יקיריי אהוביי ....

למה נשרפת?

נפל עלייך קטיושה? והיה נחמד?!
האנשים של היום

לא הערכתי את השמש נכון...

משום מה חשבתי שהשמש בכנרת פחות חזקה מים המלח, ושכחתי לשים קרם הגנה.. ואף אחד גם לא הזכיר את זה בכלל... ולמרות שכל האחים שלי מתאימים למוצא החצי תימני שלהם, אני יצאת הבהירה..
אז נשרפתי.. למרות שזה מתאים לי לעיניים

אה, והקטיושה לא נפלה עלינו,

נפלה מולנו (הממ טבריה).. כל הסופ"ש שמענו בומים... אז נשרפתי רק מהשמש. ועוד החזאים דיברו על טפטוף...לא יודעים כלום מהחיים שלהם

כן, אני יודעת שאת בהירה../images/Emo3.gif

לא בגלל שאמרת שנרשפת.. ANY WAY... למה מה, יש לך עיניים אדומות?
להבא- נא לשים מקדם הגנה, זה כאילו ברור...?

את יודעת שאני בהירה?

התמונה שלי הייתה שחור לבן, מה עד כדי כך רואים?
אני אולי לא שחומה כמוך, אבל אני לא אשכנזיה.. (סליחה מכל האשכנזים שפה..) ברור שאני שמה מקדם הגנה, תמיד! וזה מתאים לי כי העיניים שלי הם דבש-ירוק-חום תלוי בשעה ביום. יהיה יותר יפה כשזה יהפוך למעט שחום (עד שאני אתקלף...)

כן, עד כדיי כך רואים../images/Emo8.gif

ולהתקלף זה לא ממש נעים, כי שהבנתי. חברה שלי, לא ממש שחומה והיא גם עוברת את הגהינום הזה כשהיא חוזרת איתי מהים לאחר ימים היא מתחילה "לסבול" מקילופים. כמו כן עוד מישהי שאני מכירה. פעם אחת ממש הגזמתי בשיזוף שממש התחיל לי הקילוף בעור.. אבל למזלי לא ממש כאב לי, בעצם, לא כאב לי בכלל

קצת פיסיקה...

ים המלח יותר נמוך, השמש מפולטרת ביותר שכבות אוויר, ועדיין גם שם נשרפים. מה עבר לך בראש? רוצי מהר לשים אלוה-וורה. יש בג'ל ירוק נעים ומרגיע בכל בית מרקחת. אשל פחות יעיל.

לא יודעת מה עבר לי.....

גם צפיתי שיהיה טפטוף......זה מה שהחזאים אמרו, אז לא הבאתי קרם, אף אחד לא הביא שם....... עכשיו כואב לי בכתפיות של החזיה

אתן לא מתארות לכן כמה שזה מסוכן....

אני לא באה להטיף או משהו כזה, אבל באמת שזה מסוכן בטירוף. ואגב, גם אם מעונן אפשר להשרף, כל עוד יש שמש, נשרפים. חייבים לשים קרם הגנה, השמש מסוכנת. אני מסכימה ששחום זה יפה, במיוחד שאני בוזבוזית לבנה-ורודה. אני מורחת קרם הגנה 15, למזלי יש עכשיו קרם הגנה 15 בהסוואה של שמן קוקוס (אין לי מושג איך הם עשו את זה). והפלא ופלא לא נשרפתי, אלא נשחמתי לאט לאט, והצבע שלי נאה ויאה אפילו בשביל אשכנזיה ובטח ובטח מחמיא לעיניים הירוקות שלי. בכל מקרה השמש לא שווה את השריפה שלה.

למעלה