יקיריי

TaL53

New member
../images/Emo189.gif

ברוך שובך מהגולאג(או מאיפה שאלה מצאה אותך זרוק שם):)

AeroSlash

New member
ובכלל

מה היה קורה לו אם אלה לא הייתה מגרדת אותו מאיפה שהוא זרוק כל פעם מחדש ומביאה אותו אל העולם. וככה הוא מחזיר לי
ככה זה לגדל כפויי טובה

מה קרה לו?../images/Emo4.gif

הבן אדם לא מסוגל לכתוב שום דבר יותר מורכב מ"חחחחחחחחחחח" ו-"LOLOLOL" והרי היו זמנים שכל הודעה שלו היתה באורך של מגילת העצמאות.

M a r U s k A

New member
מממממ ....

לדעתי לא צריך לבחול בשום שיטה, התעלקות זו דרך נורא נחמדה להכיר את חברי הפורום אבל אך ורק בתנאי שכולם ישתפו פעולה. דיונים שבועיים ושאלונים גם דרך מצויינת להחיות את הפורום. הייתי מציעה להפחית את הדיונים בנושאים כגון פוליטיקה, משום שלפעמים ההרגשה בפורום היא כמו בשדה קרב.... חברים חדשים וותיקים יכולים לתרום הרבה
והכי נחמד יהיה אם כולנו נלמד לכבד את דעותים האחד של השניה. ...

M a r U s k A

New member
אני תמיד פה!

רק שאף אחד לא שם לב ....
סתאם נו... מנסה לשקם את חיי ולהחזיר את כל מה שהביא לי שמחה וסיפוק - כולל את הפורום הזה! נחמד שעוד זוכרים אותי פה , מקווה שלטובה...

E K O

New member
ברור, איך אפשר לשכוח?

את.... אממממ.... נו.... זאתי.... נו, אני יודע.... את אישתו של "אנטוליו"?
[באמת מעניין איפה הבחור, תמיד היה מעניין לקרוא את מה שהוא כתב, תמיד שבר שיאים עם כל הודעה]

AeroSlash

New member
אנטוליו קצת עבר את הגבול

וקיבל אזהרה בנושא, נעלב והלך.

E K O

New member
נו, צוחקים איתך

ברור שאת החברה של הבאסיסט הזה....

AeroSlash

New member
נראה לי אופיר זוכר לעולמי עולמים

כל מי שאי הוזכר בתור המעריץ של מיידן... מה יש לאוהבי מיידן שהם כל כך אדוקים בהערצתם?

AeroSlash

New member
ד"א

מעניין אם אתה זוכר על איזה מישהו שאמרתי לך לפני שנתיים שהוא פנאט גם.... חבל שאני רק לא זוכרת את שמו כבר, משהו ב-נ'.

E K O

New member
בוודאי

נראה לך? זה לא שאני זוכר כל דבר שאומרים על Iron Maiden, אני פשוט זוכר מלא דברים.... בקשר למקרה שאת מציינת יכול להיות שזכור לי שדיברת על מישהו שגם הוא היה בהופעה שלהם, אם זה לא נכון אז אני לא זוכר על מי את מדברת.... את השם שלו בכל מקרה אין סיכוי שאני אזכור.... [מה שכן אני זוכר שלחבר [לשעבר] של מארוסקה היה כינוי פה בשם Wasted years ואיכשהו מתקשרת לי אליו המילה "אפרוח" או "גוזל"]

M a r U s k A

New member
אופיר...

נראה שאתה לא מעודכן... אני כבר לא הבת זוג שלו משהו כמו שנה ++ ... ויש לי חבר בשם לאוניד 7 חודשים , הכרנו בבסיס

למעלה