יקירי יקירי!!!

...

אז באחד מהטיולים שלי בחיפוש אחר עצמי (או דורות), פתאום אני קולט בזווית של העין כבשה סגולה עושה "מהההההה". ואז אמרתי לה, בואנה, את כבשה, ועוד סגולה, ואז היא אמרה "מההה מההה", ואז שאלתי אותה אם יש לה מים כי הייתי מאוד מאוד צמא אז היא אמרה לי "מהההה מהה מהה מההההה" מזל שהבנתי כבשית סגולית כי אז הבנתי שהיא הסבירה לי איפה יש שדה אבטיחים. אז הרגשתי שכאות הוקרה אני אקרא לעצמי על שמה. זהו.

edlessme

New member
ואז באו המאנציז?

או שמא מישהוא שם לב לאדמומיות של העיניים לפני?

RedDesert

New member
אני...

קנו לי דיסק של מוזיקה הודית ליומולדת ואחד השירים שאני הכי אוהב הוא של להקה שקוראים לה RedDesert

ל י מ ו ן

New member
ואי!!

מוזיקה הודית!
אני אוהבת..
בכלל אני אוהבת הודים.... בכלל יהיה לי בעל הודי בעז"ה..
אז הניק שלי..אני לא הכי מחבבת אותו..ואין לי מושגגגגגגגגגגגגגגג מאיפה הוא בא לי.. בטח בגלל תפוז אמרתי נתחכם....ויצא לימון.. אבל עקרונית אני שוטה על הגבעה... שזה שיר של הביטלס שפעם מאוד אהבתי ועכשיו אני עדיין אוהבת אבל לא יוצא לי לשמוע(אני פשוט מעדיפה השוטים על פניהם בדרכלל.
) וגם זה משלב שוטה-שוטי הנבואה:) אז זהו-אז אני שוטה על הגבעה!!

falafel1

New member
פלאפל, על שום מה? :)

ye! לפני שנים רבות כשהייתי בחטיבה וגם בתיכון, הייתה לי ליפה ממש גדולה והחבר'ה שאז לא היכרתי בכלל והיום הם חברים שלי, ראו את הליפה ואמרו "וואלה, נקרא לו פלאפל" לא כי זה דווקא נראה כמו כדור פלאפל, פשוט ככה הם החליטו... מסטולים :) אם אני אמצא את הדרכון שלי אני אעלה תמונה של הליפה מפעם...

falafel1

New member
בירך גם בירך...

א וירד מלאך השם פלאפיאל אל רחוב שלמה המלך בתל אביב ב וידבר לעושה הלהטוטים ויאמר אני הקוסם אחי ופה זה אחי המקסים רוצה כדור הרגעה? ויען המלאך פלפיאל ויאמר פנאן פנאן בטח גבר גבר ג וייתן הקוסם כדור הרגעה למלאך פלאפיאל ויאכל הכדור ויוקסם עד מאד ד וייפנה המלאך פלאפיאל לקוסם ויאמר בואנה גבר הפלאפל שלך בן אלף זונות סחטיין יא מלך ה ויברך המלאך את הקוסם ויצליח הקוסם עד מאד ויגיש אחלה פלאפל לאחלה אנשים בשלמה המלך פינת קינג ג'ורג' מטר מהחור בשחור מי שמכיר וימליץ ה' לכל על המקום וירדו כל צבאות ה' ויאכלו פלאפל ויהיה להם טעים עד מאד אמן

חחחחח כפרה עליך!

אבל קודם כל- הפלאפל הכי טוב הוא בחיפה אז עם כבר המלאך זהה ירד לחיפה דבר שני- לא עניתי לי אם זה קשר לפסח!!!

the iron fairy1

New member
עלקקקקקקקקקקקקק..

הפלאפל הכי טובבבבבבבבבב שיש זה פלאפל דבורה בכרכור!!! אנשים מכל הארץ באים אליו.. ואני לא צוחקת.. יש לי פיתות.. מדהימותתתתתתתתתת ובכלל הפלאפל שלה.. הכי טעים שיש!! :) אז לא לזיין תשכל על חיפה!! שמעת גילי???...חחח

למעלה