~ירושלים של זהב~

מאי 406

New member
בזכותך!../images/Emo24.gif

העלתי רק סרטון אחד בינתיים.. השני יותר ארוך אז בטח ייקח לי שעה להעלות אותו...

חחחח בכיףף../images/Emo9.gif

ומחכההה ומצפהה בקוצר רוח לראות את הסרטון השני
אממ.. התחלת להעלות אותו כבר??

מאי 406

New member
התחלתי אבל...

אבא שלי הגאון כיבה לי את המחשב באמצע...
אין לי כוח להתחיל הכל מחדש עכשיו אז נעשה את זה מחר...

MoRaN SaShA

New member
מאי זה ממצלמה דיגיטלית?

כי אני מתה לדעת איך מעלים מדיגיטלית סרטונים לאינטרנט.

purple rain2

New member
באמת? איזו הודעה?../images/Emo2.gif

את יכולה בבקשה להעתיק אותה לכאן?

אני יכולה.. בשמחהההההה../images/Emo9.gif

תקראווווווו כולםםםםםםם!!!!!!
אוחחחחחחחחח כמה שהוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!
התגעגעתי...הראל!, הייתם חסרים מאוד.... אתם לא יודעים איך התגעגעתי אליכם, למרות שהיה לי נורא כיף בחו"ל. האמת היא שרציתי לספר קצת חוויות אבל אתם תקראו בטורים שלי במעריב לנוער את הכל... האמת היא שקראתי את הברכות שלכם ונורא התרגשתי, לא הספקתי אפילו לפתוח את כל המתנות מההופעה שלפני הטיסה אז שחזרתי הבייתה ממש חימם לי את הלב לראות את כל המכתבים והמתנות ששלחתם מכל הלב, תודה. כשחזרתי ונכנסתי לפורום ממש התלהבתי מכל הנושאים החדשים ומכל האנשים החדשים שהצטרפו. ראיתי את האשכול של הסקר לסינגל וזה נתן לי נקודות נוספות למחשבה... אני רוצה לאחל לכל אלה שהייתה להם יומולדת המון המון מזל טוב ואני ירשום את כל השמות כי כולם יקרים לי מאוד: אלינור, ליהיא, הדר, זהבית, מאיה, זוהר, מור, רעות ובתאל. בטח כבר ראיתם את רשימת ההופעות שלי, אני מאוד שמח שאוכל לראות אתכם איתי בהופעות. וההופעות שכבר היו בירושליים היו מדהימות ממש נהנתי ושמחתי לראות את כל מי שבא. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לדודים היקרים שלי שולי ואילן שארחו אותי ואת הורי וממש נהננו איתם, ולילדים תמר וגיא המקסימים אוהב אתכם מאוד... בקיצור, כפי שראיתם הולכת להיות תקופה עמוסה עם הרבה הופעות, ועם סינגל חדש שאוטוטו יוצא לאויר. אני יכול כבר לגלות לכם שהתחלנו לעבוד על הקליפ ועל הסינגל החדש שאני בינתיים לא יגלה לכם מה הוא כי זאת צריכה להיות הפתעה לכולם, אני מקווה שתאהבו ושכל פעם שתראו את הקליפ תזכרו את כל הדרך שעברנו ביחד והרגעים היפים שב"ה עוד נעבור ותדעו שהוא מוקדש לכם מכל הלב! אני רוצה שוב להודות על כל המכתבים והמתנות, ולכל אלה שבאים להופעות ונותנים לי כוח ושמחה, אני ממש מתרגש כל פעם מחדש לראותכם. שלכם באהבה ענקית הראל!

מאי 406

New member
../images/Emo9.gifיווווו נשמה שלי

אז הילדים שהוא נישק כל שניה היו בני דודים שלו אה?...

אאאאאאאאאאאאאאאא כןןןןן ראיתייייייי

כפרהההה עליוווו איזה נשמהההההההההה
ורשמתי לוווו!!!!!!!!

MoRaN SaShA

New member
אוקיי כמה דברים נטלילוש נ-ש-מ-ה.

1. סשה לא סנובית, לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה הזו 2. אני מסכימה שהיא מהממת
אגב איך באמת הגעת למסקנה שהיא סנובית

כן זה היה בטדי..שנכנסו לראות את

הראל אז היא הייתה שם...למרות שאז לא ראיתי אותה.... אבל אחר כך כשהראל הופיע ראינו אותה

למעלה