יצרתי עולם ....

l o s t

New member
יצרתי עולם ....

אני יודע שהוא לא מושלם (הוא בכלל לא ממש טוף) אבל חפיף תקראו ותאמרו לי את דעתכם ...... עולם : סקלנדר תיאור : עולם סקלנדר הוא עולם פוסט מלחמת עולם בקנה מידה של ימי הבניים..... העולם עצמו נשלט עד לאחרונה על ידי עלפי העצים במהלך המלחמה גילו האנשים שיטה להיפתר מהם הם הציתו את היערות היום סקלנדר הוא עולם הרוס ומפורר שנשלט כרגע על ידי האנשים אחרי שנדחקו העלפים למערות וליערות האחדים שנותרו בודדים אכשיו הקרב מממשיך בצורת קרב גרילה העלפים נכנסים ויוצאים ההרג נמשך יש עוד כמה נסכיות שרוצות שליטה ולעולם ומוכנות להיאבק בישבלו .... בנתיים הגמדים חזקים ביותר וממשיכים להתעשר צבואתם ענקיים וכול עיר העמודת בפניהם במהרה נכנעת ...... העלפים זקוקים למנהיג ולגיבור במהרה אחרת גורלם יחרץ .... חלקם בגדו ועברו לאנשים ונשאר גרעין קטן של עלפים שימותו למען המטרה ..... עמים : הפלנים : עלפים פאנטיים שעומנו במשך שנים ללחומת גרילה מדויקים ומהירים מסוגלים להכות בכול מקום ובכול זמן ללא התרעה ההישג הגבוה ביותר שלהם הוא כבישת מכרה המירט´ל מהגמדים ובזיזתו .... כך שהמעט שיחידה זו מצויד באפון יוצא מהכלל .... הרלונים : העלפים שבגדו תמורת מחסה והבטחה שיחוסו על חייהם הסגירו מידע לגמדים שעזר להם רבות במלחמתם נגד העלפים .... יש עוד ! אירועים חשובים ...! מלחמת הגדה: שם ניפגשו האנשים והעלפיםם לקרב המכריע על הגבול הטבעי המפריד בין הטרטוריה של העלפים ובין הטרטוריה של האנשים והמדים שני הצבאות נפגשו בגדות בהתחלה יד העלפים הייתה על העליונה בגלל הקשתים המעולים אך הגמדים שאבו את המים על ידי חפירת מכרות מתחת לנחל ומיטוטם ואז הפרשים עברו וטבחו בעלים מימונו של חייל חייל : מרוויק קרוסנדו מספר סידורי : 45834544367 יום 7.5.197 הקרב החל הקשתים שלנו פוגעים במטרות שנמצאים מולינו ואז הנחל התרוקן במהירות ממימיו הפרשים עברו חתכו בנו חיילים לא יכלו להגיב הם עברו את קווינו ותקפו אותנו מכול האגפים מכונות מלחמה כבדות סוסים חמושים היעלות ..... הרגו בנו כמו בכלום חלק תפסו .... בסוף הקרב האזור כולו היה מחוסה בחלקים פנמיים דם הדשאא נהיה אדום לפי הערכות נהרגו בקירוב 277.000 עלפים הם המשיכו לכיוון היער לא היה להם משנה הציתו כול מה שהיה בלי כבווד לצומח אלינו ניסה לעזור אך כוח של אל המלחמה היה גדול מדי גשם של אש ירד הכול נשרף משפחות שלמות נהרסו חלקינו ניסנו להמשיך להתנגד אך לא היה סיכוי רצח ורצח ללא איכפתיות ..... בגשר היה הכי גרוע הדם נשפך ממנו כמו מים זה נראה כאילו הנהר עומד להתמלא מחדש בדם העיר הגדולה נהרסה .... מפה עד למחיקה טוטלית קרובה עד מאוד מי שימצא את פסית מידע זו שיזכרו ולא ישכחו !

