יקיריי!
למרות שאוליע אני לא כותבת הרבה בפורום.. שלא תחשבו שאני לא כאן! אני פה ועוד איךך!!!!!!!! פשוט עכשיו זו תקופה קצת עמוסה, מהחנים מתכונות בגרויות.. אתם יודעים.. התענוגות שבחיים.
) אם כך, הייתי שמחה להכירכם לכבוד מפגש הפורום המטורף (עם שורוק - הבגרות בלשון חירפנה לי את השכל) שהולך להיות ב - 11 לחודש! אני אכתוב קצת על עצמי כדי שנתחמם, וכל אחד יוסיף את פרטיו האישיים והולך להיות פה כייף חיים! האם אתם מוכנים?! כייין!!!! טוב. אז קוראים לי יעל שלנג אבל הכינוי שלי זה יעלושי, אשמח אם תקראו לי כך... אני בצופים, מדריכה ח'... מתה על זה אני בת 16 וחצי מחולון כיתה י'.. ממממ.... הלהקה האהובה עליי היא משינה.. ואני סוגדת כל בוקר לצמד המדהים ביותר בטלוויזיה.. קיציס ופרידמן!
כן כן.. אחד מתחביבי הוא ללכת לצילומים.. ואני פשוט באה לכל הצילומים.. בעונה הזו קצת פישלתי אבל אני אפצה בחטא ועונשו! אז.. אם בא לכם.. יש לי גם איי סי קיו המשפר הוא 112221289 אשמח לדבר עם כולם ואשמח להכירכם!! שיהיה לכם סופשבוע נפלא!
י-ע-ל-ו-ש-י
למרות שאוליע אני לא כותבת הרבה בפורום.. שלא תחשבו שאני לא כאן! אני פה ועוד איךך!!!!!!!! פשוט עכשיו זו תקופה קצת עמוסה, מהחנים מתכונות בגרויות.. אתם יודעים.. התענוגות שבחיים.