ירושלים.קון

הדבר הטוב היחידי בכריסטינה-

שלה יש יכולות מוזיקליות והקול שלה יותר רחוק מלהשמע כמו קרפדה צרודה...! -ליאת-

sarah

New member
זאת מדינה חופשית,בייבי

זאת מדינה חופשית,בייבי (כך אני מקווה),ובאנגלית,זה כמובן נשמע יותר טוב. שכל אחד יעריץ את הבריטני ספירס שלו ואת הגורילז (גוו גורילז!!!!) שלה ושכולם יחיו בשימחה לעד...אלא עם כן הם יתפוצצו. (והאמת היא,יצורים,יש לי ווידוי... יש לי חיבה מוזר לבירטני ספירס שמתבטאת בכך שאני לא משמיצה אותה ומעריכה את פועלה. אבל אני *לא* אוהבת את המוסיקה (?!) שלה ) בכלל,הדיון הזה דיי מיותר,לא? למה כולם מנסים לשכנע את השני שהם טועים? שרה (הפסקול של מאטריקס רוקס!!!) טרסלביטנציה אגב,הארי בטח אוהב ג´ז...

Skiter

New member
מהמערב? אפשר לארגן פגישה בקניון

הזהב הידוע והטוב ביותר

fluppster

New member
אני לא מהמערב.

אני יכולה להגיע לזהב, למרות שאני מעדיפה בקניון רוטשילד. אבל יש פה בכלל עוד אנשים מראשון? חן

Skiter

New member
אה ככה

עזריאלי זה המקום האידאלי למות......., רננים זה ב? וקניון הזהב כולם בטח היו שם..

אה......

הבנתי, אתם רוצים להתפוצץ? אתם יודעים שזה לא דבר לצחוק עליו! בכל מקרה, רננים כמו השם זה ברעננה!!!!!!!!!! רעננה שולטת!!!!!!!!!!!!!!!! ra´anana rulz!!!!!!!!!!

Prongs

New member
זה דווקא מאוד מומלץ להתלוצץ על זה.

וזה גם מאוד נוח. עזריאלי זה בכלל לא מקום טוב למות. א- מאוד קשה למות שם (לא כולל לקפוץ מהמצפה) ב- זה בכלל לא כיף למות שם. ולא יהיה שם. מי היה כאן בזמן האחרון בעזריאלי? אני כן. הרבה פעמים. ושתדעו שיש שם 3-2 מאבטחים על כל כניסה, 4 מאבטחים מסיירים בכל קומה, מלא אבל מלא אנשי צבא. עזריאלי זה לא מקום סביר לפיגוע. וחוצמיזה, אנשים!! תצאו מזה!!!! אתם לא מבינים מה אתם עושים? אתם מסתגרים בבית כמו עכברים! ממה אתם כל כך מפחדים לעזאזל? צאו מזה!!!!!! *סטירה* צאו מזה!! צאו מהבית! לכו לבלות! תסעו באוטובוס שהתפוצץ הכי הרבה פעמים בתל- אביב! Professor Prongs J. Potter שלושת המייסדים

Skiter

New member
לא הבנת

אני לא רוצה קניון עזראילי כי אני רוצה שזה יהיה בקניון חולון רוטשילד או הזהב הידוע!!1 אני יודע אני אגאיסט אבל מה לעשות ונכון שאם אינ אתחפש להאר ואמצא משהו או משהו שירקם לי את הסמל של הוגוורטס על גלימה זה לא מוזר? ושאם אם ני אתן לשער שלי לצמוח ואמרח עליו כמויות מסחריות של ג´ל וזה ייראה כמו השער של הארי זה לא מוזר ואם אני אשים עדשות מגע בצבע ירוק זה לא מוזר ואני אקח את המשקפיים הבאאאההההה הישנים שלי ואצבע ושחור ועשים סלוטייפ לבן זה לא מוזר ונכון שאם אקנה שרביט או אגלף אחד ואדחף לשם לייזר עם צורה של ככוב בכאילו זה קסם זה לא מוזר נכון שאם אני מטאטא ואכתוב עין fire bolt זה יהיה נחמד נכון?

Solinari

New member
תגובה למהומה!

או.קי- זה בסדר לאהוב פופ וזה בסדר לאהוב רוק, וזה בסדר לאהוב את שניהם-כל אחד, והטעם שלו. בנוגע לכריסטינה VS בריטני-לדעתי שניהם קצת יותר מבסדר, ושהקול של כריסטינה יותר איכותי. מה כל הסיפור עם הקללות-תאוהבו איזו זמרת שבא לכם! בקשר לליידי מרמלד-זה לא נקרא למכור את עצמך-הקליפ היה אומנותי, והוא ניסה להעביר את הסגנון של המועדון "מולין רוז" ושל שאר הקברטים למינהם. וזה שיר לא רע, פרט לעובדה שברגע שמשמיעים את אותו שיר פופי נון-סטופ, הוא נמאס מהר מאוד.... אבל מצד שני-לא הם מופיעות עם טונה של איפור ובגדים מהממים?-הרי מה שנחשב זה המוזיקה, לא המראה...מה שמראה שרוב מוזיקת הפופ די מלוקקת, בגלל שישנם זמרים וזמרות טובים יותר-והם לא מצליחים כי הם לא נראים טוב...בכלל, למה אתם רבים על מי נראת ייותר טוב<?-זה מה שמשנה-או המוזיקה שלהם זה מה שמשנה? בכלל-כל הקטע עם להקות הבנים והבנות-למה להקות?-הרי ברוב המיקרים יש בכל החמישיה שניים שיודעים לשיר והשאר עומדים בצד ומזמזמים... בסינגל החדש של אנסינק, אחד החברים בלהקה לא יכל להשתתף, ושמו לו כפיל, והמעריצים לא הבדילו-למה?-כי החבר הזה היא שדמות כל-כך שולית שלאף אחד לא אכפת ממנה...בהרה להקות אני חושב שמוסיפים עוד חברים כדי שהמספר יהיה אי זוגי....

sarah

New member
השיר בכלל לא פופי

הוא הא...משהו בסגנון בלוז,לידעתי הבורה במיוחד...

למעלה