יקיריי

sonaku

New member
יקיריי

כיוון שאני חדשה ספרו לי קצת על עצמכם *פוזה של פסיכולוגית* א.איך הכרתם את פארצ'ט? ב.מה היה הספר הראשון שלכם? ג.איזה ספר הוא כרגע בתהליכי קריאה? ד.תמיד אהבתם פאנטזיה ומד''ב? 42.למה אתם עונים לי בכלל הרי אתם בקושי זוכרים את השם שלי? P:

לאאאאאאאאא!!!

ההודעה שלי.. נעלמה... כתבתי כל כך הרבה!!!! אהההההה!!!!! o well.... ובכן: 5498766. הכרתי את פראצט לראשונה במשחק במחשב הנודע... עולמהדיסק. בהמשך ידידתי הציגה בפני שני ספרים שלו שהיו ברשותה, וקראתי אותם, וז קניתי עוד, וקראתי, ועוד ועוד.... ובעוד שהיא הכירה בפני את הספרים היא לא אוהדת מושבעת (מקרה אבוד לצערי). את הפורום אני לא ממש זוכר איך הגעתי אליו....בטח שוטטתי ופתאום ראיתי איפשהו פראצט ואמרתי "וואי מגניב". 687946. הספר הראשון שלי היה מן הסתם הראשון... the colour of magic ... אה כן כל הספרים שקראתי היו באנגלית כמובן. 987654. כרגע אף ספר כי אני עסוק בהשלמות אבל עד כה קראתי את כל שבעת הראשונים. (עד, לא כולל שומרים שומרים) 1654892. שאלה מאות מתוחכמת אך שגוייה: א. כן אהבתי ספרי מדב ופנטסיה: חצי מחבורת הטבעת (מה שאני משלים עכשיו), כנס העתידנים, הסיפור שאינו נגמר, 35 במאי, אליסה בארץ הפלאות, עליסה מעבר למראה, 20000 מיל מתחת לפני הים... ועוד שונים ומשונים כמו the sound machine, starducks, מוזר הא? ב. אין שום קשר בין ספרי עולמהדיסק לספרי פנטסיה (כמו גם במקרה של המדריך מול ספרי מד"ב) אך על כך בשרשור אחר. ג. בכל אופן טרי מאוד הגביר את הקריאה שלי, לאחרונה קראתי את: המדריך, ובקרוב גם אקרא את הבא בסדרה, קראתי את האריה המכשפה וארון הבגדים, סיירת החלל נצחון... וזהו... בנתיים. 26.אני לא זוכר את השם של 90% מהאנשים שאת שמם ראיתי או אמרתי או שמעתי בהקשר ישיר לעצמם פחות מעשר פעמים. אז מה?

The Mad Hatter

New member
טובבב...

א. חברה שלי סיפרה על פראצ'ט. היא אמרה שיש סדרה שקוראים לה עולמדיסק ותיארה פחות או יותר מה הולך שם. התיאורים על הצב והפילים הזכירו לי במעומעם משהו שלא ברור לי עד עכשיו מאיפה הוא הגיע. יכול להיות שראיתי את הסדרות המצוירות בערוץ הילדים ולא הייתי מודעת לזה? בכל מקרה, הייתי בטוחה שמדובר בחבורה של ילדים שתקועה בעולם מקביל. לא משנה. חיפשתי בכל מקום אפשרי את הספרים. הספרנית בספריה העירונית לא ידעה להגיד לי כלום (למרות שעכשיו אני יודעת שכל ספרי פראצ'ט שתורגמו נמצאים שם...). בשלב מסוים מצאתי את "אחיות הגורל" במקרה אצל דודים שלי ומאז הרומן התחיל. :) ב. אחיות הגורל... ג. going postal. התחלתי אותו ועשיתי הפסקה של כמה חודשים טובים. עכשיו אני לוקחת על עצמי לסיים אותו. דווקא אחלה ספר. יותר טוב ממה שהיה נראה לי בהתחלה, למרות שעוד דרך ארוכה לפני. (חוץ מזה אני קוראת כרגע גם את castles in the air של דיאנה ווין ג'ונס ועוד איזה טריליון ספרים בו-זמנית. אני ממש שונאת את עצמי בעניין הזה). ד. תמיד זו מילה מאד גדולה. אני זוכרת שכשהייתי ממש קטנה הלכתי עם אבא שלי לספריה. הוא לקח בשבילי את "ההוביט" ואמר שאני חייבת לקרא ואני שנאתי כל שניה. אני חושבת שהוא ניסה לדחוף לי את הספר בשלב מוקדם מידי.אבל אפשר לומר ש...רוב הזמן אהבתי פנטזיה ומד"ב. כן. 42. אני מצטערת! אני בקושי נמצאת פה בזמן האחרון! אבל אם זה מעודד אותך, אני פה בערך מהקמת הפורום ואנשים עדיין עונים לי בלשון זכר.

