איפה אתה גר בהולנד?
R RonspotNL New member 17/1/13 #88 את מכירה את הולנד? אני במזרח בערך שעה מהגבול עם גמרמניה ובערך שעה מאמסטרדם ( די באמצע )
P puma141 New member 17/1/13 #91 יפה לך, דאצ'גיי.. לא, אני מכירה רק את אמסטרדם ולא ממש אוהבת אותה..למען האמת.
P puma141 New member 17/1/13 #94 גנבו לי ול X שלי שם מלא כסף למה אתה לא מגיע לשם הרבה אם אתה גר שעה משם ואתה אוהב ת'עיר?
R RonspotNL New member 17/1/13 #95 בעיקר בעייה של זמן ובכל מקום צריך להזהר לי גנבו באיטליה מצלמה שנה שעברה (2012) אבל זה לא ממש הרס לי את החופשה
בעיקר בעייה של זמן ובכל מקום צריך להזהר לי גנבו באיטליה מצלמה שנה שעברה (2012) אבל זה לא ממש הרס לי את החופשה
R RonspotNL New member 15/1/13 #55 אני אסתדר לא לדאוג שמכיר אותי שאם מעצבנים אותי לא כדאי להתעסק איתי אני עירקי פרסי פולני הולנדי אוטטו גם כן שילוב קטלני לכל הדיעות
אני אסתדר לא לדאוג שמכיר אותי שאם מעצבנים אותי לא כדאי להתעסק איתי אני עירקי פרסי פולני הולנדי אוטטו גם כן שילוב קטלני לכל הדיעות
W wish2 New member 16/1/13 #73 אני כל הזמן קוראת את הניק שלך פוסטינור.. ח ח ח אני מרוצה ממך. ותתעלם מהערות גזעניות של מאותגרי גבריות. מה אתה אומר על איתמר?
אני כל הזמן קוראת את הניק שלך פוסטינור.. ח ח ח אני מרוצה ממך. ותתעלם מהערות גזעניות של מאותגרי גבריות. מה אתה אומר על איתמר?
R RonspotNL New member 16/1/13 #77 איתמר? מה זאת אומרת? ותאמיני לי אני מתעלם מי שקורה אותי או מכיר אותי מפורומים כאלה ואחרים יודע שאני יכול להחזיר כשמעצבנים אותי
איתמר? מה זאת אומרת? ותאמיני לי אני מתעלם מי שקורה אותי או מכיר אותי מפורומים כאלה ואחרים יודע שאני יכול להחזיר כשמעצבנים אותי