ירושלמי 2007

naty 1

New member
לאחרונה לא פה

אבל חייב להגיד שנרלי קצת פאתט להעליב מישו בשביל להתנקם במישו אחר. ולא שנרשמה התלהבות גדולה משרשורי הירושלמי או משרשורים אחרים בכלל. מיותר לי לגמרי להשתכשך כעת בביצה, אבל בכולופן ראיתי חובה לא נעימה להעיר, שלא יאמרו משלא מחה שמע מינה ניחא ליה. נ.ב. שתדעו.

דסדס

New member
אם זה היה

נטו בשביל להעליב, אז מסכימה איתך, אני פתאטית. במקרה הזה, זו תופעה שמציקה לי כבר מספיק זמן ואני יודעת שלא רק לי. בגלל שירושלמי לא קולט הערות שזורקים לו, ולפעמים גם הערות לא מרומזות, ולא מבין מה הבעיה, החלטתי לכתוב אותה בצורה מפורשת למרות שידעתי שאני אספוג ביקורות. קיבלתי ביקורות גם חיוביות במסרים ובטלפון, מאנשים שמסכימים איתי וששמחים שמישהו אחר היה מוכן לעשות את זה. יכולתי להיסתתר מאחורי ניק אנונימי, לא חסרים פה ניקים כאלו, ולא בעיה לפתוח ניק חדש, אבל אני בניגוד אולי לחלק מהאנשים בפורום לא מנסה להתחבא, אני עומדת מאחורי מה שאני חושבת. וכן, אני עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי. אני חושבת שזה כבר הגיע למצב שיהיה יותר מנומס לכתוב לו את הביקורת ישירות מאשר להגיב לו ברמזים שהוא לא מבין. בבכרת, הגיע הזמן להפסיק עם המטבע לשון המעצבן "שתדע", דסדס

naty 1

New member
מקווה רק

שאם עוד יש סיבה שלפעמים אני נכנס לפה, היא לא תברח בגלל קצת פתטיות, ותביא במקומה הרבה שרשורי 2007 ודסדס. או שאולי עדיף שלא תהיה סיבה להיכנס, גם לא לצורכי חובת מחאה.

עובבי

New member
פגעתי בך

ואני מתנצל. הבנתי שנפגעת מהודעה שלי כאשר בזמנו ההודעה שלך שורשרה בגלל טעות של תפוז בכל פעם לשירשור אחר שלא קשור להודעתך ולכן צחקתי על זה (ולא עליך). אני משער שאם היית קורא דרך האינטרנט ואל דרך הפלאפון היית רואה את הטעות של תפוז. בכל אופן,כל טוב ותשתדל לא להתאבד כי מבחינה לוגית זה לא שווה: ישנם חמישים אחוז סיכוי שיש עולם הבא וחמישים אחוז שאין עולם הבא. אם אין עולם הבא-אחלה-אין כמו טיול מהנה בחיק הטבע. אם יש עולם הבא-יש סיכוי של 25% שתלך לגן עדן ו25% שתלך לגיהנום. ואני שואל אותך,אם אתה יודע שיש סיכוי של 25% שתשב כל היום עם חבורת זקנים ותלמד תורה עם עטרה על הראש היית מתאבד? בברכה, עומר

barr1969

New member
בואו נסכם:

הפניה של דסדס הופנתה לכמה ניקים, אגב, נבאה ולא ידעה מה נבאה- כבר היום יש לנו ניק חדש שמרוח על כל שרשור. העניין הוא גם מינון וגם תוכן. כאלו שכותבים מה בראש שלהם באותו רגע, ולוחצים על סנד בלי לחשוב כמה עניין יש לציבור לדעת אם בעל הניק נפגש עם חברו הניק השני. זה מיותר, זה מעיק, זה מעייף ומעצבן. אלו שמכירים את ירושלמי, יוצאים להגנתו, וזה יופי, זה חברי מצידם. אבל הפניה בעינה עומדת- השאירו לנו פורום מעניין ומאתגר, לא פורום רדוד וחסר עניין.

