יקירי יקירי!!!

יקירי יקירי!!!

אז ככה...בעוד שאני מתהפכת לי במיטה חושבת איך אני יעבור את הלילה ה-3 שלי בלי לצאת בלילה לאנשהו (עונש...לא משנה למה..=/) אני חושבת עליכם...על הפורום החמוד שלנו...ומה עולה במוחי הקודח?! o_O עכשיו תורכם להגיד "מה..?!" אז ככה... שכל אחד יכתוב מה הכינוי שלו ומאיפה לעזעזעל הוא הביא אותו ואיך הוא נברא...! (הכינוי! לא אתם!) דבסט?! דבסט!!!!! אז יאללהה...להתחיל! מי ראשון?! o_O

מגניב(=

טוב שלי זה סיפור מסובך יחסית..חחח קוראים לי גילי(= ובאיזה כיתה ז' כולם קראו יל גיווי בקול תינוקי מעצבן משום מה...ואז חברה שלי בטעות אמרה קיווי במקום גיווי והיא נורא צחקה והחליטה להמשיך להשתמש בזה, וכולם אחריה... אז ככה נוצר החצי הראשון החצי השני נוצר כש..חיפשתי שם לאיסיקיו ורציתי משו שקשור בירק ואז העוזרת שלנו הכינה כרובית מטוגנת..אז אמרתי וואלה...כרובית מטוגנת איט איז! ואז אחרי כמה זמן נמאס לי מזה אבל נשארת עם הכרובית ושימושיה השונים (הוד כרוביותה, כרובית בשקל ועוד ועוד) ובפורמים פשוט חברתי בין השניים(= וואי יצא ארוך!

חחח יפה.... :)

והחתימה שלך ממש יפה!!! אוקיי שלי- אממ... חח ת'אמת לא כזה מסובך.... זה פשוט אני- זה המשפט הכי נוגע וקרוב אליי מכל שיר של שוטי, וגם של אביב (גפן) אם כבר אנחנו בקטע של הסברים... למי שלא הבין על מה אני מדברת...- אל תכעסו/ אביב גפן הם קמים הם הולכים הם מתים אוהבים נפרדים... בני אדם... מתבגרים מתגייסים והורגים! הם טיפשים! אלימים! הם בני אדם.... אז אל תכעסו... הם בני אדם... זה שיר שמצד עכשיו מתאים להגיד עליו בציניות "יופי, עמוק" אבל מצד שני... זה יהיה כ"כ נכון, כי זה מה שיפה באביב- מילים פשוטות וטיפשיות מתחברות והופכות לדבר הכי אמיתי והכי טהור שאפשר... אוקיי מיוט! הפסקתי התפלספויות אביב! אז זהו... אני בסךהכלתמידבנאדם, וכולנו.

sHotZy M

New member
איזו חמודה...

קיווי הכרובית..... אהבתי את הסיפור של השם שלך

nawa

New member
nawa זה כינוי

שקיבלתי מהבן של השכנים לשעבר...כשהוא היה קטן הייתי משחק איתו המון והוא המציא לי את הכינוי...אחרי שנים מספר גיליתי שיש לו סרטן ברגל (או משהו כזה) ונזכרתי בכינוי...

edlessme

New member
אהההה... אני מניח שכבר יודעים...

אבל אני נורא גאה בו.. השם שלי.. כידוע...(ואם לא.. איך לעזאזל אתם מעיזים לא לדעת??) הוא עדן.. שזה באנגלית נכתב eden... תחתכו לשניים.. מה קיבלנו? ed! שנישמע כמו? head headlessme--->edlessme... אני חסר הראש... תמיד כשאני חושב עליו זה מזכיר לי איזה סצנה מסרט של ג'וני דף שבו רוכב אליו כזה רוכב חסר ראש... אבל דווקא לי יש ראש... שזה די מבאס.. כי אם לא היה לי אחד.. זה היה ממש מגניב... כי אז... איך הייתי חי בלי ראש? זה היה ק-ס-ם וקסם זה מגניבבבבבבבבב (מזיל ריר..)