הא...

אני רואה שבכלל לא עשית טקס קבלה... חוצפה! למה אף אחד לא הפנה אותה?! כנסי לאתר הפורום (מצטער אם הוא לא נראה טוב ברזולוציה מעל 600*800) ולכי למדור "חדשים בפורום?". בהצלחה!
http://www.tapuztp.myd.co.il/

sonaku

New member
אהה אוקיי

חח טוב אז נתחיל. א.למען האמת..אני לא ממש זוכרת..התחלתי לקרוא את המדריך דרך עבודה בספרות ואנגלית (קיבלתי 94 כי שכחתי לכתוב את השם שלי והתאריך,או במילים אחרות-המורות זונות ששונאות אותי.) ואחרי שסיימתי את הסדרה של אדאמס חיפשתי לי ספרים קלים (דקים,לא כמו שר הטבעות וכד') ומצאתי את אחיות הגורל,נדמה לי. ב.אחיות הגורל,ספר חביב לא התלהבתי..משם עברתי לעוד ועוד ספרים. וכשהגעתי לשומרים הבנתי שזהו זה,אני לא אוכל לצאת מזה בקלות שכזו..אני מכורה לספרים! סיימתי ת'ספרים הראשונים שלי ממש מהר. ג.שומרים! שומרים! אני עומדת לסיים,הידד~!! D: ד.כן טוב אה..ההורים שלי תמיד אמרו לי שאני ילדותית. ותמיד אהבתי את הדברים בסגנון הזה של הפיות,שדונים וכו' (אהה אני מרגישה סיסי) כגון הדברים שהיו בערוץ הילדים,קיל מי,הו הבושה,הו האימה,הו החזייה. אהם. ואז הכרתי את ידיד שלי דרך ידיד שלי שמסתבר שידיד שלי היה ידיד ילדות שלי וההורים של ידיד שלי הכירו את ההורים שלי והחיים שלי הם סרט אמריקאי סוג ב'. או בקיצור,ידיד שלי המליץ לי על כל מיני ספרים. 42. 42! כןכןכןכן!!!! אממ..טוב נו,שמי ים ואתם בוודאי.....?

TheBursar

New member
ונעבור לזקנים....

א. הכרתי את פראצ'ט בשתי דרכים מקבילות. הראשונה, עבדתי ב"באג" וכחלק מהעבודה שלחו אותנו לקחת משחקי מחשב הבייתה ללמוד אותם יום יומיים כדי להמליץ לאנשים ואז לקחתי את DISCWORLD 2.... במקביל שכן שלי באותה תקופה היה מורה לאנגלית. בדיוק סיימתי את הטרילוגיה של 5 הספרים של המדריך (כן... ככה כתוב עליהם) וחיפשתי משהו בסגנון והוא נתן לי את SMALL GODS... מאז אני מכור. יש לי את כל המשחקי מחשב, יש לי 26 ספרים (ועוד 2 אני כנראה אקנה בשבת ועוד 3 בדרך) כולם באנגלית וחוץ מזה יש לי את כל המתורגמים כי אחותי (מכורה לייט) לא מתלהבת מלקרוא באנגלית (כופרת). בנוסף אני מחזיק ברשותי עוד מספר ספרים של טרי... ב. כפי שציינתי הספר הראשון היה SMALL GODS. אח"כ התחלתי לקרוא אותם לפי הסדר. ג. הספר שאני כרגע בהתחלתו הוא monstrous regiment שממש לא יוצא לי לקרוא כי אני צריך ללמוד... ד. כן. בהחלט. ללא ספק. התחלתי עם הכבדים, אסימוב, היינלין, סילברברג והמשכתי לפנטזיה (וייס והיקמן, רוברט ג'ורדן, טולקין....). צופה בכיף בכל סדרת מד"ב שאני מוצא, מלחמת הכוכבים, מסע בין כוכבים, battle star galagtica ועוד רבות אחרת. 42. מעבר להיות התשובה לחיים היקום וכל השאר, נעים מאוד להכי אותך ים, אני בן. ואני פה בערך שנה (משהו כזה לא?) אני לא זוכר בדיוק כמה זמן אבל החברים פה טובים (גם אם לא פועלים עפ"י מה שהחברה מגדירה כנורמלים) ואני בטוח שתהני איתנו

