תזהר הוא יתן לך כאפה עם הלשון
R RonspotNL New member 17/1/13 #96 מה זה? אף פעם לא אהבתי התעללויות ולא משיכות שיער ולא שריטות ואני בהחלט מקבל שריטות מהחתולים שלי
מ מכופף ונועץ New member 17/1/13 #98 שני מקווה שלמדת לקח מהתגובה הזו שלו צריך להיזהר ממנו זה. שורט שורט.
W wish2 New member 16/1/13 #62 פשששש מנסה לאתגר אותי? תיכף תשלוף את נשק יום הדין שלך ותציע לי לשחק שבץ נא.
מ ממהמיה11 New member 17/1/13 #81 כל הכבוד רון תישאר אל תשים לב אליהם הם מתוסכלים מזה שיש להם זין קטן וגם הם נשארו בארון כי אין להם מספיק אומץ לצאת.
כל הכבוד רון תישאר אל תשים לב אליהם הם מתוסכלים מזה שיש להם זין קטן וגם הם נשארו בארון כי אין להם מספיק אומץ לצאת.
W wish2 New member 17/1/13 #84 גם לכל הפולנים יש נו אז? נצבע אותם בכחול,נדחוף להם גזר בעין ןנקרא לזה גפילטאיכסססססס??? לא. נקבל אותם באהבה.
גם לכל הפולנים יש נו אז? נצבע אותם בכחול,נדחוף להם גזר בעין ןנקרא לזה גפילטאיכסססססס??? לא. נקבל אותם באהבה.
M Melen cholya New member 17/1/13 #86 זה נחשב גדול ? פעם מישהי סיפרה לי שלחבר שלה יש 17 ס"מ ... זה לא גדול מידי ?? מלחיץ הדברים האלה
M Melen cholya New member 17/1/13 #89 זה לא אני המצאתי ! זה היא ! אז 13 זה הכי גדול? בעצם זה היגיוני כי בסרגל יש רק עד 15 אז כשהם מודדים זה חייב להיות יותר קטן
זה לא אני המצאתי ! זה היא ! אז 13 זה הכי גדול? בעצם זה היגיוני כי בסרגל יש רק עד 15 אז כשהם מודדים זה חייב להיות יותר קטן
מ מכופף ונועץ New member 17/1/13 #97 איך אמר פעם אל באנדי נשים. אי אפשר איתן. ואי אפשר להעמיד את כולן בשורה ולירות בהן.