אוקייי נחמד נחמד....=)

חייבת לציין ששל גילי הכי מקורי ושל עדן הכי יצירתי... גילי- החתימה שלך...? שבקס? או שאני מתבלבלת? o_O טוב אז לגביי... תמיד הייתה לי העדפה מיוחדת ומטורפת למוזיקה ישראלית... חייבת מוזיקה ישראלית! מוזיקה ישראלית זה אצלי בנשממהה!!! זאת ה-מוזיקה מבחינתי! ואז התחלתי עם כל מיני שטויות שמות של שירים בניק ניים וכאלו... בואו נגיד שלפני "מואשמת" היה לי "הנון קונפורמיסטית" (שזה כמחאה על השיר של מוניקה- "הקונפורמיסט", ואני לא כזאת, אז ההפך הוא "נון קונפורמיסט"...) =) אחרי כמה זמן התאהבתי בג'ירפות...שזו להקה מ-ד-ה-י-מ-ה-! עם מסרים מפה ועד ל...(לא יודעת! תחשבו על מקום רחוק....o_O) זו להקה שספק הם מצחיקים / מופרעים ספק רציניים עם מסרים. =/ anyway- מי לא מכיר את השיר "רמי מואשם באחזקת סמים קלים?" כולם רייט? אז התכוונתי לרשום "ויסלר מואשמת באחזקת סמים קלים" אבל...מסתבר שאין מספיק מקום...=/ חבל! אז הסתפקתי רק ב"מואשמת באחזקת סמים" (יש פורומים שאני רק "מואשמת") יא-אאללהה!!! יום טוב לכולם!

חחח את מטורפת(=

כן החתימה שלי זה משבקס
שהם אהבת חיי ומשוש נפשי! (!?) חח מוזר שפתאום שמתם
לזה..זה כבר הרבה זמן(= והדר את מטורפת! למרות שעכשיו השם שלך נראה לי הרבה יותר מגניב!

sHotZy M

New member
מטורף לגמרי....

אהבתי את הקטע שאתה רוצה לחיות בלי ראש... אבל לא הייתי רוצה לנסות...

sHotZy M

New member
הדרוששש יא כלה!!! ../images/Emo13.gif

איזה רעיון חמוד...
טוב, אז ככה... שוצי זהו כינוי שחברתי המקסימה מורן נתנה לי לאחר שראינו פרק של "מופע שנות השבעים" בערוץ 3 ומישהו הזכיר שם את השם הזה... ומאז היא קוראת לי ככה והדביקה את שאר החברות שלי עד שגם אני התרגלתי אליו.... והיום, אני גאה בשם הזה... שוצי,שוצי,שוצי וה-M בסוף זה בגלל השם שלי-מור... וזהו...

the iron fairy1

New member
וואלה רעיון פצצתי..

אני חושבת שכבר עשינו את זה.. אבל בקטנה! בגלל שאת כזאת מותק נסלח לך.. מממ... הכינוי שלי? אין שום סיפור מאחריו.. סתם ראיתי את זה איפושהו.. וממש אהבתי.. ו ה-1 זה בגלל שכבר היה the iron fairy אז הוספתי 1... :) חחחחחחח... אבל עכשיו אני רוצה לשנות הכינוי שלי ..:) יומטוב :)

N E Z E K

New member
אחד הסיפורים היותר מורכבים שראיתי:)

שלי... אמממ... כי אני פשוט נזק!! :) וזהו... ת'אמת בזמן האחרון קצת פחות... אבל בת'כלס הכינוי הזה כבר נדבק אלי וכולם מכירים אותי בתור נופר נזק או דרוקי מלכת הקבוקי (עזבו... סיפור ארוך...)

נאממ..=\

טוב..אז יש לי אחמ"ית[אחות מאומצת..]והיא שינתה תניק שלה ל-"האחמית"..ואז גמני שיניתי..ובגלל שהאחמית כבר יש ולא רציתי לקרוא לעצמי האחמית השנייה או משו כזה,קראתי לעצמי ככה..=\

למעלה