She Poor
- להוסיף לפורום -עוד- אנשים שלא קשורים בכלל לרוסיה [בשביל האיזון כמובן] - לשנות את הרקע, בכל פורום מצליח חייב להיות רקע מהמם, אני חושב על אש למרות שהצעות יתקבלו בחיבה [ואז ישללו על הסף] - להפוך את הפורום לפורום קומוניסטי - כולם מנהלים! מה ששייך לך שייך גם לי! - להוסיף עוד צבעים בהם אפשר לצבוע אנשים [מאחר וכולם יהיו כחולים כי כולם מנהלים]; ירוק לקנאים, לבן לסוציאליסטים וצהוב לפחדנים שלא מוכנים למות למען "Mother Russia" או לחלופין, למות למען אלה.... - לעשות מפגש פורום בקירקס להטוטים עם מסורים - כיף לכל המשפחה ואם מתקרבים יותר מדי ללהטוטנים - סיפור שאפשר לספר כל החיים! - בורשט כבקשתך! נמאס ללכת לפורום "אוכל", צריך לעשות אשכול של אוכל עממי ומתכונים מקוריים! - מישהו רואה כאן פסל של לנין? אני לא רואה כאן פסל של לנין.... כפיצוי - צריך להוסיף -שני- פסלים של לנין [אחד בפוזה של אצבע בין השיניים וחיוך מפתה ואחד בפוזה של "קח אותי עכשיו"]! - להוסיף לחזון הפורום [השטויות שכתובות כשנכנסים לפורום, "דבר המנהל" זה נקרא] את חזון הפורום האמיתי - ישראל אדומה וקומוניסטית! *לא להיעלב ו/או להסיק מסקנות אישיות לגבי הכותב ו/או הפורום
**Tal53 - לדעתי אתה צריך להשתמש בכוכבית הקודמת ברוב ההודעות שלך
*** ועכשיו ברצינות, להחזיר התעלקות, לעשות דיונים שבועיים, משהו שישאיר את הפורום פועל עם ובלי מנהל[ת] - זה יהיה נחמד....