ירושלמי עם מספר שאלות

Dudi2209

New member
ירושלמי עם מספר שאלות

שלום לכולם אני ירושלמי חובב דייג יש לי מספר סוגי חכות בוס רולר זירזור הייתי שמח לדעת יותר לגבי כל חכה אני אסביר כאשר אני דג עם בוס איזה קרס לקשור משקולות מצוף וכד
לדוגמה רולר איפה קושרים את המשקולת איפה שמים את הקרסים
וזירזור יש לי מספר רב של בובות שקניתי מהאיי בי אבל אני כנראה עדיין לא יודע אך לדוג אייתה (לפי כל התגובות והמאמרים שאנשים כותבים אין לי מוסג מזה: קלאץ ,הרגשתי מכה, ועוד מושגים שבוודאי רובכם מכירים) השאלות שלי נובעות מכך שבשנים האחרונות 2-3 בערך נכנסתי יותר לקטע (הייתי גר בראשון לציון למשך שנה והייתה לי יותר גישה לים) והייתי הולך לדוג לרוב דייג מהחוף לפעמים על המזח או בכנרת וב90% מהזמן הייתי חוזר עם ידיים רקות (לפני כחודש הייתי ביפו על המזח עם בוס לידיי דייג עם בוס הבן אדם לא מפסיק להעלות בורי בזוגות ואני ללא אכילות אפילו בסוף קיבלתי נחמה מהדייג הוא הביא לי 14 בורים נאים במיוחד) אז אחרי כל הזמן הזה החלטתי לשאול אנשים יותר מקצועיים שמבינים יותר ממני בהרבה מה אני עושה לא בסדר??????? או אך אני יכול לשפר את הדייג שלי (קראתי ועדיין קורא מאמרים רואה סרטונים וכו) אשמח לתשובות עצות וטיפים כי בסופו של דבר זה רק ספורט
תודה לכולם יש פה פורום נהדר

pitam15

New member
אין חכם כבעל ניסיון

ככל שתצא יותר לדוג כך תלמד יותר ותשתפר, ניקח לדוגמא את הדייג שראית מוציא המון בורים, מה הוא עשה שאתה לא עשית, אם הוא היה נחמד ונתן לך דגים, כדאי היה לקבל ממנו קצת טיפים: (אם אתה גם דג בבוס) סוג הפיתיון, גודל קרסים עובי החוטים, וכדומה. לקרוא מאמרים ולהעשיר את הידע זה אחלה, אבל ככל שתצא ותנסה ליישם בשטח הסיכוי להוציא דגים יגדל ותמיד זה טוב ללמוד מאלה שמוציאים את הדגים כמו הדייג שראית.

כל התשובות לשאלות שלך נמצאות בגוף

ההודעה שלך .
כתבת שיש לך כל סוגי החכות ,וב90 אחוז מהזמן אתה חוזר עם ידיים ריקות , זה נקרא סלט ירקות , יש בו גם את מרכיב זמני דייג נכונים , פיתיונות ועוד ועוד .כדי להצליח , הרבה דברים צריכים להפגש בתזמון נכון ומתאים , שכולל בתוכו ידע רב וניסיון . דייג זה לא בינגו אוקי ?

מהצד השני ,ראית דייג פשוט שברשותו רק חכת בוס שמעלה בורים ללא הפסקה , ואפילו נותן לאחרים . האם לדעתך אין בכך סיבה מספיק טובה להבין ולהפנים באיזה צד של המשחק עדיף להמצא ?

אני הבנתי את זה עוד לפני 40 שנה ,ומאז לא הפסקתי להנות מהדייג . מקווה שכך תעשה גם אתה .

דרך אגב , סתם הערה קטנה , דייג בוס הוא לא רק דייג בורי , יש בו לפחות 25 אפשרויות ,והמון ידע ועיניין .

למעלה