יקיריי

J e n i e

New member
למה לא..

א. בת דודה שלי באה מאנגליה וגררתי אותה לספריה כדי שתגיד לי מה לקרוא. היא זו שהכירה לי את שר הטבעות אז חשבתי שיהיו לה עוד המלצות.. ב.מורט- הפסקתי אותו באמצע, הספר עצבן אותי משום מה. בשורות טובות היה הראשון שסיימתי אני חושבת. (סיימתי את מורט אחרי שקראתי את כל שאר עולם הדיסק שהיה בספריה). ג.של פראצ'ט? יש אחד שהתחלתי ושוב הפסקתי באמצע כי הוא עצבן אותי- "The Amazing Muorice" או משהו כזה. ד.כנראה שכן 42. כי אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו?

sonaku

New member
האא..

מי אמר לי שיש לי שם ניואייג'י כזה? תודה o_O ממ..אני רואה שאני לא היחידה שקראה את הסדרה של המדריך לפני פארצ'ט...^^

neko girl

New member
*פוזה של מטופלת*

א.מה? פלוץ? לא מכירה פה כלוםXD אני סתם פה ואין לי מושג מה זה זה ומה זה זה X_X ב.זהבה ושלושת הדובים, וגם הספר ההוא שמישהי בשם נעמה (מעגניב) ואחיה הקטן שתלו שוקולד וצמח להם עץ שוקולד! קראתי את זה בגיל 5!!!! O_O לבד!!! והראשון ראשון שאני זוכרת היה הארנב ממושי!!! יש לי את הספר הזה בחדרי XD ג. הרבה ספרים שהפסקתי באמצע...רשימה...ארוכה..מדייX_X ד. יס וורי וורי מאץ'! גדלתי על זה! *-* 42. חיחי אני זוכרת איך קוראים לך :) קוראים לך . . . . הממ... אני חושבת שזה......י..לא...שלומי!!!.. לא..לא...וואה וואה אני בדיכי וואה וואה!

טוווווווווווווווווווווווווווווווווב

אני רואה שיש לנו טרולים רנדומליים עם בעיות פסיכיאטריות... בואי הצטרפי אלינו! כאן תרגישי בבית!

sonaku

New member
ממ לא

אלו חברות שלו מצב כפית איום ונורא. אבל היית קרוב! אני מנסה לגרום להם לקרוא ספרי איכות! אבל הן..לאאאאא! למה? כי הן עצלניות! ארמ. הן ראו אבל את הסרט של המדריך P: חרא סרט אבל שיהיה..ממ..ורק אתמול ציטטתי להם ציטוטים מהספר שומרים (שאני עדיין לא סיימתי!!!!! ארררררררג!!!!!!) הבעיה שאין להן כח לקרוא..ארמ. כן טוב..זהו :)

tkalir

New member
תגובה

א. לא זוכר, האמת. יש סיכוי שראיתי ספר בחנות של פראצ'ט, היה נראה טוב ולקחתי מהסיפרייה, או שראיתי בסיפרייה ולקחתי משם ב. מעשה בחמישה בלונים, אני חושב. של פראצ'ט? פולחני כשף. ג. אני מחפש בחנויות ספרים את Maskerade (לא הבנתי את הרעיון בשם של הספר-למה סתם לכתוב עם שגיאת כתיב?) או את Soul Music. אני עומד להתחיל את Ender's Game בפעם השניה. ד. כן, אבל רק לפני שלוש שנים בערך התחלתי ממש להתעסק בתחום (לקרוא ספרים, לקרוא-ולא-להגיב בקהילות). חוץ מזה, אני גם רולפלייר. 42. אני זוכר את השם שלך, כתבת אותו למעלה :) חוץ מזה, אני חייב להגיד שמשני הספרים שקראתי מסדרת רייסווינד, אני לא אוהב את זה =X ובכלל, לא קראתי מספיק ספרים של דיסקוורלד-צבע הכשף, אור מופלא, תרועת מוות, איש הקציר, אחיות הגורל, Wyrd Sisters, מכשפות בחו"ל, Whitches Abroad, Lords and ladies ו.. אני חושב שזהו. אני צריך להשלים פערים. יום טוב תומר

sonaku

New member
יומטוב בהחלט

אני קראתי רק את:איש הקציר,אחיות הגורל ואת שומרים... ארמ. צריך לקרוא..חייבת לקרוא....צריכה ספרים....צריכה.....מזון....אהה..

