"ירושלים מתחרדת".............

להשאיר את הבית ספר חילוני../images/Emo70.gif

כי כל הפרחות והערסים האלה עוברים אליינו שנה הבאה!!!!

חח טיפשעעעעע

רק היום אמרו שזה סופי....
חח לא אשמתי שאני ואת ידענו ככה כבר לפני חודש בערך כי אלינו מעבירים את כל הפרחות והערסונים האלה

חחחחחחחח

תגיד לי דותן אתה בסדר? ירושלים מתדרדרת ומי בדיוק מחליט שהיא מתדרדרת? אה? אז הוא יעבור למוסד חרדי מה הבעיה? זה בגלל שהם חרדים נכון? אם כן אז תמותו יא גזענים! סמלי ירושלים? מההההההההההההההההההההההה? מה הקשר?????????????? ניר ברקת? הוא שמאלני בכלל מי רוצה אותו שיעוף עם כל הכסף שלו מהעיר שלי מיד!! עוףףףףףףףףף!

בלבלונת

New member
בעעעעעע

תירגע אנחנו לא נגד חרדים (לא כולם בכל אופן) אנחנו נגד הכפייה הדתית... אני לא יודעת מה יחסך לדת אבל בכל מקרה אנחנו כחילונים מתבאסים מאיך שהעיר נראית כרגע... מה אתם רוצים? שירושלים תיראה כמו טבריה וצפת?????

jenngirl

New member
../images/Emo45.gifבעעעעעע כנס לפה../images/Emo82.gif

אני באה מבית שלא מחבב כל כך את השמאל אבל,אם אתה מעדיף שירושלים תתחרד,זו בחירה שלך. אני מעדיפה לבחור את ניר ברקת,מאשר ראש עירייה חרדי וגם אם הוא שמאלני,מה הוא יכול לעשות?לתת חלק מירושלים?!בחיים זה לא ייקרה כי אין לו את הסמכות הזו. ואני מקווה שעכשיו כל החילונים המטומטים שישבו עם התחת הגדול שלהם בבית ביום הבחירות לראשות העירייה,יתעשתו קצת ויבינו שמה שהם עשו הייתה טעות אחת גדולה. עכשיו הכל מתפוצץ להם בפרצוף,ובגלל אנשים כאלה אנחנו אוכלים חרא

למעלה