לא קראתי את הכל אבל כבר יש .......

לי הערה: העולם שלך מת מדיי הוא אחרי מלחמה והרבה ערים הרוסות והיערות הגדולים ההם נשרפו (העולם רק נוצר והוא כבר שרוף?) צריך קצת ערים משגשגות ומיליונרים אבל גם כפרים קטנים ומקומות דפוקים תמיד צריך גם את הממוצע (ערים קטנות) ומה זאת אומרת העלפים שולטים זה לא מתאים לאלפים הם אוהבים את הפרטיות שלהם והם אוהבים לחיות בתוך עצמם נ.ב DDN יתעצבן על עולם שנשלט על ידי אלפים הוא שונא אותם

l o s t

New member
כנסו לפה !

אהם אהם ! הוא לא מת הגמדים עשירים...... לא התכוונתי שהעלפים שלטו התכוונתי שהם היו נגיד כמו אמריקה משנים את הכוון לטובתם .... יש ערים משגשגות כמו של העלפים ושל הגמדים אבל אני רציתי להתמקד בנקודות החשבות .... נ.ב. 1. תודה שאתה מגיב ! :) 2.למה שDNN יכעס הרגתי את רוב העלפים והפכתי אותם לחלשים.....

DDN

New member
DDN דווקא מרוצה!

מכות יקבלו האלפים האלו. אהבתי את רעיון העולם שלך, ואני לא מסכים עם השה"ם האפל לגבי ה"עולם המת". רעיון העולם שלך חביב ביותר, ונהניתי לכתוב מה שקראת. גמדים שולטים גם אהבתי. ו. . . . שני הרעיונות האלה הם דברים שיישמתי גם בעולם שלי. אצלי האלפים שלטו, הגמדים הצליחו להתמרד, והתעללו בהם חבל על הזמן (על גבול האכזריות, סדיסטיות שאני יכול לספק) אני נהניתי ממה שקראתי על העולם שלך, ואין כל רע בעולם עני! עולם עני, הופך אותו למסוכן יותר, מרושע יותר, ובקיצור, קרב HARDCORE אחד גדול. אהבתי את האלפים האכזריים שלך. בקיצר, אהבתי.

DDN

New member
DDN זה אני!

אני מרשה לך להשתחוות בפניי קנדר!

רמץ

New member
מצויין../images/Emo45.gif

כמה שאלות: מדוע הצטרפו כל כך הרבה עלפים ל"מחנה היריב"? הם מקווים "להטמע" באוכלוסיה האנושית? האם הגמדים ובני האדם הם בעלי ברית? - אילו ערים, אם כן, נמחצות תחת אגרופם? בסה"כ עולם מצויין. כבר שכחתי את היופי והקסם שיש בעולמות עם הסטוריה מפורטת ומתחים בין הגזעים/מקצועות. כל הכבוד ותודה.

l o s t

New member
אני ימשיך לעדכן את העולם ....

העלפים מקוווים שלא ירצחו בהם אחרי מאורע מסוים ...........(בקרוב) הגמדים ובני האדם הם בעלי ברית בעל כרוחם אבל אחרי הניצחון על העלפים ניהיו יותר נטרליים ..... והנה עוד חלק ממחיצת עיר הפעם ממפקד האוגדה של הגמדים .... 4.2.198 זהו מבצע הנדסי מבריק ! אנחנו חפרנו מערות מתחת לחומתיהם וברגע שאני יתן את הפקודה הכול יתמוטט והעיר תהיה פרוצה .... 6.2.198 העיר נפרצה טיהרנו אותה .... אין יותר עלפים שטלתנים אבל מעשי הטבח היו קצת לא לטעמי .... אבל זה משמגיע לגזע ארור אשר הורס את עולמיננו ... זה פעל הגאונות החמות נפלו והמגינים שעליהם גם כן ... אז נכנסו והרגנו בם כמו שצריך .... המגינים העלובים שנשארו ברחו פחדנים חלק גדול עבר אלינו ומסר מידע תמורת חייהם אבל בסוף נשיג את כולם .... יש לנו בעיה קטנה אם המנהיג האנושי הוא רוצה חלק מהשלל .... אבל אנחנו נטפל בכך.... העלפים כינו את העיר מדהימה .... לא יודע למה ?... רק הריסות .... המכרים שלנו יפים ... העלפים מזהמים את האדמה ולא ננוח עד שכולם יעלמו .... נכתב במחנה 572 מחנה להטניית עלפים מחדש ....