ויימס

New member
זו לא שגיאת כתיב, זה משחק מילים.

אחד מהבריטים ישמח להסביר לך בוודאי. ...בריטים...? אתה לא אוהב את סתמרוח???

tkalir

New member
ניחשתי שזה משחק מילים

אבל לא מצאתי שום דבר דומה לזה.. בריטים, איפה אתם? אוך, הלוואי אנגליה, ראיתי שם חנות עם מדפים שלמים של טרי פראצ'ט.. מה? אני? לא אוהב סתמרוח? מה פתאום? פשוט.. אה.. אתה מבין.. ו.. אה.. תומר

tkalir

New member
סליחה

*את **מבינה מצטער, לא טרחתי לבדוק בפרופיל שלך תומר, שעושה יותר מידי הודעות כפולות כאלה. למה אי אפשר לערוך הודעות כאן כמו בכל פורום נורמלי?

sonaku

New member
אכן

זה למה אני כ''כ לא אוהבת את פורומי תפוז. אני גם לא אוהבת ת'סמיילים פה,הם מפחידים אותי!

ויימס

New member
../images/Emo140.gif מרגישה מאויימת???

מבוהלת??? חשה צורך עז לרוץ להסתתר???

sonaku

New member
לא

אני חשה באנרגיות שליליות המגיעות ממלכת האופל, או שאני סתם מרגישה את קירקורי הקיבה הריקה שלי.

tkalir

New member
nowhere to run, nowhere to hide

nothing worth doing that I have'nt tried there ain't no living on planet side come on with me baby on a rocket ride נו, כן, אני ספאמר, וגאה בזה. השיר שם למעלה זה הבית הראשון של Rocket Ride של טום סמית', פילק די מפורסם, ואחלה שיר תומר

sonaku

New member
חחחח

ספאם זה טוב כשיבש :) פעם הייתי מלכת הספאם ;-; פעם פעם..בשלטון 2004-2005 ואז תפסו את מקומי וואה..רואים! אני מספימה בכמויות! D:

ויימס

New member
וספאם זה מושג שנטבע ע"י

מונטי פייתון. כי זה משהו שאתה לא רוצה ויש יותר מדי ממנו. שימו לב.

Athaclena

New member
אני לא בריטית. באמת! אני לא!

אני צברית בכלל! זה רק ההורים שלי בריטים! ואני גם מכירה הרבה בריטים או בני-בריטים... אני לא בטוחה למה maskerade, אולי כי המקור (masquerade) הוא כזה צרפתי, או מצרפתית.ואז עם K זה הגרסה הבריטית
אבל אולי לא

חזרתי!!!!

לא חשוב מאיפה... א. חיפשתי בספריה ספרים שעוד לא קראתי, ומצאתי כל מיני ספרים *די* משעממים, ואז ראיתי את הספרים של פראצ'ט... וקראתי אחד... ועוד אחד... ועוד אחד... ועוד תשע... ואז נגמרו הספרים בעברית ובערך חודשיים אחר כך התחלתי לקרוא באנגלית... ב. מעשי קסמים. ג. כרגע שום ספר פראצ'טי למרות שכמעט קניתי אתמול את art of discworld ד. שטו?? קראתי פנטזיה ומד"ב עוד לפני זה אם זאת הכוונה... 42. כי משעמם לי!!!

למעלה