לאאאאאאאאא!!!
ההודעה שלי.. נעלמה... כתבתי כל כך הרבה!!!! אהההההה!!!!! o well.... ובכן: 5498766. הכרתי את פראצט לראשונה במשחק במחשב הנודע... עולמהדיסק. בהמשך ידידתי הציגה בפני שני ספרים שלו שהיו ברשותה, וקראתי אותם, וז קניתי עוד, וקראתי, ועוד ועוד.... ובעוד שהיא הכירה בפני את הספרים היא לא אוהדת מושבעת (מקרה אבוד לצערי). את הפורום אני לא ממש זוכר איך הגעתי אליו....בטח שוטטתי ופתאום ראיתי איפשהו פראצט ואמרתי "וואי מגניב". 687946. הספר הראשון שלי היה מן הסתם הראשון... the colour of magic ... אה כן כל הספרים שקראתי היו באנגלית כמובן. 987654. כרגע אף ספר כי אני עסוק בהשלמות אבל עד כה קראתי את כל שבעת הראשונים. (עד, לא כולל שומרים שומרים) 1654892. שאלה מאות מתוחכמת אך שגוייה: א. כן אהבתי ספרי מדב ופנטסיה: חצי מחבורת הטבעת (מה שאני משלים עכשיו), כנס העתידנים, הסיפור שאינו נגמר, 35 במאי, אליסה בארץ הפלאות, עליסה מעבר למראה, 20000 מיל מתחת לפני הים... ועוד שונים ומשונים כמו the sound machine, starducks, מוזר הא? ב. אין שום קשר בין ספרי עולמהדיסק לספרי פנטסיה (כמו גם במקרה של המדריך מול ספרי מד"ב) אך על כך בשרשור אחר. ג. בכל אופן טרי מאוד הגביר את הקריאה שלי, לאחרונה קראתי את: המדריך, ובקרוב גם אקרא את הבא בסדרה, קראתי את האריה המכשפה וארון הבגדים, סיירת החלל נצחון... וזהו... בנתיים. 26.אני לא זוכר את השם של 90% מהאנשים שאת שמם ראיתי או אמרתי או שמעתי בהקשר ישיר לעצמם פחות מעשר פעמים. אז מה?