AKכיד המלך. הכל מקסים ונראה
ד דנייאלה New member 28/1/06 #24 AK חיכיתי לזה... לעוגות הנפלאות שלך של סוף השבוע ולהפתעות כמו הלחם והג'חנון ידעתי שיש למה לחכות... לא פלא שהתחסל מהר, נראה מעולהההההההההה
AK חיכיתי לזה... לעוגות הנפלאות שלך של סוף השבוע ולהפתעות כמו הלחם והג'חנון ידעתי שיש למה לחכות... לא פלא שהתחסל מהר, נראה מעולהההההההההה
A al55 New member 28/1/06 #31 הכל נראה ../images/Emo59.gif הלחם הצליח לך בגדול אני רואה לפי החורים שבו כמה שהוא אוורירי.
A al55 New member 28/1/06 #35 אני הכנתי כמות כפולה בשתי כלים נפרדים ואחרי שהוצאתי שאור משתי הקופסאות איחדתי אותם.
A al55 New member 29/1/06 #38 מספיק לו האכלה של פעם בשבוע אחרי ההאכלה תמתין עד שנוצרות בועות על פני השאור ואז תכניס למקרר. לפעמים כשמאוד קר אני משאירה לילה מחוץ למקרר, בבוקר יש בועות יפות וריח חמצמץ מדהים.
מספיק לו האכלה של פעם בשבוע אחרי ההאכלה תמתין עד שנוצרות בועות על פני השאור ואז תכניס למקרר. לפעמים כשמאוד קר אני משאירה לילה מחוץ למקרר, בבוקר יש בועות יפות וריח חמצמץ מדהים.
B bigjack New member 29/1/06 #39 כרגיל AK אתה לא מאכזב../images/Emo3.gif בכל שבוע אתה בא ומכניס לנו ה של מאפים כיד המלך ומשאיר את כולנו פעורי פה עם ריר בקצוות כל הכבוד על הביצועים את ה ממני אתה כרגיל מקבל שיהיה לך אחלה שבוע
כרגיל AK אתה לא מאכזב../images/Emo3.gif בכל שבוע אתה בא ומכניס לנו ה של מאפים כיד המלך ומשאיר את כולנו פעורי פה עם ריר בקצוות כל הכבוד על הביצועים את ה ממני אתה כרגיל מקבל שיהיה לך אחלה שבוע