יקיריי

E K O

New member
עזבת מעריץ של Maiden../images/Emo35.gif

את לא יודעת מה את מפסידה....

M a r U s k A

New member
אופיר

שאני לא באמת אכתוב פה מה אני מפסידה.... ובוא נגדיר את זה כעניין רגיששששש אזזז שששששש

AeroSlash

New member
עזבי אותך...

אופיר ומיידן - מקרה אבוד
"ברוס דיקינסון!!!
ברוס דיקינסון!!!
ברוס דיקינסון!!!!
אהההההההההההההה |אורגזמה| ברוס דיקינסון
" קשה איתם

E K O

New member
אם כל אחד אחר היה כותב את זה - ניחא

אבל כתבה את זה גברת "סלאש - אני גומרת, סלאש - אני גומרת", שלא נמצאת במקום להטיף
ולמען האמת אני מקבל את זה בתור מחמאה אז

AeroSlash

New member
כן, אבל!

עברנו את הקטע עם סלאש. אני עדיין מאוד אוהבת אותו אבל לא ברמות של "סלאש - אני גומרת!!!!"

בקשר לפולטיקה את צודקת בהחלט!!

אנשים כבר עברו את גבול עם הפולטיקה הזאת!

E K O

New member
She Poor

- להוסיף לפורום -עוד- אנשים שלא קשורים בכלל לרוסיה [בשביל האיזון כמובן] - לשנות את הרקע, בכל פורום מצליח חייב להיות רקע מהמם, אני חושב על אש למרות שהצעות יתקבלו בחיבה [ואז ישללו על הסף] - להפוך את הפורום לפורום קומוניסטי - כולם מנהלים! מה ששייך לך שייך גם לי! - להוסיף עוד צבעים בהם אפשר לצבוע אנשים [מאחר וכולם יהיו כחולים כי כולם מנהלים]; ירוק לקנאים, לבן לסוציאליסטים וצהוב לפחדנים שלא מוכנים למות למען "Mother Russia" או לחלופין, למות למען אלה.... - לעשות מפגש פורום בקירקס להטוטים עם מסורים - כיף לכל המשפחה ואם מתקרבים יותר מדי ללהטוטנים - סיפור שאפשר לספר כל החיים! - בורשט כבקשתך! נמאס ללכת לפורום "אוכל", צריך לעשות אשכול של אוכל עממי ומתכונים מקוריים! - מישהו רואה כאן פסל של לנין? אני לא רואה כאן פסל של לנין.... כפיצוי - צריך להוסיף -שני- פסלים של לנין [אחד בפוזה של אצבע בין השיניים וחיוך מפתה ואחד בפוזה של "קח אותי עכשיו"]! - להוסיף לחזון הפורום [השטויות שכתובות כשנכנסים לפורום, "דבר המנהל" זה נקרא] את חזון הפורום האמיתי - ישראל אדומה וקומוניסטית! *לא להיעלב ו/או להסיק מסקנות אישיות לגבי הכותב ו/או הפורום
**Tal53 - לדעתי אתה צריך להשתמש בכוכבית הקודמת ברוב ההודעות שלך
*** ועכשיו ברצינות, להחזיר התעלקות, לעשות דיונים שבועיים, משהו שישאיר את הפורום פועל עם ובלי מנהל[ת] - זה יהיה נחמד....

TaL53

New member
חן חן למתחנפן:)