ניהליסטי, קודר, רצחני

מזכיר משחק מחשב. חוץ ממלחמה יש שם עוד משהו? בקיצור - משעמם. ראיתי פוסט-אפוקליפסות טובות יותר. החל ב"מקס הלוחם" וכלה באתאס.

Gilgam69

New member
עוד ! עוד !

קבל ח"ח עצבני על העולם
(למי שלא מכיר את הביטוי, זה ביטוי הערכה בצבא). נהנתי מאוד לקרוא מה שכתבת והעולם נשמע מאוד מעניין... בקיצור, כל הכבוד על העולם ותמשיך ככה... מחכה לעידכונים והמשכים.

l o s t

New member
לא נעים לפרסם שום דבר ....

כי ישר מישהו יקרא לזה מפגר ..... אם נותנים ביקורת אני לא מבקש שהיא תהיה חיובית אבל הסברים לא ... עולם X הרבה יותר טוב שלך דפוק ביי ! זו הודעה מטומטמת מילא תפרט... אבל גם לא ... משעעמם ...? אתה מכיר תעולם לפרטי פרטים ? !! לא !!! אז בלום את פיך בבנושאים שאתה לא מכיר ! קפיש ?

DDN

New member
סליחה?!

גיל נתן לך תגובה חיובית פה! נראה לי שרשרת למקום הלא נכון. . . . כולם פה חוץ מהבלש והשה"מ נתנו לך ביקורת חיובית. אני וגיל מאוד אהבנו. מה הבעיות?

l o s t

New member
הביקורת של השה"מ הייתה טובה ...

כי הוא הגיב בתגובה למשהו אבל אי אפשר לכתוב כלום בלי שבלש יקרא לזה אידיוטי מפגר וכדומה .... השה"מ עשה טוב ... ביקר ביקורת שעוזרת ... אבל ביקורות מפגרות של בלש הורסות ....

DDN

New member
הנקודה שלי הייתה,

שמה שכתבת לבלש, שרשרת תחת גיל, כאילו אתה עונה לגיל. כולם פה מבינים את זה, אבל אנשים שלא מכירים את הנפשות הפועלות בפורום לא יבינו. שים לב לאן אתה משרשר!

Gilgam69

New member
נעלבתי ../images/Emo7.gif

בכל מקרה, אל תחשוש לכתוב הודעה רק בגלל תגובות. יש פה אנשים (ע"ע DDN ואנוכי) שכן רוצים לשמוע עוד, ביחוד שלשמוע על עולמות של אחרים עוזר בכתיבת עולם בעצמך (משהו ש-DDN ואני עושים כבר שנים ועדיין עושים זאת). תגובות יכולות להיות טובות או רעות, אבל אל לך לקבוע דרך פעולה רק בגלל שיתכן שתגרור תגובות רעות וביחוד שאתה יודע שיש לך גיבוי של תגובות טובות מאוד. נ.ב. עדיין נעלבתי ! ! ! אה, ועוד משהו... תמשיך לפרסם על העולם שלך.

l o s t

New member
סליחה

אני ימשיך לכתוב ............................. אני כבר אכשיו כותב משהו אבל הוא די ארוך אז תצתרך לחכות קצת... תודה רבה !

