יקיריי!

שלנג

New member
יקיריי!

למרות שאוליע אני לא כותבת הרבה בפורום.. שלא תחשבו שאני לא כאן! אני פה ועוד איךך!!!!!!!! פשוט עכשיו זו תקופה קצת עמוסה, מהחנים מתכונות בגרויות.. אתם יודעים.. התענוגות שבחיים.:)) אם כך, הייתי שמחה להכירכם לכבוד מפגש הפורום המטורף (עם שורוק - הבגרות בלשון חירפנה לי את השכל) שהולך להיות ב - 11 לחודש! אני אכתוב קצת על עצמי כדי שנתחמם, וכל אחד יוסיף את פרטיו האישיים והולך להיות פה כייף חיים! האם אתם מוכנים?! כייין!!!! טוב. אז קוראים לי יעל שלנג אבל הכינוי שלי זה יעלושי, אשמח אם תקראו לי כך... אני בצופים, מדריכה ח'... מתה על זה אני בת 16 וחצי מחולון כיתה י'.. ממממ.... הלהקה האהובה עליי היא משינה.. ואני סוגדת כל בוקר לצמד המדהים ביותר בטלוויזיה.. קיציס ופרידמן! :) כן כן.. אחד מתחביבי הוא ללכת לצילומים.. ואני פשוט באה לכל הצילומים.. בעונה הזו קצת פישלתי אבל אני אפצה בחטא ועונשו! אז.. אם בא לכם.. יש לי גם איי סי קיו המשפר הוא 112221289 אשמח לדבר עם כולם ואשמח להכירכם!! שיהיה לכם סופשבוע נפלא! :) י-ע-ל-ו-ש-י

שלנג

New member
תיקון טעות!

משפר- מספר.. פשוט לא ראיתי מה כתבתי:) סורי.. שוב שיהיה רק טוב! אניייייייייייי

Yuvalenko

New member
יעלושי! את בטח כבר קצת מכירה אותי,

אני יובל..
אבל היה חשוב לי לציין שגם הלהקה האהובה עליי היא... משינה!!! לא סתם המוזיקה הראשונה שלמדתי לנגן על גיטרה זה השירים של משינה...

שלנג

New member
עכשיו אני בטוחה ש...

שנינו נסתדר טוב! גם קיציס גם משינה.. :) קבל ח"ח

~*~gaL

New member
שורוק ../images/Emo6.gif

*פלאשבקים לשיעור לשון* בלעע... גם אני, בטח שמתם לב, לא פה הרבה בזמן האחרון, וזה גם בגלל המבחנים... היה לי מבחן במתמטיקה היום (שאגב, אני חושבת שהלך דיי טוב
) והייתי צריכה ללמוד. אבל אל תדאגו - אני פה ואני שומרת שאין בעיות.
אני מתנדבת במד"א (לפחות כשנותנים לי את המשמרות שאני רוצה, *רמז* למי שאולי משם וקורא את זה...), אני מפ"ת, מה עוד... להקות אהובות? רדיוהד, מיוז, קולדפליי, REM, טראוויס... חוץ מהתוכניות של פרידמן וקיציס, התוכנית שאני הכי אוהבת היא "אי. אר.", ו"עיקר החדשות" היא הקומדיה הכי טובה שיש לדעתי. ואני לא אמשיך לפרט את שאר הסדרות שאני רואה כי זה לא יגמר (טוב, לא להגזים... פשוט יש עוד כמה). ואם נכנסתם לקישור שהוספתי פה אז בטח שמתם לב שחוץ מהפורום הזה אני מנהלת גם את פורום אי. אר. פה בתפוז, אז... אם אתם צופים בסדרה, אתם מוזמנים.
טוב לשמוע ממך שוב יעלושי! (רצית יעלושי? קיבלת יעלושי... איך אני?) אני אשמח לפגוש גם אותך ב-11.
גל.

kfm

New member
מה זה הפגישה הזאת שכולם מדברים עליה

ב11??????????? ב11 ליוני? זה לא הצילומים של החטא ועונשו?? הממממ....מתן בלשות בע"מ תפתפור את הבעיה (:) סתם...מישו מוכן להסביר?

~*~gaL

New member
היא התכוונה לזה,

שהרבה (טוב, כמה) אנשים מהפורום כנראה יהיו בצילומים, אז זה יהיה מן מפגש כזה... :)) אני גאון.

שלנג

New member
בואנה גל שיחקת אותה!

ועכשיו תשמעו ממני כל כך הרבה שיימאס לכם ממני מואהאהאההאהאאהאהה :)) אני לא יכולה לחכות כבר ל - 11! סופשבוע נפלא יעלושי

mc bige

New member
למה דווקא ב11

אי אפשר לאחר את הצילומים :( יש לי תאוריה בבית ספר לא רוצה להפסיד!!!

פIלי

New member
ואני יגיב.

קודם כל, ערב טוב (אני אומר). דבר שני - ברוכה הבאה לפורום. דבר שלישי - הצופים... המממ... איך אומרים את זה... מאותגרים איכותית? דבר... אין לי כח לספור - ב 11 יש מפגש ולא סיפרו לי? עוד דבר - עיקר החדשות באמת סידרה טובה, במיוחד דייב, הוא שולט. ועוד דבל אחד (כדברי הדוד מג'קי צ'אן) - טוב לא משנה, רק רציתי להגיד עוד דבל אחד. אבל הסולן של משינה הופיע אצלנו בבצפר השנה (וואו).

~*~gaL

New member
האם הגיוני שמצאתי עוד מישהו שצופה

בעיקר החדשות? אז רגע.. כמה אנחנו בארץ עכשיו? 4? דייב אכן שולט. גם ביל. וגם ליסה (מאורה, מאורה, מאורה!
). גם מת'יו. וגם... טוב, כולם וזהו. אצלנו היה הסולן של זקני צפת.

mati88

New member
חחחח.......הרגת אותי עכשיו....

עוד דבל אחד.....חחח....גאון הדוד הזה!!! ויש לי שאלה....ובבקשה לא לכעוס על זה שזה לא המקום בשביל לכתוב אותה,זה פשוט מציק לי....ג'קי צ'אן, ה=ו=א עשה סדרה על עצמו??? בבקשה תגידו לי שלא.... בייי.... מתי. V@

למעלה