ירושלמים וקרוביהם :

Kfitzi

New member
ירושלמים וקרוביהם :

מחר לקראת הצהריים - אזור 14:00. מגיע אליי למבשרת שחר (קלפטון1). אם יש אנשים שמעוניינים להצטרף ולהפוך את האירוע למיקרו מפגש... או אולי מגה מפגש - בסבבה! יש לקחת בחשבון : אין לי פה ציוד ל80 איש. יש לי פה 4-5 חשמליות, ומגבר ששניים יכולים לנגן עליו. אארח בשמחה אנשים שרוצים להגיע לפגוש אנשים את הפרצופים שמאחורי הניקים, לג'מג'ם ולפטפט על גיטרות כמו חבורת כוסיות מתבגרות שרבות על חברת הנעליים העדיפה עליהן. מי שמעוניין להגיע - שישלח מסר, כאן באיי סי קיו, במייל או עם יונת דואר - והוא יקבל את כל הפרטים הרצויים. בכיף אני אומר.

eran377

New member
רק שכחת להזהיר מפני דבר אחד...

שלא יעלו במדרגות לפני חנן...

Kfitzi

New member
שוב מרענן זיכרון למי

שמעוניין. פרטים והכל אצלי במסרים. שלא תגידו שלא אמרנו

byrdparis

New member
יאללה אתה והמפגשים שלך ../images/Emo8.gif

נראה לך שרוצים לנגן על המגבר אימונים שלך ? ועל ה גקסון שעד שלא עשו לה סט אפ עצבני לא היה אפשר לגעת בה ?
מת עליך .

Kfitzi

New member
זה סטאפ זה?!

עשית לה שם החייאה. באיכילוב לא ראו דבר כזה... היא הייתה עם 4 מפתחות בקבר כבר. אשכרה 669. מתי נמפגש אני ואתה משהו מתי הא?!

yotamn9

New member
אמממ

אני לא יודע אם זה היה טוב אם היית בא, כי אז אני מניח שהמצב היה קרב בינך לבין יובל, כל אחד על פארקר אחרת. לא נורא, נראה אותך מחר
.

terje

New member
קרב?

איזה קרב, הוא בטוח היה קורע אותי. הייתי אצלו והוא ניגן על 500 קמ"ש. מפחיד

yotamn9

New member
חח כן גם היום

אני ושחר מאלתרים לנו על פנטטוני נחמד, ואז פתאום הוא משתיק אותנו עם איזו ריצת מרתון של הארנב של דורסל על ספידים.

loomer4

New member
היה מגניב ביותר.

יובל ממש שותף שיחה מעניין ביותר, תענוג לשוחח איתך!
הגיטרות איכותיות בטירוף, ממש כיף לנגן עליהן. (הוא גם נגן לא רע
).

yotamn9

New member
וציטוט מהיום

זה היה משהו כזה: "וואי אתה ממש תותח, אתה שולט בזה ממש טוב, אתה כל הזמן מחדש. אתה...אתה כמו באך!" (שחר על יכולותיו העל טבעיות של יובל).

למעלה