DDN

New member
רגע רגע

מה זאת אומרת "ביחוד שלשמוע על עולמות של אחרים עוזר בכתיבת עולם בעצמך " אני לא מסכים עם צירוף המילים "של אחרים". אין כזה דבר. לפי המדריך לדיקטטור המתחיל, פרק 2, עמוד 71, פסקה 3, הכל שלי איך יכול להיות משהו של אחרים? ידידי המלומד, אני מבקש שתדייק יותר בפרטים להבא. וללוסט, אני פוקד עליך להמשיך לתכנן את העולם החדש שלי

l o s t

New member
לא כול כך ארוך אבל נגיד !

כוחות ! עמים : הפלנים : עלפים פאנטיים שעומנו במשך שנים ללחומת גרילה מדויקים ומהירים מסוגלים להכות בכול מקום ובכול זמן ללא התרעה ההישג הגבוה ביותר שלהם הוא כבישת מכרה המירט´ל מהגמדים ובזיזתו .... כך שהמעט שיחידה זו מצויד באפון יוצא מהכלל .... הרלונים : העלפים שבגדו תמורת מחסה והבטחה שיחוסו על חייהם הסגירו מידע לגמדים שעזר להם רבות במלחמתם נגד העלפים .... עלפים : יש את העלפים הרגילים שנמלטו וחיים כיום במערות וניצודים על ידי גמדים ובני האדם הגמדים : המרוויחים הגדולים מהמלחמה התעשרו בהרבה מבזיזת הערים של האלפים ולקיחת השטחים כמאט כול סקלנדר מחוסה ממתחת במערותם ובמכרותיהם כיום הם במצב של כמאט שליטה כוללת ..... האנשים : עם שנהיה ממורמר במשך השנים חשים נבגדים עקב העובדה שלא הרוויחו כלום במלחמה כשהם נלחמו נגד האלפים יחד עם הגמדים האנשים מנסים בזמן האחרון להתקרב על הרולנים (אלפים שבגדו) האנשים שאוצרם התדלדל אחרי המלחמה בקשו הלוואה מהגממדים אחרי שהגמדים סירבו האנשים התרגזו אילו מעורות אותו יום .... תחילת הפגישה : אנשים : שלום, בנו לפגישה זאת כדי לפדות חוב אשר אתם חייבים לנו מהמלחמה הגדולה .... הגמדים : איננו חייבים לכם דבר ... האנשים: אובחן אנחנו כן נלחמנו איתכם במלחמה האם לא תתגמלו אותנו ? הגמדים: אתה צודק לא חשבתי באותו רגע .... אני מצטער האנשים : אז אתה מסכים איתנו ? הגמדים : אובחן כן .... האנשים : אנחנו רוצים הלוואהה על 500,000 מטבעות זהב הגמדים : חוצפן ! מחיר גבוה מדי ואיך תחזירו את זה בדיוק ? האנשים : מחיר גבוה מדי , סליחה ? אנחנו נלחמנו כתף לכתף ונהרגו מספיק מחיילינו אנחנו תובעים פיצוי ! הגמדים : באיזה זזכות אתם תובעים ? האנשים : בזכות דם אנשינו הגמדים : מה אנשיכם יכולים לעשות בלעדי התחמושת שסיפקנו ?!! האנשים : אנחנו דורשים שליש מהשטחים הכבושים ו500,000 פיסות זהב הגמדים : לא בא בחשבון יצור עלוב ! האנשים : עלוב ?!! חזור למחילותיך גמד ! הגמדים (שלפו את נשקיהם ותקפו את האנשים) האנשים(נוסגים) אחרי שעתיים בערך של רכיבה עברו מחצית הדרך לעירם תקפו עלפים את הרוכבים (אנושייים) והרגו אותם ...... ככה לפחות מספרים .... זהו בערך העמים העיקריים יש עוד שבטים קטנים אבל זהו בערך

למעלה