sonaku

New member
פאק איט!

יש לך 26 ספרים?!? מה הכתובת? אני באה מחר בלילה! בואהאהאהאהאה!!!!

TheBursar

New member
האמת בבית יש לי

25 ספרים של עולם הדיסק באנגלית, 3 (או 5) בעברית, סדרת הננסים (3 ספרים - אנגלית), אנשי השטיח (אנגלית), רק אתה יכול להציל את האנושות (אנגלית), החתול הבלתי ניתן להתבגרות (או משהו כזה, באנגלית), מפת עולם הדיסק, מפת לנקרי, המדריך האסטרולוגי לשנה הנוכחית... זה מה שיש לי של טרי בבית.. חוץ מזה יש עוד לא קצת ספרות מד"ב ופנטזיה. הכתובת אם זה כ"כ קריטי - סמטת צוקים 1, אילת...

sonaku

New member
אילת?

העיר אלית? החור הזה למטה במפה? כאילו,ממש שם למטה? הנקודה הזאתי? מה באמת שם? שיש..איך אני אגיע לשם?! אפילו לרמת גן אני בקושי מסוגלת להגיע! ס.O אוו אוו אני רוצה כ''כ לקרוא את כל הספרים הארורים האלו!!! כ''כ הרבה ספרים,כ''כ מעט זמן..הו.

TheBursar

New member
בהזדמנות

דרך אגב הודיעו לי היום מסטימצקי שהגיעו לי שלושה ספרים.... carpe jugalum, עוד אחד ו-THUD! (האחרון בכריכה קשה) הבעיה שכרגע אין לי כסף לקנות אותם!!!

Athaclena

New member
אני מוחה! את מתעלמת ממני!!!

אני אומרת לך שיש לי כמעט את כל הספרים, ואת... כלום. אני בערך פי מליון קרובה יותר מאילת, ואת בשלך. כאילו, הלו??? אני דורשת התייחסות!!! ועכשיו! תראי מה עשית לי - גרמת לי להשתגע (שכן שימוש ב-3 סימני קריאה היא ע"פ טרי סימן מובהק לטירוף כללי)!!!! אני אשב פה בצד ואבכה

sonaku

New member
ממ..

חח סתם. נמ,סליחה! (אם היו לי פאפי פייס הייתי משתמשת בהם.) למה לכולם יש את,כמעט,כל הספרים?!?! למה אני צריכה לעבוד קשה רק כדי להשיג שקל ארור?! אה?!? אה?!?!?! אה?!?!?!?!?!?!

Athaclena

New member
כי התחלתי כבר לפני 8 שנים בערך...

8 שנים של מתנות יומולדת, טיולים לאנגליה, אנשים אחרים שנוסעים לחו"ל... זה הרבה זמן את יודעת. אבל אני בן אדם נחמד שמתחלק בעושרו (במיוחד בספרים
)

sonaku

New member
8 שנים?

אני מרגישה צעירה שלא מבינה בשיט. ארמ,אנגליה! אני רוצה אני רוצה אני רוצה!!! תנו לי ספרים! תנו לי ספרים!! תנו לי ספרים!!! תנו לי ספרים!!!!

למעלה