יקיריי

Athaclena

New member
אני ילדה גדולה. בת 24.

ואת פראצ'ט התחלתי לקרוא בכיתה י', ולקנות לא הרבה אחרי...

sonaku

New member
ילדה גדולה מאוד הייתי אומרת

פחות או יותר כל אחד התחיל לקרוא את פראצ'ט בכיתה י'.

ויימס

New member
אני התחלתי בכיתה ח', וגם את ספר

הדיסק הראשון קניתי בכיתה ח'. כעת יש לי... 29 ספרים!

Athaclena

New member
ואשכרה קראת את כולם? באמת תמהני...

הבנתי שעצרת אחרי בערך 15 ספרים (כל אלה בעברית. ועוד כמה באנגלית)

ויימס

New member
לא...

אני פשוט קונה וקונה כמויות שאני יודעת שלא אעמוד בהן, כי אני לא מסוגלת לראות את הספר... כל כך נוצץ וחדש... ולהשאיר אותו בודד וגלמוד בחנות!!! הוא אומר לי, "תקני אותי! תקני אותי!"

Athaclena

New member
לי יש את כמעט כולם חוץ מכמה

הכל באנגלית, ויש לי את כל הסדרה לא כולל thud! וכובע מלא שמיים. וגם עוד שלא מהסדרה. ומזה חסרים כל אלה שיושבים אצל אנשים אחרים (כלומר אלה שהשאלתי). וכמובן שיש לי עוד כמה ספרים חוץ מפראצ'ט...

Dharmashetra

New member
O.K

א. מצאתי את צבע הכשף בספריה של ביה"ס שלי והציור נראה לי מגניב אז קראתי, אהבתי, קראתי את האחרים, קניתי כמה והיום אני יכול להכריז בגאווה שיש לי מיני אובססיה לפראצ'ט. נכון להיום חסרים לי רק 11 ספרים כדי לקרוא את כל מה שפראצ'ט כתב. אין לי מושג כמה ספרים יש לי כי אני נוטה לאבד אותם בנבכי הבלאגן שבחדר. אם מישהו ראה את Jingo שלי נא להשיבו בהקדם. ב. צבע הכשף (בעברית) כמו שאמרתי ג. אני חושב שThud! בתהליכי קריאה כלכך מוקדמים שאפילו לא קניתי אותו עדיין ד. המממ... אם מחשיבים את הרובוטריקים אז כן, בהחלט כן. 42. ים... נעים מאד

sonaku

New member
רגע רגע

לא הבנתי ס.ס קוראים לך ים? או שאמרת שלי קוראים ים? כי לי קוראים ים..לפי הת''ז! אהה..רגע אין לי :X אז לפי אמא! D:

Athaclena

New member
כן, יקירתי?

א. מישהו בבי"ס אמר לי שכדאי לי לנסות אותו אם אהבתי את מדריך הטרמפיסט ב. למרבה הבושה, אני לא זוכרת. אולי היה לפי הסדר אבל אולי לא ג. של פראצ'ט? אף אחד מהם. את going postal סיימתי לאחרונה כי קיבלתי אותו למתנה. ד. כן, ותודה לאבא שלי שהכל בזכותו. אבל הוא לא אוהב את פראצ'ט. 42. אבל 42 זו התשובה פה, לא השאלה... ככה.

ויימס

New member
אני! אני! אני!

א-ב. יצא לי להתבונן במישהי משחקת במשחק מחשב באיזו מסיבת פיג'מות, אבל האמת שלא קישרתי את זה לעולם הדיסק עד שנים מאוחר יותר. בכיתה ח' נתקלתי בספרייה בספר צהוב- כתום זוהר (במדף של הילדים, בעעע!) ועלעלתי בו... במשך חצי שנה לא ניתן היה להפריד בינינו. זה היה, כמובן, צבע הכשף. ג. לפני יותר מ-5 שנים הפסקתי לקרוא את Interesting Times פעם שניה, אבל חוץ מזה שום ספר לא באמצע, למרות שלאחרונה קראתי בפעם ה-800 כמה מהספרים הראשונים. מבחינה לא פראצ'טית, אני באמצע הספר "רן יוצאת למסע הצלה", על בחורה שמגלה יום אחד שחברתה הטובה היא נסיכה ולאחר מכן נחטפת (הנסיכה, לא הבחורה), מה שמוביל להרפתקאות שונות ומשונות בחברת שוליית קוסם, נסיך עם סוד אפל ומיסתורי, ומכשפה קשוחה ומגניבה. היא גם הופכת לכלב. ד. תמיד אהבתי פנטזיה, מד"ב לא כל כך... 42. יש לך שם מגניב ומאוד ניו- אייג'י!

למעלה