naf86

New member
אני מסכים

ואני אקח גם את השרשור הזה כביקורת על רמת וכמות התגובות שאני משאיר בפורום. אני חושב שקצת הגזמתי בכל השרשורים על קצב(3 אם אני זוכר נכון), וכתבתי שם המון תגובות שחוזרות על עצמן. אני כבר הרבה זמן קורא את הפורום הזה והתמכרתי עליו(מה לעשות כשנמצאים 12-16 שעות ביום מול מחשב והחלון של הפורום פתוח רוב הזמן ברקע).

דסדס יקרה ../images/Emo140.gif

אני מסכימה איתך שיש לפעמים אנשים שמגיבים קצת יותר מידי לטעמי ופותחים הרבה שרשורים. זה קורה, במיוחד בהתחלה, לחברי פורום ירוקים שמתלהבים שיש סוף סוף מקום בשבילם. אבל פניה אישית מעל גבי הפורום היא לא נעימה ואפילו די מעליבה. ולא משנה האם היא נכונה או לא. נכון שיש אנשים מסויימים שיכולים להעלות את הסעיף, אבל צריך להשמיע את הביקורת גם בצורה שיקשיבו ובשיא העדינות. אני בטוחה שלי או לך לא היה נעים אם מישהו אחר היה עושה לנו את זה. ומה ששנוא עלי, אני משתדלת לא לעשות לאחרים... המשך יום/ שבוע נהדר! מיכל

לידול

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שכל בן אדם יכתוב ויעשה מה שבא לו וכמה שבא לו, חופשי ירושלמי, ההודעות שלך בסדר גמור - תמשיך להיות אתה ולבטא את עצמך דסדס, חבל. לא מתאים לך לכתוב ככה (את יכולה להתנצל לפני ירושלמי)

דסדס

New member
את אומרת שני דברים סותרים?

מצד אחד שכל אחד יכתוב ויעשה מה שמתאים לו, מצד שני שאני לא אמורה לכתוב ככה? רציתי לבטא את עצמי.

לידול

New member
חסר לך סוף המשפט

שכל אחד יכתוב ויעשה מה שבא לו כל עוד הוא לא פוגע באחרים.. מה שאת כתבת, בעיניי עבר כל גבול (זה לא קשור לזה שאישית אני מאוד מחבבת אותך - את יודעת את זה )

דסדס

New member
סתם רציתי שדברים יהיו מדוייקים.

לא מתכוונת לפתוח את הויכוח הזה, אבל רק נקודה למחשבה (ואחת כזו שממש לא חייבים לענות עליה בפורום), מה ההגדרה ל"לא פוגע באחר"? (שדרך אגב לא הופיע בהודעה המקורית שלך) (גם אני מחבבת אותך מאוד אישית...) שיהיה המשך יום טוב, הדס

הגזמת

יש את הברירה הטבעית, אם זה לא מעניין לא יגיבו לו והודעותיו יעלמו ואם יש אנשים שרוצים להגיב אז מה הבעיה? וחוץ מזה פורום זה לא מסדר צבאי.

שבתאי

New member
דסדס יקרה

כל אחד מקבל מהפורום הזה מה שהוא צריך. אם אדם כותב "אני רוצה להתאבד" סימן שהוא לא רצה לצחוק ולאכול גלידה. אז אותי הוא הגזים. אבל בכל זאת היה לו רע באותו הרגע והוא היה צריך פורקן. מותר להגזים. לא לכולם יש עצבים, אוצר מילים וכושר ביטוי שמאפשר להם לדייק בתיאור התחושות שלהם.

צודק ב 100%

אני באמת הייתי במצב מחורבן מדיי. גם בעבודה וגם בבית. ולא היה לי איפה לפרוק את המצב המחורבן שאליו נקלעתי.

למעלה