פחחחחחחחחחחחח
אתה חושב שכריסטינה לא עשתה הגדלה? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשה לי לצחוק טוב? וד"א, ממתי זמרי פופ כותבים את השירים שהם שרים?????? טוב, בריטני היא זונה! ובזה כולנו מסכימים אבל אני לא מאמינה שממש יש תומכים לכריסטינה הפגרת הזאת שממש לא יודעת לשיר! טוב אני מודה, בהתחלה אני אהבתי את השירים שלה, אבל שהבנתי שהיא ממש מפגרת ושהיא לא כל כך יודעת לשיר... אז התחלתי לשנוא אותה ואת השירים שלה! אותו דבר עם בריטני, ככה זה כשיש זמר/ת חדשה, כולם אוהבים אותו/ה אבל אחרי כמה זמן, הרבה ובדרך כלל רוב האנשים מתחילים לשנוא אותם ולהבין כמה מפגרים השירים שלהם! יש להקות (כמו בלינק) שממשיכים לאהוב אותם כי יש להם שירים אמ טוב אני לא יכולה להגיד שלבלינק יש שירים נורמאלים, אבל יש להם שירים יפים, ואני ממש ממש ממש ממש בטוחה שהם כותבים אותם.... (למי יש מוח מעוות כמו שלהם?) חברה של טלי מדברת: או קיי עם אתם כול כך אוהבים פופ לא ראיתם את כול החלוקות פרסים האלו?לא ראיתם שכשבריטני או כריסטינה הם אומרים נגיד להם- בריטני שפיכס זוכה עם השיר אופס אי דיד איט אגין לחן של בלה בלה בלה...והלחן הוא לא של בריטני היא רק מקבלת את התהילה בגלל הניתוחים הפלסטים שהיא עושה ובגלל הקליפים שבמאיבי פורנו עושים! בריטני היא סתם זונה...וככה גם אגילרה הם מאותו גל של פופ שממנו גם יצא סמנתה ממבה שוגר בייבז אטומיק קיטן וכול אלו , אפילו הייתה כתבה על גל הפופ-ובקרוב הוא יגמר...סורי לבסר לכם!אבל זה רק גל של שטיפת מוח שהכול מדובר על ה"חיים הטובים" ואין שום דבר רע...הם לא שריםם על ההתעלפויות שלהם הם שרים רק על האהבה שאחרים ממציאים להם!זאת אומרת-הם לא המציאו את השירים-ולכן לא צריךלתת להם פרסים!הם צריכים לשיר מצידי בכנסיות שם במקהלה ולא לצבור את הכסף שלכם!אפילו בהופעות הם לא שרות לע אמת אלה רק שמים קלטת והן רוקדות ריקודים "ארוטים" זהו סיימתי תורך טלי-ותמשיכו לקרוא! טלי:טוב, בזמן שנטע כתבה, נזכרתי בהודעה שמישהו השאיר פה, על מישהי ש"העתיקה" שיר של ג´ון מהחיפושיות, אבל לא משנה. בכל מקרה, שמתי לב, שהם פשוט (הזמרים כמו ביצ´ני וכאלה) שרים בגלל שיש להם קול נגיד שהוא יפה, בכל מקרה, הם לא יודעים לכתוב שירים, הם פשוט שרים מה שנותנים להם ליד! אני בטוחה, שאם בשביל הפרסום, הם היו צריכים להגיד שהם הומואים או לסביות הם היו מוכנים! כי: "העיקר שנהיה עשירים ושיאהבו אותנו".... בכל מקרה, עד שהכרתי את נטע, לא הבנתי כל כך שהם פשוט מפגרים שלא יודעים לשיר, אני לא אומרת שפופ מסריח למרות שהוא קצת כן, אבל אני אומרת שיש חלק מהם שהם שרים שירים מכוערים שהם בכלל לא מזדהים עם השירים המחורבנים שלהם! כלומר נגיד בריטני שרה: "הבנתי אתמול בלילה (אני ממציאה את השיר) שהייתי בפאב, שאני לסבית, ושאני אוהבת נשים" כאילו שהיא תשיר כזה דבר.... בכל מקרה, אם היא היתה שרה את זה, אז במסיבות עיתונים היא היתה אומרת שהיא לא כזאת, ושמי שכתב את השיר הזה הוא מזדהה הם השיר. אז אם אני הייתי כתבת במסיבת עיתוניים הזאת היתי שואלת: "אז אם היא כותבת כאלה שירים למה היא לא שרה אותם בעצמה?" ואז, בריטני הזונה הזאת: "כי לי יש קול יפה ולה לא" או משהו כזה. והשורה התחתונה היא, אל תזדהו עם השירים שלהם כי הם לא מזדהים איתם! כלומר, יש מישהו אחד, יחיד בעולם לרוב, שמזדה עם השירים באמת, וזה מי שכותב את השיר. אני אישית לא הייתי הולכת וכותבת שיר: "אופס עשיתי את זה שוב שיחקתי עם הלב שלך כי אני שונאת אותך מוות" מי כותב שטויות כאלה? ומי מזדה איתם? אני בטוחה, שמי שכותב את השירים אין לו חיים, ושהוא ממש אבל מממממממממממממממממש משועמם! כאילו, הלו! hit me baby one more time! i don´t think so! (נטע וטלי ביחד) אז יאללה אתם בטח עייפים מההודעה הזאת, ואנחנו מקוות שקראת את הכל ושהבנתם את הכוונה שלנו! TaLi & NeTa אל תאהבו פופ! תאהבו בלינק ורוק!