נתחיל בזה שלמרות ההצעה המפתה אנחנו פה עוד לא הפכנו לכ"א..לייבוא אנשים אי אפשר, שיבואו לבד!!!! לגבי צבעים- לבן זה אולי מתאים יותר למלוכנים(מי פה נצר לשושלת מלוכה ותיקה ומכובדת?!) צהוב אני מציע דווקא לאוהדי מכבי ת"א ולעצמי את השילוב צהוב-כחול(אוקראינה למי שלא קלט). לגבי אוכל זה יהיה קצת קשה כי תמיד נסכים שבסופו של דבר אין על וודקה(גם עם בורשט). לנין- אוף איתך!!! גם שמתי פוסטר של לנין ממטריקס וגם סרטון עליו מה"סימפסונים" ואפילו לא שמת לב?!!!!! תתבייש לך:( יש לי קצת בעיה עם החזון שלך. אני לא חושב שכול דבר שקשור לרוסיה אוטומטית= קומוניזם. לעומת זאת להוסיף לחזון הערה בדבר הגליית משתתפים בלתי רצויים לפורום טלאטביז יתקבל בברכה. בקשר לזכויות יוצרים על עלבונות אתה פונה לכתובת הלא נכונה... בינינו, כולם פה מבינים טוב מאוד את תוכן הדברים חוץ ממישהי אחת שמסרבת בתוקף לרדת מהעץ. אבל עזוב..אין לי רצון להרוס כול שרשור עם אזכורים עליה.

E K O

New member
פשרות

מכיוון שיש מלא צבעים ומלא שילובי צבעים, נעשה איחוד! לבן - כל מי שחדש בפורום [כאילו עדיין לא הספיק לקבל צבע] וכל מי שמהווה נצר מלוכני כלשהו [שיירדו אל העם] צהוב כחול - כל מי שאוהד את מכבי ת"א וגם כל מי שמצהיר על היותו אוקראיני ירוק - כל מי שבעד ליגליזציה של סמים [אני לא אתחיל להביא שמות
] וכל מי שאוהד את מכבי חיפה סגול - כל מי שאכל כרוב אדום ורוצה שכולם יידעו את זה וגם צבע ייחודי לבנות [בלי לרמוז שבנות אוכלות הרבה כרוב אדום] בטח שאפשר לייבא אנשים, איך אתה חושב שהמאפיה הרוסית עובדת? [ואם כבר מדברים על מאפיה רוסית, מעניין כמה הם הרוויחו ממכירת לחם בשבוע האחרון] נכריח את האנשים לבוא לכאן, אם הם רוצים ואם הם לא רוצים! [ואם הם ממש מתנגדים - גולאג!]

TaL53

New member
ואם אני עיוור צבעים?!:(((((((((

לא משנה..אבל הזכרת לי עם הסמים איך "עלה ירוק" הצליחו בבחירות. למי שלא יודע בבחירות של 99(אם אני לא טועה) עלה ירוק רצו עם פתק של "קנ" וישראל בעלייה רצו עם "כן" ופתאום באשדוד וכרמיאל עלו מאוד אחוזי ההצבעה לעלה ירוק. בסוף הסתבר שכמה אלפי סבתות התבלבלו בין הפתקים(כולל סבתא שלי):)

חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אויי... חזק.. זה אמיתי בכלל?? ואני זוכר בתעמולת בחירות 2001 את סבא שרון דיבר ברוסית... אוךך, זה היה קורעעע....

E K O

New member
כמה פעמים?

אלה אמרה אותו משהו כמו שמונה פעמים וזה רק כשאני שמעתי, מי יודע כמה שעות היא בילתה לבושה רק בחזייה שוכבת בפוזה לא נוחה על איזו כורסא [או מזרון בסימטה חשוכה] ומילמלה "לא עוד וודקה, לא עוד"?

AeroSlash

New member
לא, לא, באמת...

אחרי הפעם האחרונה ששתיתי בהגזמה, אני לא יכולה אפילו להריח וודקה, זה עושה לי רע, זה ישר מעורר אצלי בחילות [יצויין שבתור רוסייה גאה לא הקאתי מוודקה אף פעם, אבל הגעתי למצב כזה מעפן שקשה לתאר
]. אחרי הפעם ההיא, במסיבת גיוס של מישהו, שתינו איזה משהו שדווקא היה די טעים, עם אחוז יחסית גבוה, שתית בדיוק חצי כוסית מסקנה וישר התחילו אצלי רפלקסים של בחילות וכאלה, החלטתי לעצור את עצמי בחצי הכוסית ולהסתפק בבירה. לפחות מצאתי שיטה טובה לכל מי שרוצה להיגמל
.

למעלה