~ירושלים של זהב~

חחחחחחח אופססס!!../images/Emo122.gif

יצא לי לכתוב בשם משתמש הקודם שלי חחחחח
פשוט רציתי לבדוק אצלי משהו במסרים {בשביל מורגן
}

חחחחחחחח התבלבלתייי../images/Emo122.gif

התכוונתי להגיד נעמההההההה
חחחחחחחחחח מורגן את מדברת עליי???????????

M o R a N i1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח יש מצב

מאי 406

New member
אז הוא היה בסוף בטדי?!?

אוף איתכם! אגב, אותה הופעה בדיוק (בתוספת של סשה) הייתה ברנה קאסן. פרטים בהמשך...

bad attitude

New member
אני הייתי בהופעה וגם צילמתי קליפים

מי שרוצה צילמתי שני שירים שלו למי שהיה שם אחד יש דברים שרציתי לומר פיספסתי קצת את ההתחלה אבל צילמתי עד סוף השיר והיה עוד שיר.....שאני לא מכיר שלו קיצר מי שרוצה 165116799

מאי 406

New member
גם אני צילמתי קליפים

אבל משום מה אני לא מצליחה להעביר אותם מהמצלמה למחשב... FUCK !

מאי 406

New member
אוף אבל לא הולך לי!!!

מישהו מוכן להסביר לי למה הוא לא מעביר לי כלום מהמצלמה למחשב?! אולי הקבל לא טוב?!?

הייתי בהופעה ברנה קאסן היה פצצצה!!!

הייתי בשורה הראשונה והראל כל רגע עשה לנו שלום וגם טפטה איזה מאמי אני וחברה שלי צעקנו לו "שמעון אנחנו אוהבים אותך" אז הוא אמר "גם אני אוהב אותכם איך אפשר לא לאהוב אותכם...." אני מתה על שניהם ובמיוחד על מויאלוש. כשהם ייצאו משם אז נגעתי בשניהם איזה כמה שניות ככה התענגתי מהמגע שלהם חחחח נשמות!!!!! ואיזה באסה ידיד שלי משרת עם אח של מויאל אופיר... וההורים שלו אמרו לו שייבוא איתם להופעה וגם עם ידיד שלי אבל הוא (אופיר) לא רצה כי הוא היה על מדים.... ידיד שלי אמר שאם הוא היה יודע שאני שם הוא היה אומר לאופיר לבוא להופעה ואז הוא היה מכניס אותי מאחורי הבמה והייתי מצטלמת איתם....טוב לא נורא חפיף הצטלמתי איתו הרבה חחח וגם לצערי הוא לא חזר עם ההורים שלו למעלה אדומים הוא חזר לחולון... עכשיו תשמעו קטע היו שם להקה של זקנים חחח מזה חמודים התחלנו לשיר איתם ולעודד אותם חחחח איך הם היו מבסוטים.... והיו גם מלא הופעות של ילדים....חיכינו שם איזה שעתיים עד שמויאל טפטה וסשה באו אבל זה היה שווה את זה..... היינו בטוחים שרק מויאל יבוא אבל גם הם באו... הרווחנו שלושה כוכבים במכה חחח

למעלה