יצרתי עולם ....

l o s t

New member
מצטער שאני מציק ......

העיר אשר נכבשה ב2 ל6 נקראה דפלנטר.... וכך סופרו מאורות אותו יום מראש העיר המכשף ... "ארורים הגמדים איך הפילו את חומתינו ? !! גובהם 12 מטרים ... הם נכנסו לעיר למגנינו לא היה סיכוי טבחו בהם גם באלוו אשר נכנעו הציתו בתים שמשפחות חיות עדיין בהם יקוללו הגמדים האלו לעד ומקום זה איתם ! אני יזמן את מועצת העיר ויחדיו מקום זה יהרס ..." אחרי שעה .... "זאתי תהיה הכתיבה האחרונה ביומן זה ... אני וחברי המועצה החלטנו להקריב את עצמינו.... למען הרוע שמבפנים לא יצא לחופשי .... נקווה ויום אחד מקום זה יחזור אלינו ... מקום זה יקולל בנשמתינו לנצח ..."

l o s t

New member
דו"ח סיור בתעלות דפלנטר ......

" הסיור החל בשעה 20:00 במהלכו בדקנו את התעלות החומות שקרסו חסמו לנו חלק מהדרכים בשעה 21:18 מצאנו את הסיור הקודם בהתחלה לא נראתה ללנו סיבת המוות ברורה אחרי בדיקה מעמיקה יותר מצאנו את סיבת המוות מישהו פער להם חור בראש אותו גודל כמאט בכולם ראינו חומר אדום דמוי דם קרוש שלא הבנו מה הוא סיבת המוות עוד יותר לא ברורה כי הקסדה לא נופצה ואין בה חור זה נראה שהיחידה הורידה את הקסדות ואז יצור או יצורים פגעו בהם אך זה לא הגיוני כי המפקד פקד שלא להוריד את הקסדות מחשש למפולת ... סוף הסיור 24:30 ..." תגובת המפקד : " יש צורך לבדיקה מעמיקה אלו כנראה עלפים שפגעו בהם ורצו להטיל את האשמה על יצור אחר יש צורך בחיזוק ההגנה וסריקת העיר פעם נוספת ..." תאריך ה 8.2 .....

Gilgam69

New member
שוב, כל הכבוד

ממש כיף לקרוא את מה שכתבת, תמשיך בעבודה הטובה. שנה טובה לכולנו.

l o s t

New member
שנה טובה גם לך ....!

אני כרגע עובד על מפה ואני יפרסם אותה בקרוב ! ...

הלדין

New member
זמן

ישנו יסוד בעייתי בהודעה של LOST. איך כותב היומן יודע מה השעה? מכיוון שזה אמור להיות עולם ימיביניימי, הוא אולי יכול לדעת מה השעה בהנחה שיש לו שעון מים/חול/משהו אחר בבית אבל מנין לו לדעת את מניין הדקות? ומה אורכה של היממה בעולם שלך? הקונספט של מלחמת הכל בכל הוא מעניין אם אתה מציג אותו היטב ומסביר אותו.

l o s t

New member
מה הקשר לזמן ? !!

זה מבוסס על יום לא זמן .... ! ואיך יודעים כשעבר יום ! (אני יודע שזה קשה אבל תנחש ...! ) השמש שוקעת וזורחת ! ושנה טובה !

l o s t

New member
ודרך אגב ....

שעונים מדויקים (יותר) הוצאו במאה ה15 ועבדו שנים רבות עובדה : יש שעון בכתדרלה מסויימת שעובד 600 שנה !! דוגמה : הגמד יודע שהסיור שלו מתחיל ב 16:00 ונגמר ב 18:00 בבסיס הוא יודע מה השעה ? ! אז נגיד הוא מצא ב17:31 גופות הוא חוזר הוא יודע שעברו 29 דקות מאז המציאה חשבון פשוט מראה על הזמן של 17:31 קפיש ?!

הלדין

New member
הם מציינים את השעות, לא את הדקות.

לפי התיאור שלך, הגמד המסכן שלך מביט למעלה ובודק מה השעה, ואחר כך הוא ממלמל לעצמו "חמש ודקה", כעבור פרק זמן לא מוגדר, "חמש ושתי דקות" וכך הלאה. והוא לא יודע! כיצד אתה יודע כי חלפו 29 דקות? אתה מרכיב עליך שעון או שיש בסביבתך שעון או מישהו מספיק נחמד לומר לך את השעה. בהנחה שמדובר בגמד סטנדרטי, הרי הוא עתיד לחיות מאתיים עד חמש מאות שנה. חוש הזמן שלו אם כן שונה מחוש הזמן של בן אנוש. עבור גמד, יום יראה כמו חצי יום, איך הוא יכול להיות מודע לדקות שהן חלוקה מלאכותית של הזמן שהומצאו ע"י בני אנוש לשימושם של בני אנוש?

l o s t

New member
...!....!....!....!.....!.....!

