יקיריי

DeAth ScrEaM

New member
הייתי בסרטים האלה ../images/Emo6.gif

אחרי שאני שותה פאליונאיה וודקה, או דברים מוזרים סטייל אפטר שוק, כלכך לא נעים לי, שאני מוכנה לשתות רק מיץ גויאבות כל החיים. עד שעוברים כמה חודשים והכל חוזר למצב הרגיל.. יעבור לך יקירתי :)

AeroSlash

New member
לא נו!!!!!!11

כבר היה לי רע מאלכוהול, ממש רע, ממש רע
אבל הפעם זה היה מיוחד, there was magic in the air... וגם קרה לי ששתיתי וודקה ממש אבל ממש מעפנה, ונהיה לי ממש אבל ממש לא נעים ממנה, אבל ככה באמת לא קרה לי
לא יודעת, אולי היה איזה רעל עכברים בבקבוק, קנינו אותו באיזה חנות חצי podpolnaya מסכנה כזו, לכי תדעי.....

Janem

New member
השנה...

פעם ראשונה שהקאתי מוודקה בחיים. זה היה לפני שבועיים בערך. השתכרתי עם חברה שלי במדור שלה. היא הביאה אבסולוט ורד בולים וכל האקסטיים למינהם. אני רגיל לשתות בשוטים, אבל באותו יום לא אכלתי. ופעם ראשונה שביקרתי אצלה, אז קצת רצתי הלוך ושוב כדי למצוא את המקום. והשלטים שם מבלבלים. באים ימינה יש שלט שמאלה, באים שמאלה יש שלט ימינה. קיצר, שתיתי 5 כוסות גדולות של וודקה רד בול ותפסתי ראש אחושרמוטה. ואז איכשהו קמנו מהכיסאות והלכנו להסעות. בנס מצאתי ת'הסעות שלנו. עוד יותר נס שלא נרדמתי, הקאתי, או נדרסתי בזמן שחזרתי הביתה. ואז... בערך שעתיים אחרי שחצי התעלפתי למיטה הרגשתי גועל נפש כזה עולה בגרון, והקאתי אולי 2 ליטר נון סטופ לכל עבר, גם אחרי שאמא שלי הביאה דלי, המשכתי... יום למחרת אמא שלי כמעט רצחה אותי. ואז יצאתי למרפסת וראיתי 3 סדינים צהובים דוחים כאלה... והגשתי הזוי... :)

AeroSlash

New member
האמת, אם לחשוב על זה...

כאילו, אולי לא כל רוסי שותה וודקה על בסיס קבוע של חגיגות וכאלה, אבל תחשבי על זה, האם באמת נראה לך שיש רוסי שלא טעם וודקה לפחות אחת בחייו? זה כמו פשע נגד הרוסיזם שלו.

טעם זה בטוח

אבל לכל כל רוסי שותה על בסיס קבוע... גם הלא רוסים טעמו וודקה ויש ששתוים על בסיס קבוע

M a r U s k A

New member
יש לי וידוי...

.............. אפילו אני שתיתי וודקה
................. אבל אני ואלכוהול זה לא הולך, בפעם האחרונה שחבר שלי לקח יום חופש מהצבא והכין לי ארוחת ערב רומנטית לאחר שחזרתי מהבסיס והשקה אותי ביין, התאכזב מאוד!

Janem

New member
|:

גם לי יש וידוי... החברה שלי אוהבת לשתות הרבה... וזה רע.

לא - זה לא ילך.

תצפי לזימון לחקירה מטעם האינקוויזיציה הרוסית בגין השמעת דברי כפירה נגד האל.

למעלה