בחיים לא הציעו לי נישואין, וויש.... ולך הציעו?
ע עוד צעד אחד New member 16/1/13 #64 אני מבינה... שסירבת פעמיים. עשו לך משהו מיוחד? ואיך הם הגיבו כשסירבת? נשבר להם הלב?
W wish2 New member 16/1/13 #72 זה לא היה מיוחד עם מסוק בשמים שצועק את שמי. אבל זה היה אמיתי. .וזה היה עם רצון של ממש לחיות איתי לנצח. כשאתה מאוהב הנצח זה לא קלישאה. ועד פה רצינות. עכשיו רק שכחתי לציין שאמרתי 2 אבל יחד עם הצעות הנישואים של ג'ייק זה 10!
זה לא היה מיוחד עם מסוק בשמים שצועק את שמי. אבל זה היה אמיתי. .וזה היה עם רצון של ממש לחיות איתי לנצח. כשאתה מאוהב הנצח זה לא קלישאה. ועד פה רצינות. עכשיו רק שכחתי לציין שאמרתי 2 אבל יחד עם הצעות הנישואים של ג'ייק זה 10!
ל לא מתדיין בקלות New member 16/1/13 #75 ביג דיל אז יש לך מנוי להצעות נישואין, אפשר לחשוב. לי יש מנוי לרשות הטבע והגנים חופשי אני נכנס
ל לא מתדיין בקלות New member 16/1/13 #74 לא. זה לא בשביל צעד צעד רוצה אהבה וביום שנגלה מזה החרטא הזה אז נביא לה אחד
ע עוד צעד אחד New member 15/1/13 #23 אתה... מתכוון להומואים או לחמודים? כי יש פה כבר כמה חמודים בפורום.
R RonspotNL New member 15/1/13 #48 נו סליחה גם לי כל הזמן מקצצים וחושבים שאני אישה שנית לא מבטיח לעשות לו חיים קלים אבל נראה אולי ניתן לו שליש על התנהגות טובה
נו סליחה גם לי כל הזמן מקצצים וחושבים שאני אישה שנית לא מבטיח לעשות לו חיים קלים אבל נראה אולי ניתן לו שליש על התנהגות טובה
ע עוד צעד אחד New member 15/1/13 #53 לא הבנת אותי... לא משנה מה תעשה זה לא יזיז לו במיוחד אבל לאחרים זה יזיז לכאן או לכאן.