יקירי..

אורמור

New member
יקירי..

רוצה לתת לך ממני את האור שיבוא בך כמו שמן ומור שבגופך ינסוך את הרוך שיגרום לליבך להתמוגג ולשרידי העננים להתפוגג כשחולקת עמך הגיגי נפשי יודעת שיודע אותי כשמתכרבלת לצידך במבוכת גופי רוצה להאסף בך כל כולי כשידייך לוטפות את חומי ואפך שואף ניחוחי כששפתייך נצמדות לשלי ומבטך פוגש במבטי אני שם כולי שלך ואיתך כשתוהה מדוע אני שם יודעת-כי אתה שם בשבילי..

ככה זה בעונת האהבה...

-יש פרפרים בבטן. -פלומת הלב מחשמלת. -למלאכים ההמנונות, -לשדים הצחוק. -הציפורים שרות לתשוקות הגואות. -הלבה מבעבעת בקירבי ומיציי נשאבים מגופי. -העצים מלבלבים. -הסוסים צוהלים. -מבוגרים הופכים לצעירים וזקנים הופכים לילדים. -חול הים הופך למיטה זהובה של אוהבים מלאי תאווה. -משב רוח כשיר אהבה מצנן טבעי למעשה זימה. -דמותך נערצה כאיילה מפיך נשפכת החמה.

mna

New member
קבלה ;-)

ואני מקבל, את כל שביבי האור, ובליבי מתפלל, שהרגע - לא יעבור. משתדל גם לתת, ולא רק לקחת, אומר לשעון להאט, כשאת לידי נמתחת. מלטף בעיניי, ושולח נשיקות. ונהנה בידיי, לעורר דליקות. וכשמלווה למכונית, מנשק לשלום, ואומר לבלונדינית, ``מקווה שנשוב - ונשפר את שלא הספקנו היום``.

מקסים

מאוד יפה! מאוד מרגש! את נותנת חשק לכל איש עם רגש להיות בך נאהב ולהחזיר לך בעוצמה. שיהיה לך יום טוב

אורמור

New member
באמת אוהבת..

אמרו לי פעם..וקניתי את האימרה..(אגב זה היה במחיר מציאה..) שללב יש לא רק ארבע עונות אלא גם ארבעה חדרים.. והוא שריר..גמיש ורחב ויש מקום בו לכולם.. אז אוהבת לאהוב..ושמחה כשמשרה אהבה מול.. מובן שלכל אדם יש את החדר והאגף המתאים בהתאם לנסיבות.. הרי יש בחלד אין ספור סוגי אהבות הלוואי רק והיו האהבות ממלאות את העולם ודוחקות הצידה את השנאות.. הלוואי

למעלה