למה עבור גמד זה יראה חצי יום ? ! גמד לא חיי 200 שנה הוא חיי כמות זמן שנקבעו בישבליהם לא ?! הרי אנחנו המצאנו את המונח שנים בשביל גמד יכול להיות ששנתיים יהיה רק שנה בישבליהם ?! הזמן הוא נקבע לכולם כי נגיד שתי דמיות מגזע נפרד קובעות להיפגש לקרב והשעה היא שעה שונה אז הם יפספסו אחת מהשניה לא ? ! אז השעון שהמציאו בני האדם הוא השעון של כולם למה ? ! כי לי אין כוח להמציא שעון חדש ! וכי הוא הומצא ריאשון ואם כול כך מפריע לך הזמן אז תומר אני ימציא שעון של גמדים ! טוב ? !

Gilgam69

New member
אולי...

לגמדים יש חוש מיוחד לזמן. הם פיתחו אותו על גבי דורות ועקב היכולת ההנדסית יוצאת הדופן של הגמדים הם יכולים להעריך את הזמן בדיוק של דקה!!! חוץ מזה, מי אמר שאת חלוקת היום לשעות ודקות עשו בני האדם?

l o s t

New member
guardiner

עירם של הגנומים ... העיר היחידה בסקלנדר שלא ננגעה על ידי המלחמה ... הזרים היחידיים שהורשו להיכנס לעירם היו בני המלכות של העלפים ... מישיבת הממשלה של הגנומים ... יושב ראש : " אני מודאג מקצב ההשתלטות של הגמדים שעמתי שפלנדר נפלה אני לא חושב שנשארו לעלפים ירחים רבים ..." חבר א : "אני חושב שאנחנו צריכים להתקרב אל הגמדים .." יושב ראש : " ולתת להם לשלוט ... " חחבר ב : " הוא צודק אין לנו סיכוי מול הצבא של הגמדים ..." יושב ראש : " ומה אנחנו יכולים לתת לגמדים בתמורה להישרדות שלנו ? " חברר א : " את הידע שלנו" יושב ראש : " אני המום הצעה טיפשית כול כך ...! בנתיים נספק נשק ותחמושת למחתרת של ידינו העלפים..." חבר ב : " בשביל מה לעורר את חמתם של הגמדים יותר ? " חבר א : "צודק ... צריכים לגייס כוחות חירום ולשלוח מרגלים לעירם של הגמדים ..." יושב ראש : "לזמן כוחות חירום ולגרום לפניקה ?! ומה גורם לך לחשוב שצאינו שלא נלחם שנים מול אויב יהוה מתמודד הולם לצבא הגמדים ?" חבר ב : " נשלח מרגלים ורק מרגלים יש הסכמה ? " חבר א : " כן " יושב ראש : " כן " חבר ב : "זה יעשה ..." יושב ראש : " אני מצפא לדיווח מלא עד הירח הבא..."

pumiforever

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי
תמשיך לעדכן

l o s t

New member
נראה לי שאני יעזוב את הפורום

אז היה נחמד להכיר את כולכם ולדבר איתכם באיי סי וזהו כנראה להתראות .....

יש לי בקשה!

העולם שלך נורא יפה וחוץ ממה שכבר הערתי הוא דיי טוב אבל חוץ מבני אדם, אלפים וגמדים אין פירוט על גזעים שמשתמשים בהם פחות אז רציתי לבקש שתוסיף היסטוריה על זוטונים,גנומים,קנדרים או כל יצור דומה אחר שיהיה קצת רקע גם עליהם!!! תמשיך-כך! העולם שלך נבנה בצורה יפה מעוד ותודה מראש השה"ם האפל!

יש לי בקשה!

העולם שלך נורא יפה וחוץ ממה שכבר הערתי הוא דיי טוב אבל חוץ מבני אדם, אלפים וגמדים אין פירוט על גזעים שמשתמשים בהם פחות אז רציתי לבקש שתוסיף היסטוריה על זוטונים,גנומים,קנדרים או כל יצור דומה אחר שיהיה קצת רקע גם עליהם!!! תמשיך-כך! העולם שלך נבנה בצורה יפה מעוד ותודה מראש השה"ם האפל!

l o s t

New member
הם כבר נמצאים אבל....

עדיין לא הגעתי אליהם אבל הם נמצאים שם (אפילו בקטע חשוב!!) ולי יש שתי שאלות אילך : 1. מה זה קנדרים ? 2. אתה רוצה להצתרף למשחק ?

ד ג י

New member
רק להגיד שההודעה הזאת...

הגיעה להודעות המעודפות של תפוז כל הכבוד ל LOST

pumiforever

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה לא יכול לדרוש שום דבר, בלי לבקש בהתחלה רשות מה-"אביר פורם Wanna be" (שזה אני כמובן!) ובלי להעלות מס לדרקון!

למעלה