"ירושלים מתחרדת".............

ג'ינס כמו שכתב דותן הוא צנוע.

אשתי הסתובבה ברחוב בר אילן עם חצאית שראו לא קצת את הרגלים,צעקו אליה וירקו אליה.אז את צריבה לחשוב אם איזה חצאית את רוצה להסתובב במאה שערים.

בלבלונת

New member
עדי...

יש גבול לכל תעלול... אני חושבת שמשמרות הצניעות הדתיות זה דבר מוגזם פשוט זוועה חולנית. אבל תוכל להסכים איתי שהפרחות בנות 17 שמסתובבות עם הבטן והציצים בחוץ זה גם משהו לא פרופורציונלי!

גם אותי מגעיל בנות 17

שמסתובבות כך אבל אשתי גר באזור בר אילן עםמשפחה שלה(כבר לא) ומה שהם מספרים שחרדים היו מגיעם במוצאי שבת בשעה 12 בלילה והיו צועקים ומשמעים רעש רב.

אני ממש צריכה פירוש להודעה הזאת !!!

למה החרדים היו צועקים ? בגלל בחורות בנות 17 ? או סתם היו עושים רעש? כי אני ממש לא מבינה את הכוונה ..

אני הסביר.

המשפחה של אשתי היו גרים ליד אולם הפריון בבר אילן ויש שם תחנה אוטובוס. הם היו חוזרים ב12 בלילה מבני ברק אם כל המשפחה והיו עושים רעש.

אני אתן לך תשובה......

חרדים צועקים כלללללל הזמן אם או בלי סיבה. עוד דבר, כשבעוונותי נסעתי באוטוסים בין רמת גן , בני ברק,תל אביב, הם היו על האוטובוסים ועשו רעשששששש וכשעלתה מישהי לא צנועה הם היו מבלבלים את המח, ברחוב הם מתנהגים בצורה מחפירה ומביישת אבללללללל מנגד, יש את החרדים שחיים בעולם שלהם ולא מעניין להם את התחת (תסלחו לי על הביטוי)מה שאר הציבור עושה. הם מאמינים בדרכם וזה הכי חשוב להם, ככה צריך להיות בלי כפייה. אם חרדי יבקש ממני בצורה מנומסת לא לעשות משהו לידו מפני שזה פוגע ברגשותיו אני לא אעשה ואף יתנצל אבל אם הוא יבקש ממני בצורה לא יפה אני אעשה דווקא, פרנציפים, יש גבול לבנות 17 יש את הזכות המלאה ללכת איך שהן רוצות בכל מקום שכונה או עיר, מגעיל או יפה

תאמינו לי אני יודעת כמה הם צועקים

יש לי מלא מהם בשכונה ! והם צווחים עם קשר או בלי קשר 1 הם ממש לא יודעים לדבר בשקט ! ואני מסכימה עם כל מילה שדותן אמר מעלי - הכל תלוי איך מבקשים ! לדוגמא הייתי פעם בבית של סבתא שלי שגרה באזור של בר אילן וכשיצאתי ממנה ניגשה אלי אישה ואמרה לי "סליחה שאני אומרת לך את זה באמת סליחה אבל בפעם הבאה שתבואי לכאן תשדלי בבקשה לבוא עם חולה יותר צנועה" את זה הבנתי וקיבלתי . ותאמינו לי שלא פעם ולא פעמיים אני עניתי להם , עד היום חברים שלי זוכרים לי מקרים שבהם פתחתי פה על חרדים ! תאמינו לי טובים הם לא ! עלק לא מסתכלים על בחורות אבל ברגע שתעבור לידם בחורה עם ג'ינס יצאו להם העניים..

ומה עם עובדת משרד החינוך שהלכה..

שם וקיבלה מכות רק בגלל שהיא היתה עם גופיה?

צודק ! גם על חברה שלי צעקו

והיא במת הייתה צנועה רק שלא היו לה גרביים בסנדלים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפ פחדו להתחרמן מאצבעות הרגליים שלה חחחחחחחחחחחחח אוי אני שונא אותם

בלבלונת

New member
נשברררררררררררררררררר

מהכפיה... דותן אם תבוא לירושלים בערב שישי ותצא (כמו שמורי ואני ניסינו) תקבל חום!!!! הכל פה מת וסגור בגלל דוסים ואבטחה... עד מתי????????????

לא יעזור כלום........

בקרוב יהיה כתוב לי תושב ירושלים בתעודת הזהות וזה יהיה אם העיר תמות, תחייה או תגסוס,כלום לא יזיז אותי או ישבור אותי כשאני אהיה שם "על אמת"

בלבלונת

New member
יוווווווווווו

אם חושבים על זה אני בכלל לא שיניתי את התעודת זהות... יווווווו אני בכלל לא תושבת ירושלים

תיקון מילה !!

זה לא אם תבוא לירושלים מה שהיא התכוונה לומר לך זה בעצם כשתבוא לירושלים ותצא איתנו בערב ..היא רק התבלבלה.. ואכן ירושלים היא סוג של בית קברות לחיות 8

../images/Emo6.gif אני../images/Emo23.gifמורי..........

ירושלים היא סוג של בית קברות לחיות??????? יש לי חדשות מרעישות בשבילך: גם בית קברות אפשר להעיר ולהכניס בו אקשן, הכל תלוי בכמה לאנשים אכפת ועד כמה הם רוצים שאננות היא מהשטן

בלבלונת

New member
לי יש סיוטים ממאה שערים

עדיין לא השתחררתי מתראומה של משו שקרה לפני 10 שנים (!!!) אז האנטי שלי הפך להיות לשנאה מוחלטת

למעלה