יקיריי אהוביי ....

מכחול 77

New member
יקיריי אהוביי ....

דובר כאן בזמנו על מפגש פורום ......... יש מצב להזיז את המהלך הזה קדימה ? יש מתנדבים ? יש הענות ?? יש רעיונות ??

מכחול 77

New member
אלטרנטיבה למה ???

אשמח באם תעזור לי לחשוב ......... חשבתי על רעיון של על האש משותף עם מוזיקה וכו' אשמח לרעיונות אחרים ......... יאללה שתפו פעולה זה לא בשמיים לארגן מפגש

האלטרנטיבה

שמישהו כבר מארגן אבל רק רשימה סגורה של מעוניינים (או וותיקים מספיק) ואותנו לא הזמינו? גם לא יספרו לנו אם יש כזה, כדי שלא נעלב. למעשה זה בטח כבר קרה אתמול ואנחנו מבזבזים את המקלדת.

../images/Emo10.gif ניפצת לי את התקווה...

עד שהתחלתי להתרגל למחשבה לפגוש כאן אנשים... עד שהשתדלתי לצאת מהמבוכה......

הממ

שניהם בערך..... בהתחלה לא חשבתי שאני ארצה ללכת כי זה מביך, אבל כבר התחלתי לצאת מהמבוכה ולחשוב שזה יהיה מאוד נחמד ואז באת וניפצת לי הכל.. אולי הם באמת נפגשו???? עד שיצאתי מהסרטים שלי????

מכחול 77

New member
מה הקשר ..........???

אומנם הלב כואב ותאמיני לי שליבי עם תושבי הצפון יתרה מכך יש לי המון חברים ומכרים מהאיזור ואני בקשר רציף איתם אבל החיים חייבים להמשך .......

נכון, טירוף מה שהולך בארץ, אבל

זה לא אומר שנפסיק לצחוק, לצאת, לשמוע מוסיקה, ללכת להופעות (שבטח יבוטלו
) ולהפגש עם חברים. אתמול באמצע בילוי עם ילדיי, העיניים כל כמה זמן הופנו לשמיים, כי המסוקים לא הפסיקו לטוס מעל (היינו בקרב בסיס ח"א) ואחריהם הגיע הרעש של מטוסי הקרב כמה פעמים - אין זה אומר שהפסקתי את הפעילות השגרתית שלי. הדודה מאמריקה כבר התקשרה בהיסטריה שנבוא אליה כולנו כבר השבוע. חברה טובה הציעה את הממד שלה אם יתחילו ליפול טילים על ת"א. SO? אני ממשיכה לחיות כרגיל, אבל - עם תחושה מגעילה בלב ובנפש, פחד עצום כאמא לילדים, דבוקה לחדשות וקופצת מכל מבזק; דאגה ומחשבה על תושבי הצפון וחיילי צה"ל (בשטח, בים ובאויר). ואם מפגש פורום יעלים לשעה-שעתיים את כל זה - מה רע?

הפעם שוקולדית , ההיא ממש צודקת

תראי אותי - גזרתי על עצמי שתיקה כי לא יכול להוציא מהפה משפט רציני . פעם אחת ניסיתי להוציא , ויצא לי מן קול כזה מוזר .. מישהו אמר לי שקוראים לזה 'גרעפס' .. מתי מפגש ?!

למעלה