ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך
את בהחלט יכולה לסמוך על זה

וכמובן גם לשמוח
מזל טוב

God help us

New member
מזל טוב לכולם:)

האם יש עוד אפשרות שאני אתקבל? נראה לי שלא......... אני נמצאת עדיין בטפול ונמאס לי כבר עוד להמתין אז אני מתחילה להכין את עצמי מבחינה נפשית ללמוד רוקחות השנה ולהפסיד עוד שנה מחיי... אני מאחלת לכולם מזל טוב והצלחה בלימודים......

dorin276

New member
עדיין לא להתייאש

בטח שיש עוד אפשרות להתקבל!! עדיין מתעדכנים הסטטוסים... יהיה בסדר...

ברור שיש עוד אפשרות להתקבל../images/Emo70.gif

אני באמת לא מבינה מאיפה חוסר הסבלנות והפסימיות האלה באים. כתבו כאן כמה פעמים שהודעות הקבלה מתפרשות על פני כמה ימים לפחות. אנחנו רק ביום השני, אז למה להתייאש כבר עכשיו
שוב אני מזכירה, שלא חסרים אנשים שמתקבלים ליותר מאוניברסיטה אחת ולוקח להם קצת זמן להחליט איפה הם רוצים ללמוד ולבטל את הקבלה שלהם למקומות אחרים. לכן כל שנה יש אנשים שמתקבלים אפילו אחרי תחילת שנת הלימודים.

t1212

New member
נמאס לי

נמאס לי לחקות האם יש עוד תקווה אני עכשיו בתקופת מבחנים יש לי מבחן בפיזיולוגיה אני כל דקה עוזבת ובודקת אני רוצה לעת מה מצבי

גם אני באותו מצב

אבל אין מה לעשות, חייבים ללמוד להירגע קצת, לשמור על קור רוח ולא לעצור את החיים בגלל זה.

E L E A N O R

New member
השתנה הסטטוס-קבלה!

עבודה של שנתיים הגיעה לסיומה היום. תודה על התמיגה בפורום. בהצלחה לכל הממתינים והמנסים להתקבל.לא להתייאש... אלינור

hedva84

New member
אלינור, מזל-טוב

מתי בדיוק השתנה לך הסטטוס? יש עוד סיכוי שישתנה משהו היום?

rannosha

New member
הרבה מזל טוב!!../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

באמת מגיע לך אחרי כל כך הרבה זמן!!! את ממש מודל לחיקוי!! תהני... בינתיים משתדלים לנהוג בעצתך, מתי התעדכן הסטטוס אצלך? שיהיה רק בהצלחה בהמשך דרכך

rannosha

New member
עדיין אין חדש ../images/Emo4.gif

אבל יש קול קטן בפנים שלוחש: לא להתייאש..וכנראה שהוא צודק.. וכפי שהבנתי מהודעה קודמת שאת כתבת שיש 3 סבבים..אז זה רק התחיל.. ד"א מי שהתקבל היום הוא נחשב מהסבב הראשון או השני??

God help us

New member
היום הוא הסבב השני..

נראה לי שאף אחד מהערבים קבל הודעת קבלה.. את יודעת מישהו שקיבל?

rannosha

New member
דווקא אני שמעתי על מישהו

והם שלחו לו אתמול הודעת קבלה !!

rannosha

New member
hhhhhhhhh ../images/Emo6.gif

baffa היא החברה הכי טובה שלי, והיום היא נרשמה בתפוז.. אז ברוכה הבאה לפורום!
ד"א היא מכירה את הבחור שהתקבל טוב טוב ( אז מכאן באה ה- yes indeed )

Trollet

New member
מאיפה המידע הזה?

מאיפה המידע שיהיו רק שלושה סבבים? ההיא מהרישום אמרה שזה יקח זמן.. מממ אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. הסטטוס מסרב להשתנות

morancho1

New member
ה"קול" הזה שלך עלה על משהו../images/Emo13.gif

הייתי קוראת לך המעודדת הראשית של הפורום..את כל כך מפרגנת פה לכולם..הלוואי ותלמדי רפואה:)

למעלה