יצפאן

רציני20

New member
ראינו כבר זה מה שראו בסרט שלו

עם הטיול בסאפרי לא? מישהו הקליט וזוכר את זה...?

רציני20

New member
לילה טוב לכם לילה טוב לכולנו../images/Emo41.gif

אתמול היה טוב ויהיה גם מחר ולילה טוב אווו לילה טוב ולילה טוב ויהיה........לילה טוב לכם.... מבולמיץ´ מצילי מאריק ממני מסינגודלה מניצן מגילי ממאיר מחגי מליאור מגדי מי לא היה פה ואואואההה חצי אוסקר היה פה.........
אתמול היה טוב אתמול היה טווובבבבב גם יהיה גם יהיה בטח ממחחרררר ולילה טוב או לילה טוב ולילה טוב ויהיה גם מחר................תינתיננינתינ תינ תינ תינ נינייי(קולות של גיטרה)(סיום של ירח) לילה טוב....

ניר

מה הקשר? הוא לא יביא את אותם הקטעים שהיו כבר, אלא קטעים חדשים. ועכשיו עד שאני אראה את זה, יקח שנים, כי אין לי כבלים, ואין לאף אחד שאני מכירה כבלים (בטווח ה20 קילומטר ממני), ואוף אחד גדול, זה מה שיש לי להגיד. תדווחו בבקשה בפורום מה היה טוב?

גם לי אין !! ../images/Emo7.gif

רוני, את לא היחידה שתסתפק היום בדיווחים בלבד.. גם לי יש yes..
אבל למזלי ידיד שלי יקליט לי ובסופו של דבר אני אזכה לראות את זה..

כן, בהחלט..

אני אביא ספריי, את תביאי כובע שחור וכפפות ונפתח בהפגנת ענק..
זה לא רק יצפאן אלא גם ההופעות שמשדרים כל שנה בערוץ 3 בקיץ
..
שביתה? אני בעד
אף אחד לא ימנע מאיתנו לראות את שלמה.. אגב, האירוניה היא שאם אני לא טועה גם לשלמה בעצמו יש yes..

1סקרני

New member
חחחח..פיספסתם קטע גדול אצל יצפאן

יצפאן בתחילת הראיון צחק על שלמה ארצי..ואמר לו שמרוב השירים שהוא שר בתוכנית שלו אפשר היה להוציא עוד דיסק...חחחח ואז הבמאי הראה את כל השירים (בקצרה) ששלמה שר...וואלה,באמת הוא שר הרבה שירים אצל יצפאן.(טוב..יצפאן חבר טוב שלו). ואז אחרי שיצפאן סיים להראות את קטעי הוידאו האלה...שלמה ארצי אמר ליצפאן שהוא רוצה עכשיו להראות לו את כל הפעמים שהוא שר אצלו. א יצפאן שאל:..איפה??? שלמה ארצי:אצלי. ואז הבמאי (מבלי שיצפאן ידע בכלל שזה מה ששלמה הכין לו) שם בערך 6 קטעי הופעות שונות שבהם המצלמה קלטה את יצפאן. ואיזה קטעים זה היה.חחחחחחחחחחח יצפאן לא תמיד קלט שמצלמים אותו..והוא התחיל להתפרע כמו ילד אהבל.חחחח ומי שהיה בקיסריה יודע שיש שני מסכים ענקיים ומצלמה שמצלמת את הקהל תוך כדי ההופעה...ומידי פעם עושים קלאוז אפ על דמויות מסויימות מהקהל. אז שלמה שר שיר שקט...ופתאום עבר לשיר קיצבי...וכל הקהל באקסטזה...חחחח ומי נהיה עוד פעם אהבל?...חחחח..יצפאן..... המצלמה במקרה קלטה אותו...עשתה עליו קלואוז אפ....ובהתחלה הוא לא שם לב..אחרי 3 שניות הוא קלט שהוא מופיע בגדול ענקי בכל קיסריה...שהוא באקסטזה...חחחחחחחחחחחחחחחח....הוא נבהל חבל על הזמן.חחח אתם חייבים לראות את השידור החוזר ביום חמישי. אה..ודרך אגב,שלמה סיפר משל מאוד יפה בתוכנית. אם תרצו אספר

טוואנדה

New member
צהרים טובים

דרך אגב- מישהו ראה אתמול יצפאן?, אני חייבת לציין שהיה "משעשע" ביותר בכל אופן, הבנתי שיש הופעה בקיסריה במוצ"ש בעוד שבועיים, שאלתי היא: כמה עולה כרטיס למופע? היכן אני יכולה לקנות? והאם יש אפשרות לקנות כרטיסים בויזה דרך הטלפון? תודה מראש ויום טוב

שיר3

New member
כן ראיתי.

ראיתי את שלמה ארצי אצל יצפאן היה מגניב. בקשר להופעה בעוד שבועיים אני בספק אבל תנסי אולי נשארו כרטיסים בודדים יש לך בלוח אירועים שרוני הכינה רישומים של כל מספרי הטלפון תנסי שם.

Dor K

New member
דווקא

אני הבנתי שעדיין יש כרטיסים לבכורה. אולי נגמרו באמת, בכל מקרה, כדאי לבדוק עדיין.

כמו אז

New member
אפשר למצוא תנסי

תנסי בהדרן משרד כרטיסים נשארו כרטיסים לצמאון!! או בחיפה!! בהדרן אני יודע שנשארו בהצלחה!!

למה אין הודעה על זה ש....

חברים יקרים, יום טוף לכם!!!!!!!!! ברור שיהיה טוב במיוחד לכול אלו שראו אתמול ב-10 ערוץ 3!!! התכוונתי להיות שם אבל לא היה לי טרמפ בסוף (ואין לי אגורה שחוקה ככה שגם באוטובוס לא יכולתי לנסוע...) אבל סיבת ההודעה היא שאף אחד לא ציין פה היום את צבע החולצה של שלמה אהובנו................ אפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא רק אפורה אלא גם ממש יפה חוץ מזה הביצוע של ע"פ תנועת הרכבות היה מוצלח ביותר (למרות שביני ביתי לא הבינו מה הקשר בין שלמה לקטעי המוזיקה הקצת מזרחיים שהיו...) אבל היה טוב... כרגיל... חוץ מזה בטח שמתם לב איזה חמוד הוא היה כשיצפאן שיגע אותו....
ואיזה פרצוף מתוק היה לו.......!!!!!!!! זקוקה להופעה!!!!!!!!!

למעלה