיאמר לי שאני המטריד הגרוע ביותר בפורום? בחיאת. אני מפחד שאנשים רק מנומסים, אבל בחדרי חדרים מתנהלים להם דיונים ארוכים ומפורטים איך לרמוז לנודניק שישתוק. ובכלל הוא חושב ש... ותגיד אתה! לא, אתה נו זה הרי אתה שמתלונן עליו כל היום. שמשה יהיה השליח, ויקבל כל מיני מסרים "לחזק את ידיו במשימה החיונית והצודקת",וכבר שנים שרומזים לך ואתה לא מבין רמזים. ואז גם כל מיני אנשים טובים ורכי לב יצעקו שאני מותק. כמה זה מתוק.

מותר להגיד

השאלה איך ואם יש קהל או לא. ואני חושבת שאפשר להעביר גם מסרים חודרים, גם אם זה אחד על אחד/ אחת.

פעם היו זוג חברים

תקשיב לסיפור, שאחד הגיע לבקר את חבירו באישון לילה בעודו מחזיק כבר בשולי כתונת הלילה שלו. אבל חבר הוא חבר והם נגררו לסלון תוך כדי שהוא לא מציע לו מיני תופינים כדי שזה לא ימשך מדי הרבה זמן. החבר פתח את פיו ואת ליבו ישב וסיפר וסיפר ודיבר עד שפיהק חברו פיהוק אחר פיהוק. המארח, אחרי שנשבר והבין שראיית האורח את השעה המאוחרת בשעון שהוריד מפרק ידו והניח על השולחן בהפגנתיות לא הועילה החליט לשאול אותו תוך כדי שחברו האורח שקוע בסיפור שמיני על המריבה שהייתה לו הבוקר עם הבוס, האם הוא יודע מה השעה. כמובן שחבירו אמר לו מייד את השעה המדוייקת והמשיך בהתלהבות מחודשת בפירוט הסיפור לנוכח חמיצות ליבו של המארח. שוב ניסה המארח ושאל אותו אם הוא שם לב שכולם כבר הלכו לישון. כן, הוא ענה בחוסר עניין והמשיך בחיוך חברי בתאור המיקרוגל החדש שהם חושבים לקנות. המארח ניסה לרמוז רמז יותר עבה והחל בפיהוקים רצופים בסדרות של שלוש שלוש אבל גם זה לא הועיל. לא אלאה אותך בכל שלבי ההתעללות אבל המארח כבר הספיק ללבוש פיז'מה ולכוון את השעון המעורר ולהעיר לחבירו כי הוא נראה עייף וכדאי לו לישון ולנסות לרמוז לו שמחר יש לו יום עמוס ושום דבר לא הועיל. גם כאשר קם והוביל את האורח יד ביד אל הדלת והפסיק להגיב לכל סיפור אפילו במצמוץ עיניים ופיהק פיהוק אחד שיש בו כנגד תקיעה תרועה תקיעה יחד - לא הבין כנראה האורח את כוונותיו כי נראה היה שלא הוא מתעייף ולא צקלון סיפוריו מתדלדל. סוף סוף החליט בעל הבית לומר לחבירו "אני חייב ללכת לישון אם לא אכפת לך לקום וללכת אל ביתך ולהניח לי" מייד פתח עליו האורח זוג עיניים גדולות ופגועות ושאל, למה אתה ככה פוגע בי אתה לא יכול לרמוז בעדינות?

דסדס

New member
דווקא הייתה אשליה שהוא מבין...

עברה דיי מהר... (אבל אולי במגמת שיפור?)

דסדס !

כנסי דחוף למסרים ותגידי לי מה הבעיה שלך נגדי ! אני מבקש שתדברי בלי בושה ! מובן?? אז עכשיו עזבי הכל והסבירי לי מה את רוצה ממני ! שמעת?!

למעלה