יצירתיים כנסו!

יצירתיים כנסו!

אני צריכה רעיונות לפעולה על "עצלות" חשבתי לקחת את זה בקטע 'סטלני' כזה שבתחילת הפעולה אני עושה להם ריצות וכושר ועושה להם סיבובים, ואז אני מביאה אותם לחדר מלא בקטורת וכריות.... עכשיו, בתוך החדר- חוץ מדמיון מודרך- אין לי רעיונות לדברים אחרים לעשות להם!!!! פה רציתי את העזרה שלכם....יש לכם רעיון לפעילויות קלילות לפעולה הזאת? אולי לנצל את זה לשיחה כלשהי??- אני לא רוצהה לחפור להם יותר מדי...שיהנו מהרגע! ולבסוף, אם למישהו יש קטע של דמיון מודרך (..."תעצמו את העיניים....תדמיינו שאתם עכשיו באי בודד במיאמי...יש לידכם רק דקלים ושמש שמאירה על הפרצוף...") ורעיון לשיר שאפשר להשמיע ברקע אני אודה לו מאוד

danduna6

New member
אפשר לעשות מעגל מסאג'ים

קאוואקה דלה אומר עם קרם ידיים ואני מצרפת לך טקסט http://www.derech.net/relax4.htm

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif כנסי...

את יכולה לתת להם קערות עם מים וקצת סבון, שישטפו את כפות הרגליים, שהם ישבו על מזרונים/ כריות, ותעשי להם רפלקסולוגיה (יש כאן קצת מידע בנושא... סתם תדריכי אותם איך לעסות את הרגל ומה כל אזור אומר..). את יכולה לתת להם קרם רגליים שישימו שם... לסיום את יכולה לקנות להן (אם את מדברת על בנות... רב הבנים יעדיפו לא לעבור פעילות כזו...) לקים וכל מיני שטויות שיעשו... ואם אלה בנות אפשר גם קרמים לפנים ודברים נחמדים כאלה... ואני מצרפת דימיון מודרך מגניב..

וואי תודה רבה...

תודה לכל מי שעזר

danduna6

New member
אה ו ..

אפשר גם להכין עם סבון ומים מן שקיות נעימות כאלה בשביל הכיף ושיכינו בעצמן קרם אבוקדו או משהו כזה בטוח יש הוראות הכנה באינטרנט

דרך אגב, לאף אחד אין דמיון מודרך

קלאסי? חח כזה בלי טריוויה בתוכו....כי אני מעדיפה שלא יצטרכו לחשוב יותר מדי
חיפשתי וחיפשתי ואני לא מוצאת דמיון מודרך כמו שצריך!!!

cohen shir

New member
דימיון מודרך ממציאים.

דימיון מודרך זה משהו שמבחינתי לפחות את ממציאה על המקום וזורמת עם החניכים. אבל אם בכל זאת את רוצה אחד כזה אני יכולה לכתוב...

danduna6

New member
אממ

מה שהוספתי לך יש שם אתר ובחלק ג' יש שם טקסט אם זה לא מתאים לך הנה משהו

למעלה